Kungligt


Hakuna MataDa

Jag tänker inte be om ursäkt för mitt bittra inlägg från igår. Jag menar det. Nu tänkte jag bara meddela att jag sitter och lyssnar på Disney-låtar på spotify och väntar på att mamma ska komma hem och laga våfflor. Anteckna!

Bjussar på 3 fantastiska bilder från igårkväll när jag kollade på min syrras fotbollsmatch. Kan ju meddela att jag frös arslet av mig.

Matchen var förövrigt sjukt tråkig för jag förstod aldrig vem av spelarna som var min syster då jag ansåg att varenda kotte i hennes fotbollslag ser exakt likadana ut. Det är iallafall någon av dom i vit tröja.


Vem kan detta stolpskott vara?


Notera den märkliga formen på min mössa. Ett cirkustält eller en kondom det är frågan..


Snygg, chaamig och läckör

Jag börjar bli riktigt trött på att blogga. Eftersom att jag inte vill att allmänheten ska veta vad jag har på gång så skriver jag inte ens hälften av sakerna som händer i mitt liv. Folk kanske tror att jag lever ett torrt liv baserat på det lilla som skrivs här men jag tänker låta er tro det för jag har inte lust att dela med mig av allt.
Jag säger bara såhär, jag längtar tills den här tiden om ungefär 1 år...Screw you!

Staden Townsville!

Idag har jag övningskört och skickat in min deklaration. Kände mig fett vuxen. När jag hade gjort det fick jag en glass på McDonalds bara för att jämna ut det hela lite grann.

Den här bilden kan vara något av det vackraste jag har sett. Det är från en skoldag i 2:an när jag, Stina och Fille använde rikskupongerna efter skolan till att töja ut magsäcken. Helt magiskt!


Vi säljer snus / Oscar

Seg dag på jobbet. så jag fick sluta lite tidigare, yeey. Nu sitter jag här med en grym huvudvärk som har suttit i sen igår. Bajs. Ikväll är det inte Solsidan. Bajs.

Nä nu ska jag lacka tassarna, det blir nog mintgrönt den här gången. Fast mina naglar är korta och fula. En gång i tiden kunde jag ha långa naglar utan att dom gick av. Den tiden är förbi..


Jävla pojkåsna

Jag har alltid velat träffa Jimmy Jansson, woooouuuuwoooouuuuuu!
Idag jobbade jag och sen träffade jag Stina och Pamela och käkade på Sandys och snackade massa. Var ju sjukt länge sen vi träffade Pamela så det var jättetrevligt :)
Sen åkte jag och Stina till Coop i Jakobsberg bara för att dom har byggt om och då e det ju klart att man vill gå på Coop gå på Coop gå på Cococoop!

Det stod en fylld godisskål (skål kanske var lite att ta i) i personalrummet på jobbet idag. Farligt för en hungrig gris som mig!

Friday im in love

Shark det är Jessica.
Sitter hemma hos farmor och farfar och har nyss smällt i mig en tonfisksallad. Jag har desperat irrat runt för att hitta en pizzeria (för att jag inte ville gå till den vid t-banan, det känns ofräscht på nåt sätt) så därför knatade jag hela Odengatan i hopp om att finna ett ställe att köpa sig en pizza på men jag hittade inget som föll mig på läppen. Var påväg att gå in på Subway men sket i det då en macka kanske inte är den mest mättande middagen. Det slutade iallafall med att jag ändå gick till den skabbiga pizzerian vid t-banan men jag slog till på en sallad istället för en pizza eftersom att jag tyckte att pizzorna såg äckliga ut. Tonfisksalladen var dock ingen höjdare den heller...Jag har ont i magen. Tror dock inte att det beror på salladen för jag hade ont redan innan. Vilken sjukt trist kväll det här kommer bli, farmor och farfar är på fest och jag sitter hemma som en torris. Inte okej.

Jag kanske borde bjuda hem ett par stycken och ha grisfest? Eller varför inte ett rejält raveparty? Eller så njuter jag bara av kvällen och går ner och köper mig en påse chips och tröstäter.

Jag har en råtta

Gudmorning David! Ssnart ska jag iväg och träffa Stina Shouldersson för att stå och hänga uppe vid rulltrappan i Jakan (på västra sidan så att ni vet) i ca 30 minuter för att deala om vi ska hänga i centrum eller i Barkarby. Svårt val det där.

