Frosty the snowman

Godkväll! Mina ögonlock faller snart ihop för jag är så in i helvete trött! Igår jobbade jag och det var så jädra mycket folk och som grädde på moset blev jag tilldelad den stora äran att vara sambankare (alltså kontrollräkna allas kassor innan jag gick hem). Jag var iallafall klar straxt efter halv 12 så jag åkte hem till mina gradparents och slaggade men kunde självfallet inte somna, sen var det bara att gå upp 8 imorse och jobba fram tills halv 6. Då mötte jag upp pappa och farmor och farfar för att fira deras födelsedagar (nej min farmor och farfar är inte tvillingar det skulle vara lite märkligt, men dom fyller år med typ 4 dagars mellanrum) så pappa bjöd oss alla på 3-rätters middag på en helt amazing italiensk restaurang på Birger Jarlsgatan. Due Fratelli om ni känner för att gå till en riktigt bra restaurang.

Asså den här bloggen känns ju fett dammig. Man kan nästan tro att detta är en hemsida för Livrustkammaren.

Nu ska jag iaf se gårdagens BB-avsnitt och sen blir det väl lite DH innan jag faller i koma och laddar upp för morgondagen med lite mer jobb.

Jag bjuder DEJ på min kropp, serverat med en riiiiiioooooouuus

Hej igen! Man skulle kunna säga att min bloggpaus är så gott som över. Fast det var skönt att inte blogga för handen på hjärtat så tycker jagh faktiskt inte att det är särskillt roligt längre. Jag kanske har vuxit ifrån det, vem vet?
Skitsamma, jag bloggar ett tag till och så får vi se vart det leder, ehehehehe.

I förrgår var jag ute med Stina och Elin. Vi startade kvällen på Lion bar, drog sedan vidare till Soup bar och kvällen avslutades på Collage. Det blev ändå en hyffsat tidig kväll men ändå missade vi sista t-banan! Jävla kommunistjävlar asså, vi missade t-banan med 1 minut så vi blev tvungna att ta en taxi och fick bränna 150 riksdaler för ett taxifärd i max 5 minuter. Gubbjävlen körde oss inte ens ända fram till porten. RÖDING!

Gårdagen blev en riktig slappardag, vi gick upp klockan 8 (!?!?) och hängde 3 timmar framför tv'n för att sedan promenera till Subway och sen glida runt i stan ett tag för att fixa ett problem som uppstod på onsdagsnatten.
Vad gjorde vi sen då undrar ni såklart? Jo, vi åkte till Jakobsberg och satte oss på Waynes coffee i ett par timmar, vilken produktiv dag!
Dagen avslutade jag med en pizza på Lunden bara för att jag har varit sugen på pizza hela den senaste veckan.

Nu blir det jobb hela helgen. Ikväll slutar jag 23 (alltså blir det 23.30) woohoo! Imorgon har jag iallafall ett dagpass och på söndag jobbar jag bara 4½ timme. Det kan nog funka trots allt.

Å jag drar mig ur

Mitt liv är ganska struligt just nu så därför tänker jag inte prioritera bloggen, har mycket annat att tänka på och ta tag i. Därför tar jag nu en paus på obestämd tid. Ha det gott!


Nära men ändå så långt bort



Jag sitter för tillsället och skriver en sak som är 100 gånger svårare än en uppsats om islam. Tårarna rinner och jag vet inte hur jag ska formulera mig. Den här kvällen har inte bjudit på så mycket roligheter om man säger så.

Skiffle Joe

Igår när jag kom till jobbet så var röda mattan utrullad och massvis med fotografer och kameramän stod och gjorde sig redo. Det var dock inte ett sånt ståhej bara för att jag kom utan för att det var kändispremiären av Pirates of the Caribbien 4 som stod på schemat. Jag hade helt och hållet missat att det var igår så jag blev glatt överraskad.

Vi stängde biografen för allmänheten mellan 16 och 19.30 så jag slapp stå i kassan, det enda jag gjorde igår var att försöka forsla ut det "vanliga" folket genom bakvägen när deras bio var slut innan vi skulle stänga. Sen stod jag bara vid trappan och beskådade alla kändisar som gled in på röda mattan och fotograferades. Vi befinner ju oss dock i Sverige så det är ju inga direkt "storkändisar" om man säger så men jag kunde skymta September, Felix Herngren, Kenza, PH-Cimon, Molly Sandén, Mona Salin, Knappen och Hakim, Kicken (men han hande inte med sig Noppe), hon som spelar Eva i Eva & Adam, Pär Lernström (heter han så? aja han ballar av stål och parlamentet-snubben), Sean Banan. FAN VAD COOLT! Nej men seriöst är detta våra svenska kändisar liksom? Vart är världen påväg?
Och juste när jag slutade så mötte jag Lars Lejonborg i trappan utanför våran personalingång (random liksom) så jag frågade om han ville följa med mig och vandalisera några bilar men han ville se klart filmen så jag åkte hem.

