Day 05 your definition of love

Jag visste inte riktigt hur jag skulle uttrycka mig i ord så jag gjorde ett kollage Tolka som ni själva vill.


Gott nytt år!



Jahapp, så var det nyårsafton då. Ikväll blir det middag med vännerna och sen får vi se vart kvällen bär av. Vet dock inte vad jag ska ha på mig, kanske mjukisbyxor och klackskor? Det går ju alltid hem.

Btw, igår hade jag grymt ont i min högra njure och jag trodde att det var slutet för mig men idag vaknade jag upp och smärtan var som bortblåst. Prisa gud! Jag får vara med om 2011 oxå!

Förra nyår var ju inte helt fel;












Aspen it is

Hej gott folk! Dom senaste dagrna har jag gjort det som jag gjorde innan jag blev Toys r us-anställd. Nämligen levt livet och ätit omänskligt mycket. Inte så mycket som har varit värt att skriva om alltså.

Idag blir det Noppes och i eftermiddag ett rådsmöte med råttorna om morgondagen. Fattar ni att det bara är TVÅ dagar kvar på 2010!? Det blev ju nyss 2010 för helvedte (med dansk brytning)!

Nu ska jag sminka mig och sätta mig på bussen till Barkarby eftersom att det tydligen är översvämning i Jakobsberg. Gud vad ryssigt!

Titta på den här bilden länge utan att skratta.

Day 04 what you ate today

Jag började dagen med att äta en torr macka med apelsinmarmelad och ett glas vatten eftersom att juicen var slut och mjölk faller inte mig i smaken. Till lunch åt jag en ostfralla och en chailatte på IKEA och sen åkte jag och Stina till Jakan och käkade en hel Burger King-meny. Svullandet har inga gränser. Sen gick jag hem och åt spagetti och köttfärsås (riktigt vidrigt)
Däremellan har jag ätit ett x antal Läkerol Acerola-tabletter och en minikexchoklad.

Seriöst, var det någon som intresserade sig för vad jag har ätit idag? Inte ens jag bryr mig!

Jag heter Bror

Jag kom på att jag inte har skrivit vad jag har fått i julklapp! Inte för att någon bryr sig men ändå. Jag hade typ inte önskat mig nåt för jag kom verkligen inte på nåt. Gud vad gammal man känner sig alltså! Jag fick iallafall lakan (vuxenpoäng), en klocka, en ring, ansiktskrämer, prynadskudde, cash och lite sånt.
Julaftons roligaste present stod mamma för. Hon gav en liten sån där ask som det brukar ligga en ring i till Andreas och jag ba tänkte shit vad pinsamt nu ska hon fria och så kommer det bli helt stel stämning efteråt men i den lilla lilla asken låg ingen ring. Där låg en Svampbob Fyrkant-nyckelring som hon har ärvt från mig men nu bestämde sig för att ge bort till Andreas (!?). Rätt otippat men egentligen var jag inte förvånad. Den oseriösa sidan har jag ärvt från min mamma.

Day 03 your parents

Min pappa är världens snällaste och jag skäms för att jag har haft perioder i mitt liv när jag har varit extremt otrevlig mot honom när han har försökt hjälpa mig. Det är något som jag verkligen försöker sluta med för att innerst inne vet jag att han bara vill mitt eget bästa.
Vi är inte så lika till utséendet men vi har samma humor och är till viss del lika i sättet. Min pappa har väldigt svårt att släppa taget om arbetet och att ringa till honom är som att försöka ringa in till ett spelprogram på tv. Det är alltid upptaget. Han är en sån snäll människa och känner nog halva jordklotet. Vart i världen man än befinner sig så känner han någon där och det är inte så konstigt med tanke på hans omtänksamhet.
Ibland kan han vara lite väl överbeskyddande men jag är hans enda barn så det kanske inte är så konstigt. Hur som helst så är han världens bästa pappa <3

