Herman Dill

Vid 5 tog jag tåget in till Slussen och mötte upp min pappa för att äta middag på Texas Long Horn så nu känner jag mig som en riktig tjockisbulle. Särskillt om magen.

Måste bara få klaga lite på det otroligt respektlösa djuret; duva. Seriöst, jag är livrädd för fåglar och har varit det hela mitt liv, men det är nåt extra läskigt med duvor för dom ba går runt och tror att dom äger hela världen och helt plötsligt så kan dom flaxa upp i luften och skrämma livet ur en stackars sate som mig. När jag och pappa hade käkat färdigt så promenerade vi genom Gamla stan tillbaka till centralen och när vi gick där på den trång gata så ser jag en duva strosa runt en bit framför oss och helt plötsligt så möts våra blickar (min och duvans alltså) och så flyger duvjävlen rakt mot mig så att jag får kasta mig åt sidan för att inte bli träffad i nyllet av den pestsmittade varelsen. Det var en riktig traumatisk upplevelse för mig måste jag säga.

Nej, nu ska jag vara svennebanan och kolla på "Fångarna på fortet". Man måste ju bara älska dvärgarna som springer runt och håller ordning och det bästa av allt är när dom tittar in i kameran och visar upp hur många nycklar laget har med hjälp av fingrarna och så dyker det upp ett litet pling. Det är pga av dvärgarna som jag  kollar, höhö.


Design

Ny design kommer när jag pallar ta mig tid till att göra en. Måste bara säga att jag blev väckt klockan fucking 8 imorse av en snorunge som stod utanför mitt fönster och sjöng "Idas sommarvisa". Det tackar jag för! Fast å andra sidan, jag måste väl försöka skaffa mig ett liv någon gång och inte sova bort hela dagarna nu när jag inte har någon skola att gå till, så jag får väl se det från den ljusa sidan och vara tacksam för att snorungen väckte mig.

Ta din jävla frisyrhumor...

Jag har lite svårt för att bestämma mig vilken frisyr och färg jag ska ha på håret. Under ett år har jag hunnit ha ett par frillor och färger om man säger så. Om det är så att ni undrar varför jag har gjort en fjorremålning över min mun på den sista bilden så är det för att min mun såg ut som en döskalle-mun, så för att inte skrämma er så målade jag dit en fin pussmun istället som ser ut som ett hjärta. Men det ska iallafall föreställa en pussmun. Anteckna gärna det.

(Klickbar)

Mindfuck

Det här är ingen blogg, det är en KEPS...


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0