Hello, My name is Ajvar! (Ivar)

Godmorgon Sverige! Igår jobbade jag och det ska jag göra idag oxå. Fast börjar dock inte förren 16.45, och när jag har slutat ikväll ska jag ut med Kalle och Robert från 9D. Äsch det där var såklart ett schääämt. Jag ska ju ut med Stina och Elin. He. He. He. He.

Hejpåer!

Idag är det fredag igen. Finner inga ord för hur snabbt tiden går. Skitsamma, idag börjar jag jobba 14.45 och jobbar till runt halv 11. Slutspurten på april månads lön. Imorgon är det valborg och då jobbar jag också kväll, ehehehe kul. Fast när jag har slutat ska jag ut med Stina och Elin, nånting att se fram emot iallafall :)

Nepp nu ska jag göra en smoothie och packa lite grejer.

Juste, igårkväll gick jag och mamma på bio och såg Scream 4. Vi var ensamma i hela salongen och filmen var lika dålig som alla andra Scream-filmer, alla blir knivhuggna och dör utom huvudrollsinnehavaren.


Sensation!

Jag har shoppat. Hehehe. Hehehehe. Hehehehe. Hehehehe. Heheheh.


SIIIIIIIIIIIILEEEEEEEEEENCE!

(Läs rubriken med Dumbledores mäktiga röst)

Funderar starkt på att gå ner på centrum och köpa vaniljyoghurt så att jag kan gör en jordgubbssmoothie. Eller så går jag och jävlas med Waynes-killen och beställer en stor jordgubbssmoothie så att han blir tvngen att göra en till mig. Jobbigt va?
Äsch, jag måste ändå gå ner på centrum och tjacka mig ett par leggings som jag fortfarande inte har gjort. Men handen på hjärtat, vem vill lägga pengar på sånt egentligen?


A-amigo a-a-amigo

Hallå tjaaaaa! Idag har jag träffat Stiffe, Filling och Elin. Först fikade vi på Waynes i Jakan och sen drog vi till Sumpan för att Elin skulle föra in en stor summa på banken....ehehehehe. Efter det drog vi iallafall till (kniv)söder och fikade en gång till.
!Oerhört trevlig dag med mycket skratt och geekande.
Nu: Storebror

Philip, Carl-Johan och Hans

Tjabba! Är på fett dåligt humör så jag ska inte bli långvarig. Idag jobbade jag 14-19.30 typ. Sjukt lite folk så tiden gick riktigt långsamt. Tur att man har roliga kollegor då! Juste fick påskpresent av jobbet idag, ett presentkort på 1200 kr på discshop. Funderar på att tjacka Solsidan-boxarna för dom stålarna. Nej fy vad trött jag är! Nu blir det sängen!

Bertil Blåsläpp

Imorgon jobbar jag 14-19.15, skönt att slippa stängning för det drar alltid ut på tiden. Sen har jag iallafall 3 lediga dagar, halleluljah moment! Jag borde typ gå och lägga mig för jag är så sliten i kroppen. Godnatt!

Vattentornet i Vällingbyyy

Häromdagen städade jag mitt rum och då hittade jag en gammal inplatstad macka som antagligen här legat här sen vikingatiden. Tyckte den hade så läcker färg så jag åt faktiskt upp den.




Oh vad läckert

Det känns ju lite tomt på bilder i min blogg nuförtiden. Det beror på att jag inte har lyckats lista ut hur man lägger upp blogginlägg med bilder från sin iPhone....å jag bryr mig inte heller.




McDonalds-nytt

Godeftermiddag. Jag kan meddela att Gallerian-niggahn med ploppar i ansiktet syntes till på McDonalds Hamngatans undervåning vid 12.43 idag. Man äcklades lika mycket som vanligt och själv undvek jag att titta mot hans håll. Nu till vädret! Här inne i stan är det klart väder med klarblå himmel och strålande sol. Kvällen kommer bjuda på soligt väder med något svalare temperatur. Avslutningsvis kan jag meddela att träden i Kungsträdgården blommar för fullt så se till att skynda er hit för det är först till kvarn som får mala blommorna. Det var allt för den här sändningen, jag heter Jessica Blomgren.

Rast 2

Har min andra rast nu och får äntligen sitta ner! Det har varit grymt lite folk så man har mest bara stått och hängt hela dagen. Det är trevligt folk som jobbar idag oxå. Fast hade inte bangat på att vara ute och grilla. När jag slutar ikväll åker jag till farmor och farfar för imorrn blir det jobb på Donken. Jippi.....NAAAAAT!