Min mamma är en stark och modig person som blev gravid som 17-åring, födde min storebror när hon var 18 och var förlovat, hade lägenhet och hund när hon var 19. Hon är väldigt pratglad (kanske lite väl pratglad ibland) och om man pratar med henne i telefon så måste man lägga på luren medans hon fortfarande pratar för man kan nästan inte få tyst på henne. Vi är lika till utséendet men inte speciellt lika till sättet. Vi gillar inte samma tv-program eller låtar och medans hon har jättelätt för att ta kontakt med nya människor så har jag mycket svårare för det framst för att jag har svårt för att lite på folk som jag skrev tidigare. Vi har dock samma humor och klädsmak.
Mamma har gått igenom väldigt mycket i livet (alldeles för mycket än vad man ska behöva gå igenom under en livstid) men ändå är hon stark och kämpar vidare. Hon är (nästan) alltid glad och har ett stort léende på läpparna och trots att hon inte är den intelligentaste personen på jorden med tanke på att hon valde familjen framför skolan så är hon världens bästa mamma <3

 


Oh Jessica



(Rubriken kommer från en uppsats som faunen hade rättat åt mig)

Som ni kanske märker har jag inte bloggat på ett par dagar. Jag har nämligen tagit jullov. I torsdags jobbade jag sista dagen på Toys r us och herrejävlar vad mycket folk det var! Fick världens fulaste klocka i julklapp innan jag gick hem lol på den liksom, men jag fick även en chokladask eftersom att jag sålde flest batterier i onsdags. Tänk att jag aldrig mer behöver säga "den här kräver 3 stycken c-batterier" mer. Amazing! 

Hur som helst så är det skönt att få vara ledig nu. Mamma, Andreas och Johanna hämtade mig från jobbet i torsdags och så åkte vi till landet och firade jul. Jag tog även ledigt från Donken idag så dom senaste dagarna har jag bara slappat och ätit. Jag skojar inte om jag säger att jag har ätit hela min vakna tid sen i torsdags kväll! Just nu känns det som att jag aldrig vill se läsk, godis, chips, pepparkakor, julmat mer. Värre blev det igår för då fyllde Andreas år så då var vi tvungna att käka tårta också. Fy fasen just nu känns det som att jag vill leva på sallad resten av livet.

Jag har egentligen inte så mycket mer att skriva, imorgon ska jag träffa Stina och ta en välförtjänt fika på IKEA. Så länge kunde jag hålla bort sötsuget liksom.

Mary (and Lloyd) Christmas på er alla 2 dagar försent!



Mary and Lloyd Christmas




Exakt ett år sedan. Känns dock som om det vore igår som jag tänkte "imorgon åker jag till Thailand"


Day 02 your first love

Han hette Rikard Posta och våra föräldrar var kompisar så vi lärde känna varann när vi föddes skulle man kunna säga. Jag var kär i Rikard och han var kär i mig och vi var bästa vänner. När jag flyttade ifrån Grillby var jag jätteledsen för att jag skulle skiljas åt från min bästa vän som jag var kär i. Vad Rikard gör idag har jag ingen aning om eftersom att vi tappade kontakten och nu var det minst 8 år sedan jag träffade honom. Men man får väl anta att han lever livet i lilla Grilby fortfarande..

 

Måsses minus

Hej tomtegubbar! Idag jobbade jag min näst sista dag på Toys r us. Riktigt skönt känns det att det snart är över så att man kan få tillbaka sitt liv. Idag sålde jag 42 stycken 12-pack batterier, ville bara informera all om detta. Jag förväntar mig ett rejält pris imorgon, annars kommer jag bli lite besk.

Fattar ni att det är julafton i övermorgon? Det gör inte jag.


Yo hold my poodle!

Vart har Jessica tagit vägen undrar ni! Jo, min dator bestämde sig för att krascha i söndags morse så Andreas har fått rensa hela skiten så alla mina dokument, bilder och musik är borta. Stackars Jessica tänker ni då men det är nämligen så att den här gången var jag redo så jag hade sprarat ner alla mina bilder och musik. Glömde dock att spara dokumenten men vad jag minns var det bara massa gamla skolarbeten och i don't give a shit om dom försvinner liksom moahahaha.