Sen ska jag iallafall åka in till storstaden och spendera natten i farmor och farfars lägenhet för jag ska jobba imorgon. Ångest på den! Ansiktsmålning och sidekick till Ronald McDonald står på schemat. Har liksom inte träffat Ronald på snart ett helt år, dra mig baklänges vad fort tiden går! Undra om han är densamma eller om han har förändrats...det återstår att se.

Ses imorrn!

Epic

Måste bara lägga upp det här helt legendariska klippet. Nästan så att man känner att man har upplevt det själv.....locket på...


Kan det va Foppa?

Idag har jag träffat Stina som föredrar att man kallar henne elegant istället för intelligent. Vi tog en tur och retur till Kista Galleria och åt lunch på Sandys. Jag hade tänkt att köpa ett par leggings från Bikbok men såklart fanns dom inte så det blev ingen shopping. Sen skulle vi tjacka ett par jeansleggings från Cubus som vi spanade in i Östersund men så tänkte vi "äsch, vi köper dom i Sthlm istället" men tror ni inte jeansleggingsjävlarna är 100 spänn dyrare här!? Det sög ju kungligt.

Just nu sitter jag och knaprar Trocadero-karameller som endast säljs in Norrland. Känner mig fett cool.

Day 27 your favorite place

Detta blir svårt då jag har extremt många platser som kan rankas som favoritplatser. Det kan vara allt från Sibyllakiosken i Jakobsberg till en vit sandstrand på Phi Phi Island med en paraplydrink i handen. Sollentuna centrum är ju också en kandidat. Mitt slutgiltiga svar får dock bli sängen. Den sviker mig aldrig och ser alltid lika mjuk och skön ut. Särskillt på vinterhalvåret.

Maya Bay....


....Eller min mjuka säng

Östersund i bilder



Rutten bistro med barock stil på tåget i fredags. Hemskt onödig bild!


Och så fick man inte kasta flaskpost från tåget. Märkligt...


Phyllis universitet, lite gustaviansk stil måste jag säga


Baksidan


Den här avokadon tar hem priset för finast innehåll asså! Kolla den perfekt runda kärnan och hur rakt den är skuren! Helt sagolikt!


Vem fan öppnar en butik klockan 7.30? Jo, ICA i Östersund...


Ett besök på Östersunds svar på Subway. Gott men inte samma klass som Subban!



Och så kör vi några bilder från fredagens utgång. Blev dock inga bilder från utgången, bara från förferren hos Fille. Observera att dessa bilder var dom enda jag tog och alla är tagna inom loppet av 10 minuter. Sen glömdes kameran bort av nån anledning..














Den här bilden skulle kunna kallas "Knoppen & Negerslaven"


Hemvägen


Yeey, ett spöke!

Vem håller i pucken?

Hej Glooooooooooooben!
Igår åkte vi ju som sagt hem från Kapten Filling och tågresan hem gick så jädra smidigt! Inte för att skryta men vi hade ett jävla flyt, först hade vi liksom inte bokat platser på tåget så vi chansade och satte oss i lyxvagnen och hoppades på att ingen hade bokat dom platserna. Hatten av för våra platser var typ som enda platserna i hela vagnen som ingen hade bokat så vi kunde nöjt sitta där hela resan, flyt. När vi väl kom till centralen så hade dom byggt en rulltrappa typ rakt ner till pendeltågen, flyt. Sen kom vi ju till centralen mitt i rusningstrafiken och var helt säkra på att pendeltåget skulle vara proppat med folk så att vi inte skulle få någon plats men ett tåg hade varit försenat innan vi kom så att det kom 3 pendeltåg på rad mot Jakan varav vi timade det precis så att vi hann med tåg nr 2 som var nästan helt tomt eftersom att alla människor hade tagit tåget som hade kommit en minut tidigare, flyt! Ibland är man riktigt allsmäktig måste jag säga.

Iallafall, tack för den här helgen, har haft sketaroligt! :D


Paparamericano

Gårkvällen blev lyckad, först förade vi hos Fille med hennes kompisar och sen drog vi till Olearys (ja, Oleaarys är Östersunds svar på en nattklubb).

Idag har vi varit ute och käkat lunch på världens mest fullproppade ställe, tagit en promenad till Filles skola, köpt toarulle toarulle toarulle, kollat på Big Brother och slappat. Nu håller vi på att laga middag, tacos står på schemat och ikväll ska vi ta det lugnt och gå på bio. Mys.

Östersund

Tjaaaaaa! Nu är vi i Östersund, eller asså vi kom vid 1-tiden och så har vi gått runt lite och handlat krubb för helgen, käkat pizza och kollat på några avsnitt av Solsidan. Nu håller vi på att fixa oss för snart blir det förfest i Fillings lägenhet och sen utgång.