På jobbet

Sitter på jobbet och har dagens första rast. Maten är uppäten och nu funderar jag på vad jag ska göra halvtimmen som är kvar. Kanske sätta mig på takterassen och slänga avundsjuka blickar på alla som är lediga idag. Jag vill oxå vara ute på stan och glassa!

Varmt

Åh vilket skönt väder det är! Har ätit påsklunch, fixat i ordning på balkongen, käkat 8 kg godis och tagit en promenad med familjen. Fett torrt inlägg måste jag säga. När intresse klubben ändå antecknar kan jag ju säga att vi ska äta fläskfile, kroketter och Erik Lallerstedts bea till middag. Ren och skär lycka!

Kortfredagen

Åh vilken jobbig dag det var igår! Jag ändrade ju mig och började jobba klockan 14 istället och det var fetamycket folk mot slutet av mitt pass så jag kände att jag bara ville dra mig ur. Allting blev försenat när vi skulle stänga och städa också så jag var väl hemma runt halv 1 och då kunde jag såklart inte sova hur mycket jag än ville. Min hjärna talade med mig konstant trots att jag bad den hålla käften och mina ben skakade och det kändes som att någon drog i dom. Dessutom vaknade jag tidigt idag och kunde inte somna om.
Aja, jag är iallafall ledig idag och det ska jag fira genom att ha en påskafton med min familj (trots att jag inte tycker det är något att fira) för att imorgon jobbar jag 10.45-22.30, vilken lyckans ost jag är!

Flasses

Godmorgon folk! Ännu en solig vårdag skådas utanför mitt fönster. Skulle ju egentligen börjat jobba 16.45 men hoppar in extra och börjar kl 14-22.30 ist. Min dag var ändå förstörd så jag kan lika görna börja jobba tidigare och få lite mer cash.
Wish me luck för jag har inte jobbat på en vecka så jag kanske inte kommer ihåg ett dyft...

Merlins beard!

Ursäkta för min frånvaro på bloggen. Jag lär mest känna mina iPhone nuförtiden. Jag tror att vi kommer att bli bra vänner. Imorgon ska jag knega igen, 16.45-22.30 yeeeeeeeah! Har dock glömt mitt passerkort i min byxficka i skåpet så vi får väl se om jag lyckas ta mig in.
Nej nu ska jag övningsköra, häjdå!

iPhone

Jag, den mest otekniska människan som går i ett par snabelskor har skaffat mig en iPhone. Hur ska detta sluta?.....Fortsättning följer...


If you want them to

Alltid lika svårt att komma på en hälsningsfras. Ska man liksom skriva "hej", "goddag", "göran persson är tjock", "godmorgon", godkväll", eller ska man bara låta det ske? Jag föredrar att bara låta det ske.
Jag har suttit på min häck hela dagen men ska nu bege mig till Abrahamsberg och äta lunch med pappa. Ska väl även svänga förbi och köpa mig ett par leggings också eftersom att alla mina andra 300 leggings är trasiga mellan benen tråkigt nog.

Seeeeeeeeezz!

Jag har dunsat in i Hasse Fahlén

Vilken sjukt jobbig dag på jobbet. Det var hur mycket folk som helst och det var så proppat med människor att jag inte fick plats någonstans så jag tog en promenad till Nybrogatans Donk och hämtade lite tomater. Fett najs väder liksom! Idag sa jag upp mig också, det känns aswierd faktiskt. Samtidigt som jag tycker att det ska bli FETT skönt att slippa stå på McDonalds som ett fån varje söndag så känner jag mig så hemma där eftersom att jag har jobbat så länge.
Min sista dag är iallafall 15 maj så jag har några veckor på mig att avvänja mig från hamburgerlukt, tjutande pommesfrites-maskiner och skrikande barn. Kommer dock sakna vissa av mina kollegor.

Nä nu ska jag käka middag och göra nåt vettigt av mitt liv. Tjoflöjt!

Vad ska Tony säga när det fattas 8000



Schysst väder idag måste jag säga. Synd bara att jag har jobbat hela dagen och inte sett en skymt av solen. Fast det var ansiktsmålning, teckningstävling och trollerishow med Ronald McDonald så jag har ändå haft det nice. Suttit och ritat i 5 timmar, varit sidekick i trollerishowen och fått betalt. Jag skulle ju egentligen jobbat på SF ikväll men jag slapp undan så jag har hela kvällen ledig. Jobbar dock på Donken imorrn igen och mina damer på mina herrar kommer det hända något storslaget! Jag ska nämligen säga upp mig. 2 år och 8 månader får räcka på McDonalds. Jag borde få pris för att ha stått ut så länge. Det får räcka med mina 2 andra jobb i sommar helt enkelt.