För övrigt jobbar jag typ hela min vakna tid, men på torsdag ör sista dagen så då blir det inlägg kan jag lova. Eller nej det blir det inte för då åker jag till landet och firar jul.

Aja, fortsätter med min lista imorgon, nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp i gryningen imorgon. Skit på er!

Day 01 introduce yourself

Jag heter då Jessica Blomgren för dom som har missat det. Född i Uppsala, uppvuxen i en liten by utanför Enköping som kallas Grillby aka Barbeque Village fram tills jag fyllde 8. Eller asså jag bodde där varannan vecka fram tills jag var 8 rättare sagt eftersom att mina parents är skilda. Annars är jag uppvuxen i den fííína förortsdelen Víííiksjö i Järfälla.

Jag har flyttat 13 gånger under min livstid och det beror främst på att min mamma har svårt för att bestämma sig vart hon vill bo.

Man skulle kunna säga att jag har världens sämsta humor. Eller bästa, det beror på hur man ser det. Jag kan skratta åt nästan allt förutom torra ordvitsar, sånt roar inte mig alls. Att fantisera om att man har en keps med en helikoptersnurra ovanpå är bland det roligaste dom finns. Likaså Dum och dummare-filmen. Jag och min vän Stina har skrattar lika mycket varje gång.

Jag har svårt för att släppa in nya människor i mitt liv. Det ska mycket till för att jag ska kunna lite på någon och kunna känna att jag kan vara mig själv till 100%.

En dålig egenskap som jag har är att jag är grymt lat. Det gäller allt möjligt, men mest småsaker som att tömma papperskorgen i mitt rum. Jag låter den hellre stå och bli överfull och svämma över av sopor än att ta ett steg utanför dörren och slänga det i sopnedkastet. En annan sak är att min eltandborste har legat oladdad i snart 2 år bara för att jag inte orkar ställa den på laddaren. Samma sak med min iPod, den låg oladdad i över ett halvår bara för att jag var för lat för att ladda den.

Jag har blivit opererad 7 gånger varav 6 gånger var mina öron eftersom att jag hade ständig öroninflammation när jag var liten.

Sist men inte minst så ska jag berätta att jag har den största fågelskräcken av alla. Det värsta som finns är att gå på plattan för där kryllar det av duvor. Om jag ser att det står en flock med duvor så går jag hellre en omväg än att gå i närheten av dom för att jag är rädd att dom ska flyga upp och attackera mig. Jag har haft fågelfobi så länge jag kan minnas men första gången som jag insåg att jag var rädd för fåglar var på Skansen när jag var 4-5 och fick se en påfågel. Då var fågelskräcken ett faktum.

Dubbeldildo

Den här listan stal jag från Hannah's blogg eftersom att jag har lite fantasibrist på vad jag ska blogga om ibland. Första inlägget kommer ikväll...kanske.

day 01 – introduce yourself
day 02 – your first love
day 03 – your parents
day 04 – what you ate today
day 05 – your definition of love
day 06 – your day
day 07 – your best friend
day 08 – a moment
day 09 – your beliefs
day 10 – what you wore today
day 11 – your siblings
day 12 – whats in your bag
day 13 – this week
day 14 – what you wore today
day 15 – your dreams
day 16 – your first kiss
day 17 – your favorite memory
day 18 – your favorite birthday
day 19 – something you regret
day 20 – this month
day 21 – another moment
day 22 – something that upsets you
day 23 – something that makes you feel better
day 24 – something that makes you cry
day 25 – a first
day 26 – your fears
day 27 – your favorite place
day 28 – something that you miss
day 29 – your aspirations
day 30 – one last moment


Merja

Btw, detta är tillägnat åt Stina och lite grann åt Fille:
Idag handlade Merja av mig! I tordags var det Lage och idag var det Merja. Nämnde jag att jag såg Zahra Mehraban på Tastys i Jakan igår? Didaktus anfaller!


Titta! Där går Pippi Långstrump!

Rubriken är ett citat från mig men jag minns inte i vilket sammanhang. Det var iallafall januari 2010.

