Sea Bass

Alla mina inlägg den kommande månaden kommer att se exakt likadana ut så känn inget tvång att fortsätta läsa min skitblogg.

Idag har jag jobbat (!!!!!!?) Suprise liksom. Jag jobbade t.o.m över en timme och sen fick jag stå ute i den äckligt svinkalla vädret och vänta på bussen som jag precis hade missat. När bussen väl kom så var den proppfull av människor och jag fick tränga mig in och sätta mig på en plats och självfallet satte det sig en kärring brevid mig som VÄGRADE resa på sig när jag skulle av så jag fick tränga mig förbi henne trots att jag var alldeles för fet för att komma förbi sätena. Dessutom så är mina väntar sjukt kalla så på den lilla vägen från bussen hem så frös både mina fingrar och ben till is. Vill ni veta något töntigt? Jag började böla för att jag frös så mycket. Seriöst, det var så jävla kallt och jag hade ingen som helst känsel i kroppen, jag hade tankar på att bara lägga mig i en snödriva och lugnt och stilla få frysa ihjäl och slippa gå till jobbet imorgon...och i övermorgon..
Seriöst, jag har inte ens jobbat i en vecka och jag är redan så jäkla trött på jobbet! Godbajs!

Vegard och Bård

Idag har jag jobbat 10-16. På Donken alltså. Det var ansiktsmålning vilket innebar att jag och Embla endast satt vid ett bord och snackade och målade några kids. Lättförtjänta cash. Efter jobbet så övertalade jag min chef att få måla honom till Harry Potter. Det blev en aning misslyckat men väldigt kul.

Imorrn blir det jobb på Toys r us. På 3 veckor kommer jag vara ledig 3 dagar samt jobba dubbelt 2 söndagar vilket innebär Donken 12-16, sen Toys r us 17-21. Kul att jag har fått ett liv! Men lönen i januari kommer bli mäktig ;)

Marcus Potter

Jag kastar aaaaalltid in en tidning där varje morron

G'day mates! Jag är för tillfället hundvakt för att mamma är på begravning. Ni vet han som blev knivmördad i september begravs inte förren nu. Det var ju 2 månader sedan han dog liksom! Jag lider iallafall med hela hans familj idag och särskillt hans son som tvingas gå på sin pappas begravning alldeles för tidigt.

Mordplasten dagen efter


Mordplatsen dagen efter


Magnus dansar limbo i Rättvik 04. R.I.P (Notera mig och Stina iklädda rosa luffarkläder i bakrunden)



Nu till något annat. Det är krävande att vara hundvakt faktiskt. Särskillt åt Texas för han vill bara leka hela tiden. Ja har iallafall lagt honom i min säng nu så nu sover han som en liten ängel. Åh dom är så söta mina vovvar! Även fast båda har en liten sväng av mongo i sig. Tudors ena öra är det fel på så det står upp hela tiden. Texas föddes ju som hälften så liten som sina syskon och det gör at han inte kommer att bli så stor när han är vuxen. Han har även knorr på svansen, underbett, harmynta, sned käke och tänder och saknar helt en överläpp men han är go ändå.






Erkänn att dom ser jäkligt roliga ut på den sista bilden. 2 sura farbröder liksom

Näääägääääär

Idag har jag jobbat hela dagen. Det gick bra, har iallafall inte fått sparken än vilket är positivt. Har stått i kassan hela långa dagen faktiskt och tiden gick så mycket snabbare då än vad den gör när jag arbetar på Donken. Jag var iallafall sjukt nervös så nu är jag helt slut, ska bli skönt att sova i natt och ha en ledig dag imorgon innan jag jobbar igen. På lördag jobbar jag på Toys R Us och på söndag blir det Donken. Sen blir det väl ännu mer jobb på Toys R Us nästa vecka vilket jag ser fram emot eftersom att jag vill ha så mycket cash som möjligt. Det är nämligen så att jag har en lång lista på grjer jag vill göra och köpa men jag måste arbeta ihop lite stålar först.
Bajs!

Snape, Snape, Severus Snape

Nu är jag hemkommen från bion. Ska jag vara ärlig så fattade jag inte så mycket av själva filmen, fattade ju iof ingenting av 6:an igår heller. Harry Potter känns liksom lite passé, han borde dumpa brillorna och skaffa linser samt skaffa en vettig frilla. Ett tips bara...

För övrigt är jag sjukt nervös eftersom att imorgon är min första dag på jobbet. Det skulle vara så typiskt mig och klanta mig så mycket så att jag får sparken direkt! Nej nu måste jag kolla vad jag ska ha i matlådan och sen blir det nog sängen för mig. Tvivlar dock på att jag kommer kunna sova i natt. Det kan inte vara hälsosamt att gå runt och vara så nervös som jag jämt är när jag ska göra något nytt.

Dumbledore!