Ägly

Stör. Mig. På. Annie. ! Aaaaaaaaah vilken störig människa, så jävla asful oxå!


Dundermusen

Kommer ni ihåg programmet Dundermusen??? Jag tror det gick på Lilla sportspegeln, den tiden innan Tom & Jerry kom. 100 år sen alltså men jag fick plötsligen introlåten på hjärnan. Jobbigt va?

Igår jobbade jag ju och det gick faktiskt bra, jag hade bara biljettkassan att tänka på så det var lättare. Igår kvar också min sista utbilningsdag där jag har en fadder med mig så nu hedanefter kommer jag att få klara mig själv. Jag är skraj, men hoppas på det bästa. Måste bara tillägga att det kom världens suraste brittiska gubbstrutt och handlade av mig igår. Ville bara smälla till honom och säga "fackh af faggot!" men det gjorde jag såklart inte.

Nu måste jag fixa mig för jag ska fika med Stina och Elin. Yeey, jag är ledig hela dagen idag ;D


Jag är Madelän, jag är Madelän

Ching chong styrstång! Jag har precis lagat spagetti och korv som jag ska ha med mig i matlåda ikväll. Inte så glamoröst men det var vad som fanns hemma. Kan ju även meddela att vi inte har något bröd hemma, inte ens knäckebröd liksom så till frukost fick ta mjölk och flingor men när jag hade käkat upp så såg jag på mjölkpaketet att den hade gått ut för en vecka sen. AAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!! Det finns inget värre än gammal mjölk! Jag dricker ju inte ens mjölk i vanliga fall då jag anser att det är bland det vidrigaste som finns men när jag väl ska dricka mjölk så har den jäveln gått ut! Funderar på att spy men jag tror jag låter bli.
Nog om det, ikväll jobbar jag 17-22.15 men jag ä inte bitter för imorgon är jag leeeeeeedig!

Pittstim

Nyss hemkommen från jobbet. Jag är trött och mina ben darrar för att dom har stått hela kvällen. Jag vill inget annat än att gå och lägga mig men jag är så uppe i varv så jag skulle ändå inte kunna somna. Bajs.
Jag jobbar kväll imorgon också, kill meeeeee! Fast på fredag är jag ledig, men sen jobbar jag hela helgen, dubbelt upp på lördag med mina 2 jobb dessutom! Wohoo!

Murdarpotatis

Hej hopp! Idag har jag knegat min första riktiga dag, attans vad nervös jag var imorse alltså. Men det gick väl helt okej, så jäkla mycket nytt att lära sig bara, det känns som att det kommer att ta 35 år för mig att lära mig allt. Jag hade dock en "fadder" med mig hela dagen som fick hjälpa mig hela tiden bara för att jag är så trögfattad. Menmen, det går nog bättre för varje dag.
Jag slutade runt kvart över 5 och då åkte jag direkt till Sumpan och käkade middag på Texas Longhorn med min father. Det kanske låter gott.....gOtt!
Imorgon blir det jobb igen, dock 16.45-22.15 så då kommer det antaligen vara mer folk. Nu blev jag skraj igen, aaah varför ska jag vara så harig och nervös hela tiden, kan ingen ba ge mig en fet käftsmäll!?

Stiffelio

Hallå shaaaaaa! Idag jobbade jag min första dag fast det vart typ bara introduktion så vi fick sluta redan vid 12. Dom gick igenom massa grejer och så fick vi gå rundvandring och prova kläder. Dom 3 närmsta dagarna kommer jag ha en "fadder" med mig så att jag ska komma in i arbetet ordentligt men jag är fläskigt nervös kan jag ju säga. Det är dock skönt att vi är 6 st nya som började idag så man behöver inte va ensam om att känna sig som en råtta.

Sen träffade jag iallafall Stiffe och Elin och gick runt lite i stan, sen drog vi till Sumpan och käkade på Subway och letade efter en cykelaffär. Dock inte helt random för Stiffe skulle lämna cv där, hon är ju faktiskt ett stort fan av cyklar ;) När vi väl hade hittat affären skuttade vi in i pendeln tillbaks till vårat hood Jakobsberg och köpte mjukglass. G-o-t-t

Nu ska jag läsa igenom lite papper och så inför morgondagen, då börjar jag kvart i 11 så det blir lite mer sovmorgon än idag.