Idag vaknade jag upp och var sjuk. Förkyld närmare bestämt. Mitt huvud kändes som en vattenskalle och mina halsmandlar (som inte existerar längre) var som tennisbollar. Mycket märkligt eftersom att jag opererade bort dom 2007. Jag får väl dra till med en gissning på att det är mina körtlar som är svullna eller nåt. Annars måste dom ha råkat ta bort nåt annat från min hals.
Det var iallafall mycket folk på jobbet och tiden gick snabbt så nu sitter jag här och funderar på att lägga mig i koma fram tills julafton. Nej men skämt å sido, nu jobbar jg för fullt fram tills julafton så farväl allesammans, nu går jag in i dimman...

Nej det är inte Quasimodo till vänster, det är hans tvillingsyster!

Vill du ha en skumtomte?

Hej svejs! Igår jobbade jag till 21 och min mamma hade vaknat på rätt sida så hon valde att hämta mig vilket var mycket uppskattat för mig eftersom att jag då var hemma kvart över nio istället för 10.
Idag är min sista lediga dag innan jul och även min första heeeeeelt lediga dag på flera veckor. Därför känner jag mig helt mörbultat i hela kroppen och igårkväll somnade jag som om nån hade slagit mig i huvudet med kapten Krooks träben.

Idag ska jag första köpa alla mina julklappar eftersom att jag inte har någon annan dag på mig att göra det med tanke på att jag jobbar varenda jävla dag fram till julafton. Sen lite senare ska jag hem till farmor och farfar och fira jul med dom och pappa eftersom att pappa var lite spontan och bokade en flygresa till Thailand på tisdag. Nej, jag är inte avundsjuk, jag får ju vara hemma i den mysiga snöstormen och äta mig riktigt asfet.

Gott nytt jul!

Jobb

Nu ska jag gå gå och jobba, slutar 21 ikväll så see ya later alligator!



Suck my dick

Nu är det ett sånt här moment:

En jävligt fittig dag helt enkelt.
1. Jag har stått i kassa 1 HELA dagen utom när jag hade lunch.
2. Jag slutade klockan 5 och efter 5 går bara bussarna en gång i halvtimmen
3. Jag var helt bombsäker på att dom gick 09 och 39 eftersom att dom gick så i helgen så jag stannade kvar i lunchrummet för att invänta 39-bussen.
4. När klockan är halv så går jag ut och vad ser jag? JO, att bussen precis åker från hållplatsen!
5. Bussjävlarna går tydligen 25 och 55
6. Jag får ett vredesutbrott och ringer till min mamma för att fråga om hon kan hämta mig men eftersom att min mamma är ett mongo så kan hon inte hämta mig!
7. Jag vill lägga mig på gatan och bli överkörd av en stadsjeep
8. Jag bestämmer mig istället för att gå till Donken
9. Jag är hungrig så jag köper en chicken wrap som jag får vänta på hur länge som helst som resulterar i att jag måste springa för att hinna med fittbussen sen.
10. Jag kommer hem och inser att det inte är många timmar tills jag ska gå och lägga mig igen för att sedan gå upp och gå till jobbet igen.
11. Jag jobbar fucking 9-17 imorgon och på torsdag 12-21!

SUG KUK!

Don och Ron

Hej knekt! Idag jobbade jag 12-16 på Donken och det var rätt så dött där. Befolkningen vågar väl inte gå ut efter bombmannens bravader igår. Riktigt hemskt btw, vilken jubelidiot!
Direkt efter jobbet kastade jag mig in i en väntande bil som körde mig till Toys r us för att påbörja mitt nästa arbetspass. Jag slapp sitta i kassan eftersom att när jag kom så var det knappt några kunder kvar i butiken så jag spenderade mina 3 arbetstimmar genom att lägga upp lite varor och dricka läsk. Riktigt najs, mer sånt tycker jag!
Jagh tror inte att folk fattar att vi har öppet till 8 för efter klockan 6 så kommer det liksom inga fler kunder, men jag klagar inte på det inte. Jag har även kammat hem en gratis lunch för att jag vann en liten tävling som vi körde innan vi slutade, oooooohyeeeeeah! Förresten har du ätit nån pepparkaka idag?