Nu ska jag fixa håret med Stiffes volymtång ehehehe, seeeeee yaaaaaaaah!

Påväg

Just nu sitter vi antagligen på tåget mot Östersund och man får ju förutsätta att det ser exakt ut så som på bilderna. Vi ska göra vårat bästa!




Aspen it is

Nu har jag precis duschat efter att ha varit ute och övningskört. Snart börjar BB och sen ska jag krypa i säng för imorgon blir det tidigt som attan eftersom att vi ska åka till våran vän Onkel Fester.

Ses på måndag hotdogs!

Jakob S Berg

Idag har jag varit på centrum och handlat lite inför morgondagen (läs godis) och så åt jag på Burger King med Stina. Ovanligt? Nej.

Måste.sluta.äta.skräpmat!

Day 26 your fears

FÅGLAR! Dom är motbjudande, läskiga, oförutsägbara och jag har varit rädd för fåglar så länge jag kan minnas. Jag tror dock att det började när jag var på Skansen när jag var typ 3-4 år. Då blev jag introducerad för en påfågel för första gången och den rasen är den värsta av dom alla. Så sjukt stora och vidriga. Dessutom låter dom som att dom är ute efter att mörda med sina långa äckliga halsar och scabbiga meterlånga fjädrar som släpar efter dom. Annars är jag sjukligt rädd för duvor. Dom kan bara flaxa upp helt plötsligt och flyga så nära ens huvud att man tror att dom ska greppa tag i skallen med klorna och ta med mig.
Jag ligger hellre i ett badkar fyllt med ormar och spindlar än är i samma rum som en lös fågel.

Det är en ganska jobbig rädsla faktiskt. Går jag på en gångväg och ser en flock hungriga kråkor som står och pickar efter föda i marken så börjar mitt hjärta bulta jättesnabbt och jag försöker desperat komma på en omväg som jag kan gå för att slippa passera kråkorna på nära håll.
Fast värsta av allt är det ju såklart på Sergels Torg när man typ är påväg till jobbet. Så fort jag kommer ut ur dörrarna på T-centralen så scannar mina ögon genom hela plattan för att se vart duvflocken befinner sig så att jag kan ta en så stor omväg som möjligt. Ibland är fågeljävlarna utspridda och då kommer den där bultande känslan i hjärtat igen. Då måste jag försöka gå helt oberörd men tro mig, jag går helt på spänn och minsta lilla rörelse från en duva ger mig en hjärtattack.

Svanar är också sjukt skräckinjagande med deras väsande ljud och långa halsar. En gång när jag var typ 7 så var jag och min kompis Niclas på en brygga och så helt plötsligt kommer en svan gående på bryggan och går till attack mot honom och flaxar med sina vingar så att han får en smäll i ansiktet. Ofattbart läskigt och oprovocerad!

Nej fåglar är äckliga djur som man inte kan lita på. Inte bara själva fågeln utan fjädrarna är också läskiga. Det där flaxande ljudet av när dom flyger iväg. Jag vågar inte ens ta på en fjäder och får nästintill panik när det har ramlat ur en liten fjäder ur mitt duntäcke.
Borde jag gå i terapi?


Kan du stänga dörren Martin!

HELL YEAH! Jag kläckte nöten om vad som hände den 20 mars 2009! Filles klack gick av i trappan i skolan så hon föll handlöst i Olofs famn och sen matade hon duvorna med dom trasiga skorna medans hon gick klädd i Stinas Peter Pan-skor. Det är bara att göra honör asså.

Det haer aer Cleio

Länge sen liksoooooom


Ny design

Jag har tjackat mig en ny design. Lite copycat från Stiffe över headern men det får hon räkna med eftersom att vi tydligen är en person :pP::ppP

Day 25 a first

Jag har absolut ingen aning om vad jag ska skriva om detta. A first liksom, det kan vara så mycket olika grejer. Nu har jag dock bestämt mig för att skriva om min första bil som jag inte har haft än. Det finns dock 2 alternativ, en verklighetsbild och en fantasibild.

Jag börjar med att lägga upp en bild på min fantasibild av hur min första bil kommer att se ut:
En fräsig Ferrari (fast egentligen vill jag inte ha en röd) som man ba kan glassa runt i och känna sig asball. Min pappa hade faktiskt en exakt sån bil som på bilden när jag var yngre men då såg jag inte det läckra med att glida runt i den bilen utan föredrog att åka våran gamla Saab. Kul tjej.