Kul var det iallafall, lättförtjänta pengar om man säger så. Idag har jag övningskört ungefär hela dagen. Pappa hade nämligen hyrt en bil eftersom att han inte vill att jag ska slita på kopplingen i hans bil när jag övningskör så han tyckte att det enda raka var att hyra en bil som jag kunde slita på hur mycket jag ville. Så kan man också göra...

Ta vara på den här bilden nu för det här kan vara det sista ni ser av den gamla mjölkchokladsdesignen :( Sånt här gör mig uppriktigt ledsen!


Clifton Fexmo

Idag började min dag tidigt. Kvart över 6 ringde klockan så det var bara att gå upp och åka till körskolan för att ha körlektion. När den var slut så stannade jag kvar och gjorde teoriprovstest och sen träffade jag pappa och åkte till Bromma Blocks för att internet på min iphone la ner i fredags så jag var tvungen att skutta in på tele2 och fixa det. Efter det åkte jag och pappa och käkade lunch och sen åkte jag in till stan för att svänga förbi Donken och hämta arbetsintyg och då blev jag kvar där en stund för jag satt och snackade lite crap med Mimie. Nu sitter jag på Waynes vid Sergelstorg och väntar på att klockan ska bli 14.45 så att jag kan börja jobba. Slutar runt halv 8 så det blir inte så lång dag iallafall. Skön.....t

Vad e det där? Det är vår son

Idag jobbade jag min sista dag på Donken. Fick höra att en av chefsvärdinnorna ska sluta och att jag tydligen stod på tur att bli chef om det inte hade varit så att jag hade sagt upp mig...Men jag ä inte bitter inte, eller jo lite kanske. Men jag är ändå glad för att slippa Donken! Halleleijah vad jag har längtat efter den här dagen även om det var lite sorgligt att ta farväl av allt och alla. Fast jag ska dit imorrn igen he he he he, lite papper som ska fixas.

Efter jobbet gick jag och Emma runt lite i Kungsan och kollade på nåt pådrag som pågick i fontänen men vi fattade ingenting så vi gick runt lite i affärer istället, köpte dock inget eftersom att jag anser att det mesta som säljs nuförtiden är fult.

Ikväll är det VM-final i hockey också, har aldrig kollat på en hockeymatch nångång tror jag men nu måste man ju nästan slänga ett getöga på matchen.


Förlåt men jag kan inte släppa det här,
Tänk att jag inte är McDonalds-knegare längre och slipper lyssna på alla låtar som spelas om och om igen, känns wierd nästan lite sorgligt. Om man ändå skulle ladda hem några av låtarna och lyssna på och fantisera att man är kvar på jobbet. Eller nej, det verkar sinnessjukt...

Top 7 låtar som spelas varje gång man jobbar minst en gång. Lite som julskivan på Toysrus. Man vill skära av sig öronen tillslut.















Seriöst, gå till McDonalds Hamngatan en söndag mellan 12 och 16 så lovar jag er att ni hör alla dessa låtar!








Fredag den 13

Jahapp, idag var det fredag den 13. Tror inte på sånt men idag fick jag ont i halsen, faggot, jag var ju sjuk för 2 dagar sen!
Träffade Stina idag och åt på Donken, sen åkte jag till körskolan för att göra lite teori innan riskettan men dom stängde tydligen tidigt idag så jag försökte komma på nåt jag kunde göra i 2 timmar i Sumpan innan riskettan började. Det slutade med att jag ringde pappa som fick hämta upp mig för det började regna. Vi åkte iallafall till Solna centrum och fikade på hör och häpna: Donken!
Sen gjorde jag iallafall riskfuckingettan, ååh vad astråkigt det var dessutom var jag den enda som kunde snacka flytande svenska där om man säger så. Tjejen som satt brevid mig hade EXAKT samma röst som min gammelfarmor! Mycket märkligt....

Hyllar denna fredag med en låt

Camera Obscura

Nu ska jag och min kompis feber snart gå och jobba men vi slutar kvart över 7 ikväll så det är ändå inget långt pass, därför får vi försöka bli vänner med varandra och stå ut eftersom att jag inte har råd att vara sjuk.
Hejdå!