Rapapazzi

Hej gott folk! Mitt halsont börjar kännas lite bättre, är dock hes som en gammal haschrökare. Menmen, krökar ni?
Igår träffade jag som sagt Stina och Elin, vi åkte först till Subway och käkade, sen tilbaks till Jakan för att hyra film i nalles stora blåa hus för att sedan styra kosan mot nybyggda Coop och tjacka lite Ben & Jerrys.
Efter det drog vi hem till mig för att kolla på filmen vi hade hyrt. Den mesta udda film som någonsin gjort tror jag, man fattar ingenting men man skrattar för den är så sjukt konstig. Sen blev det iallafall Big Brother och sen drog dom 2 vise männen hem.

Vad händer i dag då? Ska väl försöka ta vara på den här lediga dagen för jag vet inte när jag blir ledig igen..kanske nästa vecka, kanske nästa år?


2008-08-29 @ 22:49:16

Jag har ingen ork att skriva något inlägg nu för jag bara gråter hela tiden. Jag skriver imorgon, nu ska jag gå och gråta mig till sömns!

Dette är ett inlägg från min gamla blogg från 2008, snacka om att vara deprimerande inlägg..

Kan jaeg få intervjua eir?

Jag sitter och gnager på ett äppelskrutt för den som undrar. På tal om äppelskrutt, ikväll kommer skrutt-tuggaren Elin och milkshakemama Stina hem till mig för att ha filmkväll. Jag är oxå bjuden för jag bor här.

För att folk är så intresserade jag jag meddela att ja nyss duschat och känner mig fett fräsch och lyssnar på lite schöön musííík. Jag kan meddela att jag lyssnar på Mikas skiva på spotify för att det är mammas favvoskiva och när hon, jag och Johanna åker bil så lyssnar vi alltid på den skivan och sjunger med för att vi kan varenda låt utantill bara för att vi har lyssnar på den sen 2007. Somliga kan säga att vi är fantasilösa men det är som ett tvång att man måste slå på den skivan så fort man sätter sig i bilen.
Fast jag måste dock säga att det är en helt annan sak att lyssna på den i bilen än vad det är att sitta och lyssna på den med mina burkiga laptophögtalare bara för att jag inte orkar koppla in dom feta högtalarna. Sånt är jobbigt.


VÅR VÅR VÅR, nu är det VÅR


Rulla ner snabbt som inåt helvete


Mopsar du upp dig!



My hals is killing me! Iallafall, idag gick jag och Stina till Olovslund och käkade en efterlängtad kebabrulle. Efter det gick vi tillbaka till centrum och jag köpte mig ett par solglajjor, ett nagellack och en nagelfil. Sen åkte jag till Karlberg och fikade med pappa på Levinskys, men visst vore det roligare om det hette Slivinskis?
Kors i taket vad det har blåst idag förresten! Det blåste så att jag tappade andan och för en liten stund sen när jag var ute med hunden så blåste han nästan bort. Tur att han var kopplad annars hade han väl flugit till Jönköping.

Nu ska jag gå och hälla citron i halsen och slappa för det ser ut som att detta är min sista vecka att leva som en glassare och inte göra ett skvatt. Snart blir det andra bullar serrni...

Klenod

Jag tänkte berätta historien om den här Lisebergs-kanin-ballongen som ni ser på bild under. Den där ballongen fick jag av min pappa när vi var på Liseberg 1996 och den har överlevt en flytt från Grillby till Järfälla, en flytt från Järfälla till Sundbyberg och en flytt från Sundbyberg till Solna till pappas kontor där den bor nu. Den har alltså hållt i 14 år utan en enda skråma förutom ett litet hål som jag råkade göra på kinden på kaninen när jag skulle måla fräknar på den 1998 men pappa tejpade snabbt över hålet med silvertejp så att den kunde leva vidare.
Ibland pumpar vi luft i den så att den ser som ny ut, helt ofattbar kanin alltså! Där snackar vi kvalitet! Jag ska spara den hela livet och sätta den på muséeum år 2070.

Nypumpad och fin.