Plötsligt har jag 3 jobb! Tänk som det kan bli ibland..btw idag fick jag, Elin och Stina äran att julpynta på Burger King i Jakobsberg eftersom att Elins chef är så snäll. Vi krävde dock ingen lön, så länge vi fick ett skåp och mat så var vi nöjda. Därför blev det en mafioso måltid efteråt som inte satt fel! Så har ni vägarna förbi Jakobsberg så tycker jag att ni ska besöka Burger King och beskåda våra mästerverk.

Imorgon kväll ska jag, Stina, Elin och Filling gå på bio och se Harry Potter 7. Töntvarning på det liksom. Dessutom så hyrde vi 6:an ikväll och kollade på hemma hos Elin för att jag inte hade sett den så man måste ju ta igen sig. Kände mig supermegatöntig när jag skulle fråga snubben i videobutiken om dom hade "Harry Potter och halvblodsprinsen" och han svarade att den stod på hyllan med barnfilmer.

På torsdag är min första dag på Toys r us, eheheheheh jag är nervös....

Bilder från dagens julpyntning kommer imorgon för jag orkar inte ladda in dom i datan nu.

Hej Barack!

Idag är en sådan dag som man bara känner sig allmänt nervös. Ungefär som när man ska ta sig en promenad i stan och plötsligt så hugger det till i magen och man tänker "Shit, har jag glömt att ta på mig byxor!?" så tittar man ner och inser att man visst har byxor på sig. Men just det är hugget i magen innan man har insett att man faktiskt har byxor på sig känner jag konstant i min mage. Amazing..

Hade man inte vetat att det är jag på bilden så skulle man helt klart trott att det var en giraff!

Snyt dig i servetten...

...Granen är så fin när man har klätt den...

Idag har jag jobbat. Som ni kanske har noterat på reklamen på tv'n så skulle McDonalds låte gästerna komma in i köket och kolla när man gör hamburgare just den här helgen så jag och Mimie har gått runt och guidat puckon som inte har nåt bättre för sig än att kolla hur man gör hamburgare hela dagen. Ärligt talat, vem bryr sig om hur man gör hamburgare? Skitsamma, detta gjorde iallafall att dagen gick fort så jag ska inte klaga. Rätt boring att gå runt samma runda och säga exakt samma saker 5 gånger på rad bara.

Btw, nu är julskyltningssäsongen på NK här. Dom öppnade den idag så självfallet stod det typ 100 pers och glodde och tog upp hela gångvägen så jag fick kämpa mig förbi med vässade armbågar för att hinna i tid till jobbet. Samma sak var det när jag skulle hem, fast då var det för att jag skulle hinna med tåget dårå. Jag fattar verkligen inte grejen med dom som står och tittar hur länge som helst. Det finns något som heter och titta, SAMTIDIGT!
Men nej, här ska det stannas upp och fotograferas och beskåda julskyltingen (som förövrigt är grymt överskattad, särskillt i år, den var inte ens fin av det lilla som jag såg genom folkmassorna)
Nepp, nästa vecka räcker det inte med vässade armbågar då ska jag montera fast knivar på armbågarna som ska hjälpa mig att ta mig fram till jobbet i tid. Godnatt Sverige!

Facewarp

Haha, checka våra grovt mongoliknande mes-smajl! Och...för dom idioter som inte fattat är bilden en aning omgjord...


Världschampinjon


 En helt vanliga galakväll 2009. Notera att min överläpp är spårlöst försvunnen


7 oktober 2007

Ett litet inlägg från den 7 oktober 2007. En helt vanlig vecka i Didaktus

Detta ska göras i veckan;
Måndag: Läxfritt
Tisdag: Historiaprov, Engelska glosor + kunna berätta om några personer i en berättelse
Onsdag: Någon spanskaläxa som jag inte vet vad det är med tanke på skolkningen i onsdags, och förresten har jag inte fått någon spanskabok eftersom att jag typ aldrig har gått på nån spanskalektion.
Torsdag: Föredrag om August Strindberg
Fredag: Matteprov, förhör samhällskunskap och läxa i företagsekonomi

NEJ JAG SAKNAR INTE SKOLAN! Framför allt inte 1:an

Mianus

Sitter för tillfället och skriver ett viktigt (m)anus så jag har egentligen inte tid att skriva. Ville bara säga att det är big plans på G! Tjing tjong styrstång!

Gårdagen

Kroppsmålning. Jo jag tackar ja..