Nonstop, Center & Plopp

Hejhej hallå dagboken som Bert skulle ha sagt. Jag tänker inte be om ursäkt för att jag inte har bloggat på några dagar då jag har kommit underfund med att jag inte tycker att det är roligt att blogga längre. Men vem vet det kanske bara är tillfälligt? Imorse var jag iallafall på personalmöte på jobbet och det var en rolig liten farbror som hade en föreläsning men nästan allt han sa lärde jag mig på filmkunskapen i skolan. Han var iallafall superrolig och jag skulle vilka hyra honom och ha hemma. Sen hade vi brandövning och dom hade anlitat några barn som satt i salongerna så vi skulle försöka få ut dom, det var rätt kul faktiskt men skulle det börja brinna på riktigt skulle jag säkerligen inte komma ihåg ett skvatt av vad jag skulle göra. Kan ju även meddela att jag har gått och blivit sjuk. Hade grymt ont i huvudet igår och kände mig helt svimfärdig när jag var på Willys och i natt vaknade jag upp och fick för mig att jag mådde illa för alla vet ju att man inte vaknar upp mitt i natten om inte magen har någon baktanke. Tillsist somnade jag iallafall om och mitt illamående fortsatte imorse så jag var tvungen att ta ett tidigare tåg ifall jag skulle bli tvungen att kliva av och lägga en pizza. Lyckligtvis gjorde jag inte det men jag har känt mig hängig hela dagen så direkt efter mötet åkte jag hem och la mig. Nu har jag en enorm huvudvärk och feber. Jippie!

Sommarplåga

Sitter och funderar på vilken låt som kommer bli årets sommarplåga. Oftast är det en låt som är så dålig att den tillslut blir bra. Här har vi några kandidater: (Sean Banans "händerna i luften") skulle oxå varit med som kandidat men den finns inte på youtube än.

Big Brother-låten


Om sanningen ska fram


Punka på cykeln
(fett djup text)


Mr Saxobeat


Gregorys theme
(borde hetat Georgys theme)


Bullets


Du säger du älskar mig


Judas


Till the world ends



Mianus

Nu har jag (äntligen) slutat jobbet, fasen vas mycket folk det var idag! Jag är så fucking trött, gick liksom upp kvart över 6 imorse och just nu är jag så törstig att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Har seriöst aldrig varit såhär törstig! Dessutom har jag så jädra ont i magen att jag snart avlider. Trodde seriöst att min blindtarm sprack när jag fick första krampen. Åh vilket bittert inlägg. Bajs

Här kommer igelkottarna, hmmhhhhmmmhhhmmm

Cha cha bloggen! Jag tänkte berätta om min dag eftersom att jag vet att ni är så otåliga och tjatar så mycket.....NAAAAT!
Nej men klockan ringde 06.15 liksom, ingen sovmorgon här inte. Tog mig iallafall i kragen och gick upp och hade körlektion, sen hämtade pappa mig och vi åkte in till stan för att äta lunch lite senare. Efter det mötte jag Elin och vi fikade, sen gick vi runt lite i stan och åkte hem. Intressant värre va?

Nu sitter jag här och är lite smått förbannad, kanske för att jag är trött? Ska iallafall hoppa in i duschen och sen kolla på DH. Snart klar med säsong 1 vettni...

Pappa har tjackat sig en ny kärra. Skitfräsig! Nästan som en Batmobile. Jag hade tänkt att jag skulle få övningsköra i den med det tyckte inte pappa. Tråkmåns!





Omg it's Harry Potter!

Tjena! Imorse hade jag som sagt körlektion och sen åkte jag hem och kollade på DH typ hela dagen. Inget intressant alltså. Imorgon blir det körlektion igen 8.30 och sen får jag se vad som händer och fötter. Tjoflöjt, nu ska jag fortsätta kolla på DH innan DH börjar på tv'n kl 9. He he he he he.

Freud

Första körlektionen avklarad och jag överlevde. Wohoo! Roligt förresten att det var snöstorm imorse! SOM jag har längtat efter snö!!! Riktigt nice att man fick ta fram vinterjackan igen, har ju verkligen saknat den.

You just hate me because i'm black

Det här stod på vårat veckobrev på jobbet i lördags. Jag kan ju med all säkerhet säga att jag inte kommer att få någon nominering iallafall...


Oldsbeach

Jag ber ännu en gång om ursäkt för den här extremt torftiga bloggen. Den här bloggen är som att äta vetemjöl som BB-Peter skulle ha sagt.

Iallafall, i lörags var det valborg och jag knegade på fram tills kvart i 11-tiden och då mötte jag upp Stina och Elin så drog vi till Dovas där vi blev kvar hela kvällen tro det eller ej. Det hände en del grejer som man inte kan gå in på men i efterhand kan man ju skratta åt det hela.
Igår jobbade jag på Donken och var tvungen att utbilda en ny tjej som ska ta efter efter mig när jag slutar (2 gånger kvar!!!!!!). Jag var väl inte den ultimataste utbildaren, för jag var McBakis om man säger så...

Nu ska jag avnjuta en helt ledig dag då jag inte ska göra ett endaste skvatt. Bara slappa hela dagen, kanske bygga en lådbil, vem vet?....

RSS 2.0