Här är dock den dystra sanningen:
Jag kommer aldrig att lära mig att köra bra så jag kommer att krascha med bilden ett x antal gånger, dessutom kommer jag ha köpt kärran för 3000 kronor på Blocket. Inte så glamoröst, men det funkar.


Feliiibeeeeh



På fredag bär det av till våran kära Feliiiiiiiibeeeeeh von Fijol. Ihihihihihi


Kexhoppet

Igårkväll var jag och mamma på Lidl för att handla matsäck till min syrra som skulle på muséeum med sin klass idag. Där så jag det vidrigaste ever, en färdig hamburgare i bröd som man bara lägger i micron. Bara för att det såg så nasty ut så var vi tvungna att köpa den till Johannas matsäck för att använda henne som försökskanin så att hon kunde se hur den smakade.
När jag öppnade kylen såg jag att den läskiga hamburgaren låg kvar, Johanna gick tydligen inte med på försökskaninknepet. Finns det möjligtvis någon frivillig där ute som vill komma och äta den här stackars burgaren? Hör av er isfåfall för jag är fortfarande nyfiken på vad en sån där färdig köttsemla kan tänkas smaka men jag är för äcklad för att våga prova.

OBS! Den ser mycket äckligare ut i verkligheten



Otippat

Okej, Annie och Patrik...fett otippat. Jag var helt säker på att Annie var flata.


En sån ska jag ha, tjänstebííl såklart

God eftermiddag Sverige! Jag mår lite bättre idag, hade dock feber imorse men nu tror jag att den är borta. Jag har dock lite svårt att äta fortfarande, magen är liksom inte min bästa vän just nu. Jag har nog Europas sämsta immunförsvar. Det kanske beror på mina ohälsosamma kostvanor. Nu jävlar ska det bli ändring på det för jag orkar inte var sjuk såhär ofta!

Så, vad har jag gjort en dag som den här? Jag har faktiskt suttit på den här stolen hela dagen. Läskigt. Känner mig rätt ugly också. Sitter här med årets asscrack och känner mig ännu fulare än i lördags.


Granen är så fin när man har klätt den

Hemkommen från jobbet. Det var aslite folk (som vanligt vid den här årstiden) så jag fick gå hem lite tidigare. Jag fick kämpa mig förbi en hel grupp koraner som stod utanför NK och tog bilder på skyltfönsterna. Why liksom? När jag väl hade tagit mig förbi chingchongarna så får jag fortsätta kämpa mig genom plattan där dom hade byggt upp en scen och några artister från Melodifestivalen uppträdde så det var ju smockfullt med folk och jag fick sån damp att folk ba står som stoppklossar och vägrar flytta på sig när man har bråttom! Somliga ska faktiskt med tåget! När jag slutligen hade nått pendeltåget så var det såklart försenat. Jag känner att jag alltid är bitter när jag skriver i den här bloggen. Ni måste tro att jag är en riktig surpuppa. Det är jag faktiskt inte. Jag är glad nu.

Vad är det där? Det vår son

Son of a bitch vilken jobbig natt jag har haft. Har mått sjukt illa och varit nära på att spy flera gånger och knappt sovit en blund. Det började redan igår morse med att jag mådde illa men sen släppte det under dagen och kom i natt igen. Det är någontig med mars månad alltså. Skona mig!
Nu ska jag gå och jobba. Passande.

Dä stämmer Kenny

Åh vad jag älskar känslan av att man har laddat hem ny musik och bara sitter och längtar tills an får gå till tåget och lyssna på musiken i sin iPod. Tills dess får jag nöja mig med att lyssna på datorn, det är dock inte alls samma feeling.

Halloween 09. För dom som inte förstår så är jag bakom masken till vänster, och tro det eller ej men det är faktiskt Fille och Stina till höger, lite svårt att känna igen dom men så är det iallafall.

Katten2

Eller varför inte en katt med en myras ansikte?


Katt

Jag vill också ha en katt som är fångad i en kalvs kropp!


Ful-lördag

Idag skulle jag egentligen ha övningskört men det blev inte så. Jag känner mig allmänt jävla asful och har ingen lust att kliva utanför dörren så jag har legat inne och ätit chips hela dagen, för då känner man ju sig verkligen mycket fräschare...Jag ska väl fortsätta mitt chipsätande resten av kvällen och imorgon ska jag jobba. Jag ber till Jesus att jag slipper handskas med jobbiga ryssar.

