Pälsen



Idag har jag varit ledig och inte gjort ett jävla skit. Har gått runt i fula kläder, oborstat hår, kollat på film och ätit glass typ hela dagen. Skönt, men just nu är jag extremt uttråkad. Det ska nästan bli roligt att jobba 10-20 3 dagar i rad. Nej men gud där överdrev jag men ni fattar. Det är nice att ha en tjilldag då och då men det räcker gott och väl med en dag.

Dagens höjdpunkt var när mamma och Andeas kom hit en sväng på kvällen och mamma skulle gå in i badrummet men så hade jag smygit in där och stod inlindad i en filt och såg ut som Brenda från Scary Movie 3 när hon ligger död i sin kista. Ehehehehehe skule filmat mammas reaktion, epic asså.

Imorgon kanske det blir en AW med några från jobbet men om jag känner mig själv rätt kommer jag inte palla. Ska liksom jobba på onsdag + att jag bor i det jävla rövhålet Hägersten medans alla andra bor Jakan. Vill flytta tillbaka nuuuuuuuu! Jag passar helt enkelt inte att bo på Södersidan.

Juste, igår var det tydligen första advent så mamma var här och satte upp en julstjärna och en ljusstake fastän jag egentligen inte ville ha några julsaker. Känner mig lite som Grinchen. I ren protest kommer jag nog att riva ner både ljusstaken och julstjärnan och ersätta med dom ordinarie lamporna som fungerar alldeles utmärkt att ha året om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0