Merlins beard!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Idag har jag jobbat. Dagens roligaste var när det kom in 2 kycklingar och en apa. För dom som inte fattar grejen så var det alltså en pappa som var utklädd i en apdräkt och hans 2 barn i 12-årsåldern som hade kycklingdräkter på sig varav en var gul och den andra var vit. Jag flabbade nästan ihjäl mig när dom kom in för jag blev så rädd. Jag var tvungen att fråga pappan varför dom var utklädda varpå han svarade att det var för att dom skulle åka till Skansen och ville ha rätt kläder för en dag på djurparken. Okej liksom? Hade min pappa föreslagit att vi skulle vara utklädda i djurdräkter på stan hade jag nog bytt pappa. Kul var det iallafall för dom satt och åt sina chicken nuggets som om det var helt normalt att se ut så.
Sen kom Laila Bagge och handlade. Min chef blev helt till sig och ville att jag skulle fråga efter en autograf åt honom. Jag var nästan påväg att göra det men sen insåg jag att det är att gå lite för långt, tillochmed för att vara mig. Jaa, vad hände sen då? Jo det var nåt arabdemonstrationståg vid Kungsan så när det var slut så kom typ 300 araber in och skulle äta. Jobbigt värre.

Exakt såna här kycklingdräkter hade dom där 2 barnen på sig. Fast en var vit dårå. Och pappan hade en apdräkt men den dräkten var så unik så det finns ingen bild på den.

Tom Dolders tandborste

Ses vi ikväll? Mycket märkligt...


Roligaste stunderna i V-skolan

Eftersom att jag inte hade nåt annat för mig så sat jag och gjorde en lista på dom roligaste stunderna under högstadiet. Vi kan väl säga som såhär. Dom som inte var med fattar nog inte det roliga i det hela.

*När Daniel sa "shobara" i mikrofonen
*När nån tände på papperskorgar vaje dag så vi utrymma skolan och slippa lektioner
*När Bjarne sa "mina stiiiiiift"
*När Darin kom på besök och gjorde ett inslag till Idol
*När Mina sa att Robert var äckling och mascherade ut genom klassrummet
*När Robert mökade på gympan och sa "it was my shoe"
*När vi var i simhallen och Kalle kom åkande bakom oss med fötterna i Elins nylle
*När Elin sa "bättre sjukvård"
*När Elin skrek "DET ÄR KOÖGAT!" på gympan
*När Stina halkade i sin topp
*När Stina samma dag ramlade ner för trapporna och rullade in glasdörren för att Kalle gick bakom oss
*Luciatågen
*Hon som stoppade "stick-pinnarna" i kontekten på syslöjden och flög (och svängde) in i tygrummet
*Skinnkrig
*När Kalle hoppade bakåt i ren skräck i träslöjden när ljudet av en sågmaskin uppstod
*När Fille stampade i golvet när Torbjörn bad henne göra nåt hon inte ville
*Rävhuvudet på väggen hos skolsytern
*Skolsystern som såg ut som en gris
*När Anna Berg von Linde gled förbi i en ful kofta
*När jag, Stina, Elin och 2 till sjöng karaoke på insparksdiscot i 7:an
*När jag hade lila byxor på insparksdiscot i 7:an
*När Stina hade lys-torkosa byxor på insparksdiscot i 7:an
*När skolfotografen i 8:an gjorde en bögig grej med handen
*När skolfotografen slickade på fingret för att rätta till Elins hår
*När en kines sköt en snorkråka på Elin på t-banan
*När vi var rädda råttor
*Ljust bajs
*"Vill nån följa med till Ica?" *tystnad* "NEHEPP!"
*När Stina öppnade toadörren och Samara satt och sket
*När jag och Stina skulle hämta vatten i köket och gick till matsalen
*När Erik tog upp sin Nokia 3310 och trodde sig ta kort på oss
*När det var matkrig i matsalen och Stina fick en köttbulle i huvudet
*När jag och Stina skulle ha muntliga nationella i svenska och vi flummade bort det totalt
*När vi alltid fuskade på spanskaproven
*När jag åt ett tuggumi som var så surt att jag spydde på busshållplatsen
*När Fille grät när rektorn höll tal
*När jag och Stina kastade fiskskinn på Bjarnes huvud

Snap ya fingaz

Rukbriken är hämtad från väggen i sal T16 i Löfströms.

Yo bitches! Idah provade jag på hur det är att vara en 80-åring gammal kärring. Resultatet av latex i hela ansiktet var väldigt stramt och jag kom fram till att jag inte vill bli gammal.

Sen mötte jag Stiffe och gick till gymmet. Vi satte oss på en maskin och kollade på filmer från Stinas mobil. Sen kom vi fram till att vi inte var träningssugna så vi gick upp till cafeterian och köpte en varsin stor pommesfrites-tallrik istället. Så går det alltså till när vi är på gymmet.

Jag som 80-åring. Att dra bort latexmasken gjorde riktigt jävla svinont. Men det var det värt!


Kan man få ett häfte?

Jag lever. Ville bara tala om det.


Burka

Idag gick jag till en skräddare och bad dom sy upp en burka åt mig. Tycker det är så himla läckert nämligen.


Alla dansar limbo

Jag och Stiffe köper remmar. Det är nästan så att man mår illa av hur helylle det ser ut. Det hela toppas av att det står "Margits konfektyr" på tältet.


Stina

Min vän Stina har skönhetsopererat sig. Själv nöjde jag mig med att klona mig. Här ser ni resultatet;


RSS 2.0