Jag kan ju avsluta med att slänga in den här lilla videon som jag tyckte var finast i hela världen när jag gick i femte klass. Fast jag ska erkänna, jag blir fortfarande lite rörd när jag ser den.


Ful

Måste bara få säga hur mycket jag stör mig på Sanna i Big Brother! Så djävulsk ful alltså! Hon ser ju helt dum i huvvet ut med dom där läpparna och dom små torra stirriga fårögonen. Kan hon inte bara inse att silikonläppar är sååå 2003 liksom!? Dessutom verkar hon ju helt rubbad när hon vill gå ut ur huset för att hennes 7000 kronors löshår har blivit ruffsigt. Who cares liksom? Jävla åsna!

Diggar förresten Gurkans nya hårfärg.

Hörrö du, ta och ta upp ditt halvätna äpple!

Min dag har spenderats på fiket på Ica Viksjö med Stiffe och Elin. En fet köttbullsmacka till lunch tätt följt av en semla som Elin bjussade på. Jag har aldrig sett på maken till en sån generös kompis som Elin. Helt ofattbart!
Nu ska jag, tro det eller ej snart sätta tänderna i dagens 2:a semla för Andreas har köpt hem så då kan man ju inte tacka nej. Sen ska jag övningsköra. Yeey, regn och nattsvart utomhus, bättre förutsättningar får man leta efter!

Hur luktar en faun?

Idag ska jag träffa Stiffe och Elin för att ta en fika och diskutera våran Östersund-resa lite som faktiskt infaller om 8 dagar. Vi ska äntligen på komma till Filles nya hoods och se hur man lever som bonde. FAN VAD COOLT!

Day 24 something that makes you cry

Jag kan börja gråta väldigt lätt. Asså inte störtböla liksom men jag blir ofta tårögd. Jag kan tillochmed gråta på beställning. Ofta börjar jag gråta till sorgliga filmer eller när jag ser djurplågeri. Jag brukar även gråta när jag är ovän med någon, då sitter jag hemma i min ensamhet och gråter. Nu var det dock länge sen jag var ovän med någon tack och lov.
Jag kan också bli tårögd och rörd när man sitter på Ikea och hör "if I could turn" för att det var ett sånt fint moment liksom. Juste låtar kan jag börja gråta till om jag tänker på nåt sorgligt samtidigt som jag hör en sorglig låt. Det var väl allt skulle jag tro.

Parodin

Juste, jag kanske ska slänga in filmen vi gjorde igår bara för att visa hur snygga vi kan vara


Och skjortan är på

H e e e e e e e e j
Igår var Stina hemma hos sig en liten stund för vi spelade in en Melodifestival-parodi och sen åkte jag och övningskörde och och avslutade det hela med en McFlurry Oreo på Donken. Hähä

Idag har jag och Stina varit på Bromma Blocks och sen åkte vi till Jakan och satt på BK åt kladdkaka. Det känns som att jag bara skriver om mat och godsaker i den här bloggen. Jag kanske borde byta genre till en matblogg.

Nu ska jag snart iväg och övningsköra igen. Det skulle verkligen inte sitta fel med en kebabpizza efteråt. Dock måste jag avstå från det eftersom att min kropp sakta men säkert kommer börja ruttna innifrån.

8 mars

Jag säger bara en sak. 8 mars.


Oh vad roligt jag har

Snart ska jag svika min gamla mobiltelefon och tjacka mig en ny. För att hylla den gamla klenoden så tilldelar jag den en sån här fin lista. Vi har haft 2 fina år tillsammans.

Var ligger din mobil när du sover? På hyllan brevid sängen precis i höjd med min skalle. Hej hjärntumör!
Hur ofta ligger din mobil hemma utan batterier? Aldrig
Hur känns det när du inte har din mobil på dig? Jag vet inte för det händer aldrig
Får du någon gång höra att du är en mobilälskare? Eh nej?
Hur många mobiler har du haft det senaste året? 1
Blir folk irriterade över att din mobil ständigt är med dig? Fråga någon som bryr sig
Vad står de i det 4e sms:et i din inkorg och vem är det från? "Ja då påminn mig bara dagarna innan så fixar vi det :)" från Mimie mobil
Vad står de i det senaste skickade sms:et? "Okej :)"
Vem är överst listan över missade samtal? Nåt knäppt nummer som jag inte känner igen
Vem är 6a på listan över mottagna samtal? Farmor mobil
Vem är 2a på listan över uppringda nummer? Donken Hamngatan
Har du som bakgrundsbild? En sån där tråkig som redan finns i mobilen, har liksom inte orkat ändra  
Hur mkt batteri har du? 66%
Vem är 11 på din kontaktlista? Fanny Boström
Vem gillar du mest av dina kontakter på mobilen? Kungen
Vem är den första på bokstaven "H" i din kontaktlista? Hanna Lidman
Den första bilden du ser när du går in på dina foton på mobilen? En bild på mitt affro från förra veckan
Hur mkt är klockan när du gör detta? 11.22