Tålamod är en fiskares bäst vän

Hola amigos! Idag har jag min kompanjon Stina varit barnvakt åt hennes brorsas TWIIIIIIINS! (bara Stina fattar att man ska läsa det med Scary Movie 3-röst). Sen åkte jag hem och lagade middag belive it or not! Jag lagade en thaiwok med nudlar. Måste ju öva på mina matlagnings-skills nu...
Förresten har jag fetans ont i halsen så jag har knaprat laxerande halstabletter hela dagen. Hur ska detta sluta??


Sweat


Friday

Har ni sett att det har kommit en kvinnlig variant av Justin Bieber? Rebecca Black heter tjejen med den helt fantistiskt intelligenta låttexten! Särskillt från 2.05-2.31, hur kom hon på det liksom??? :O
Ett stort plus är att hon låter som Ernst Billgren med en förkylning.


Alla vi, längtar efter fotbolls-VM, ALLA vi!

Nu ska jag ta en promenad med min coola hund som är hemma och håller mig sällskap idag. Sen blir det raka vägen hem för mitt utséende idag är inte okej att vistas ute med. Jag ser ut som ett patrask.

Jag och mina älskade dubbelhakor som följer mig vart jag än går.


Tiffany och jag är ute och jagar råttor

What's up y'all! Imorse fick jag gå upp så tidigt som 07.30 och det var fasen inte igår som jag var uppe så tidigt. Även fast det är rena sovmorgonen om man jämför med när man gick i skolan.

Jag var iallafall på arbetsintervju och en av dom som intervjuade såg exakt ut som Hiding, alltså inte han som släppte ut håret och blev Chriiiiiiistoffer utan kopian, fast utan det långa håret liksom. Måste varit hans bror.
Intervjun gick iallafall sjukt dåligt för att dels var det gruppintervju och alla andra sa så smarta saker medans jag satt och trasslade in mig i mina åsikter. Sjukaste frågan var hur man skulle göra om man blev tvungen att presentera Zac Efron. Wtf liksom, vad har det med saken att göra??

Iallafall så tror jag verkligen inte att jag får jobbet med tanke på att jag hade glömt hjärnan hemma i förrådet. Som pricken över i:et känner jag mig krasslig oxå, huvudet är tungt och min hals börjar svullna. Jag tror att det är fel på mig för att så fort jag har varit ute utan halsduk så blir jag skjuk, oavsett om det är 5 minuter eller 5 timmar. I lördags var jag ute utan halsduk i max 10 minuter och på en gång svullnar min hals upp. Det suger medelstor elefantballe.

Nu ska jag gå till centrum och tjacka halstabletter och lunch.

Han som släppte ut håret och blev Chriiiiiiistoffer!

Måste bara meddela en grej. I fredags var det den 1 april och jag har bestämt mig för att vara nyttig hela april månad. Det första jag gjorde i fredags var att klämma i mig en fet kebabrulle men om man räknar bort den har jag faktiskt varit nyttig. Med det räknas att jag inte har ätit skräpmat (förutom kebabrullen då), inte chips, godis, läsk m.m. Fast det var jävligt svårt när mamma och Johanna satt och svullade godis, munkar, chips, jordnötsringar, läsk och ostbågar. Jag känner mig som en alkis på rehab.

Dessutom är det svårt när man jobbar på Donken och känner lukten av pommesfrites, cheeseburgare och McNuggets hela dagen men jag har kommit på värsta nya grejen som gör att jag inte blir suen. Jag går nämligen in i vårat soprum en liten stund för där luktar det som att någon har spytt upp en hel McDonalds-måltid. Vidrigt, men effektivt för att inte bli sugen.

Roxbox

Yo bitch! Idag har jag jobbat och det var ta mig fan dom längsta 4 timmarna i mitt liv. Nog om det. När jag kom hem så var jag fett huslig, jag ba rensade hela min garderob (slängde dock inget eftersom att jag har extremt svårt att slänga kläder även om jag har vuxit ur dom för flera år sen och vet att dom aldrig kommer passa igen) men jag vek iallafall allting och gjorde fint. Sen bytte jag gardiner (och strök gardinerna oxå) och städade hela mitt rum. Efter det tog jag en välförtjänt dusch och nu sitter jag här och funderar på att måla naglarna.
Imorgon blir det arbetsintervju. He. He. He. He.

Vad knoppa dom godarna ser ut

Idag har jag kört från Arlanda till Knutby för att hälsa på några vi känner. 9 jävla mil sammanlagt. Det är bara att göra honör alltså. Nu blir det sängen för imorgon väntar en hård arbetsdag. Punkt!

RSS 2.0