Batistinibög

Idag jobbade jag 13-20. På dagen var det SJUKT jävla mycket folk så jag ville bara lägga mig i koma men efter min rast vid 6-tiden så försvann typ alla och på den sista timmen handlade EN kund av mig (och min kassa var den enda som var öppen) så det var ju inte rusch direkt om man säger så. Fast å andra sidan, vem fan julshoppar en lördagkväll i Barkarby där endast Toys r us och IKEA är öppet?
När jag hade slutat så missade jag självfallet bussen med en minut så jag gick till Donken och åt en middag i min ensamhet. Kände mig som en riktigt mobbad looser som sitter på ett helt öde Donken alldeles själv en lördagskväll.
Imorgon jobbar jag dubbelt. Först på McD och sen Toys r us, avrätta mig snälla!

Tilltugg och champagne

Dagens roligaste: Att en gubbe som handlade av mig lät EXAKT som gubben från Coop Extra.



Onsdagens roligaste: Att Orup handlade på Toys r us och att Hagrid handlade av Stina och gav henne ett erbjudande att få följa med på hans flygande moppe till Hogwarts.

Ferry Hoke

Tjipp och välkommen till Hajk! Idag är jag ledig men jag klev ändå upp i gryningen precis som min förra lediga dag för att bege mig in till stan och vara sminkmodell till Sara. Efter det träffade jag min pappa i Solna och käkade lunch och nu sitter jag här med fet ångest inför den kommande jobbveckan. Juste, jag ska jobba den 22a och 23e december också. Det var ju kult....jag sätter 10 euro på att jag får jobba till 21 dagen innan julafton.

(OBS! Bilden är autentisk)

Tack för visat intresse MORMOR!

Jag har inget liv för tillfället. Jag går upp, åker till jobbet, kommer hem, äter middag och går och lägger mig. Den 22 december får jag tillbaka mitt liv och då ska jag äntligen få ta en en dag att gör INGENTING! Bara ligga i sängen och slappa hela dagen. Jag har ju iof en ledig dag per vecka men jag har en tendens att boka in grejer så att det inte blir en ledig dag. Sa jag förresten att jag heter Staffan Heimersson?

På tal om ingenting, i natt drömde jag att jag vann Biggest looser, hell yeeeeeeeeeeah!


Prima skinka, yepp yepp

Jahapp, så var min lediga dag nästan slut. Kul att det är en hel vecka kvar tills jag är ledig igen. Imorgon jobbar jag 12-20 men jag tar inte sovmorgon för det, because i've got a kind of mission innan jobbet liksom höhö.

Tur att jag har en rolig kollega iaf...


Grattis Johanna

Varning för att jag är lite av en copycat till Stina som gör en film till min syrra på hennes födelsedag
Idag blir Johanna 10 år. Tänk vad fort tiden går! Det rimmar ju tillochmed, och min tavla hänger på sned. Grattis Johanna panna vattenkanna <3


Johanna 10 år
Uploaded by extrakicken. - Discover videos of people, family and friends.

LEDIG!



Idag är jag LEDIG! Hade tänkt fira det genom att ta en riktigt fet sovmorgon men jag skulle vara sminkmodell till Sara idag så jag fick ändå kliva upp klockan 8 och åka in till stan. Idag blev det dock inget dratiskt utan ett par sotade ögon kort och gott. Jag fick även 2 rabattkuponger så jag gick loss bland sminket i butiken med Saras experthjälp om vad som passade mig så nu har jag nog smink för ett par år framåt.
Efter sminkningen så gick jag och Sara till Burger King och käkade lunch, sen åkte vi till Gallerian för att köpa en present till min lillasyster som fyller år idag. Vi besökte även pundarjulmarknaden på plattan och köpte 6 st dounats. Kalorier är till för att ätas, inte räknas.

Before


After (nej, min högerarm är inte sådär kort)




HAHA jag ser skelögd ut!




En neutral sminkning Sara gjorde på mig innan vi gick. Jag ville inte gärna gå ut med sotade ögon och bli klassad som emo





RSS 2.0