Dom är här nu

If I-i-i-i could turn.....Om 2 timmar ska jag träffa diktatorn av Viksjö och vi ska planera en grej höhö höhö höhö höhö. Fast nu har jag tråkigt, jag vill baka en kladdkaka men jag orkar inte. Jag ska nog dricka lite apelsinjuice. Nej förresten för jag har nyss borstat tänderna så det går inte ihop. Bajs.

Jag hade ett väldigt kreativt får en gång

Godkväll! Idag är det söndag och jag har jobbat. Det var nästan inga folk så jag har bara glidit runt och inte haft så mycket att göra.

Dagens händelse var iallafall när det kom en gråtande rysk kvinna som tog tag i min arm och drog med mig ner på undervåningen fram till hennes son och började ta upp sitt pass och flygbiljett ur sin väska och sen en påse med massa piller i.
Jag försökte kommunicera med henne på engelska men hon snackade bara ryska med mig så jag fick leta upp min chef som fick ta över. Han fick iallafall fram att hon hade hög feber och var yr och ville till ett Apotek snabbt och jag fick den stora (oturen) äran att följa med henne och visa vägen till Apoteket. Det var så fult för det sista hon sa till min chef innan vi skulle gå till Apoteket var "I love my son, please take care of him" och vi ba okej? Min chef fick iallafall passa hennes son och när vi kom ut på Hamngatan kom jag på att jag inte visste vart närmsta Apotek låg. Jag vet bara ett inne i stan och det var borta vid centralen, men jag hade ju liksom inte lust att gå hela vägen till centralen med en gråtande rysk kvinna som snackade ryska med mig medans jag försökte prata engelska med henne men tydligen hade hon inte gått i skolan för hon förstod inte ett ord på engelska.

Efter att ha frågat ett x antal personer vart det förbannade Apoteket låg så hittade jag tillslut ett i Sergelgången (jag går liksom förbi där varje söndag påväg till jobbet men har aldrig noterat att det ligger ett Apotek där) och när vi väl var där så förstod inte personalen vad hon ville för hon kunde ju somsagt bara ryska och jag stod där brevid som ett fån och visste inte vad jag skulle göra. Tillslut köper hon ett paket Alvedon och jag visar henne tillbaka till McDonalds och hennes väntande son.
Herregud, efter att ha gått runt med henne i en halvtimme så längtade jag efter att få komma tillbaka till dom indiska städarna för dom kan iallafall göra sig förstådda på engelska. Apropå indierna så har jag också börjat bryta på indiska när jag pratar engelska med dom. Det måste genast tvättas bort!

Voi vitto

Jag är fett arg nu! Jag känner typ för att gå in i en gaskammare och ba gasa ihjäl mig själv. Måste lyssna lite på suck my dick och skriva fula ord i mitt block.

Kvällshumor

Jag har suttit och skrattat hysteriskt åt det här klippet i min ensamthet. Det kanske är trötthet men lite kul är det faktiskt. Även om det är synd om hunden när den bankar huvudet i väggen precis som killen på bussen sa att han gjorde när vi gick i Viksjöskolan.


Shonglera

Det gick bra att övningsköra. Jag krockade inte iallafall, det är ju alltid något. När jag kom hem så fick jag ett ryck och städade hela lägenheten (nästan hela iallafall). Jag känner mig fett duktig. Fast i mitt rum hittade jag 2 fakturor som skulle ha betalats in för länge sen. Det var ju inte lika duktigt..
Nu har jag iallafall precis kommit ut efter en välförtjänt dusch så nu har mitt hår återgått till en slickad råttsvans igen. Det var ju tråkigt..det trodde jag inte..

Sitter och funderar på vad jag ska äta till middag. Det står mellan chips och...chips? Jag tror jag väljer chips.

Ann Ahl

Godmorgon folks! Nu ska jag snart iväg och övningsköra (lagligt den här gången för jag har finally fått mitt körkortstillstånd) hohoho jag är lite rädd. Bilar är stora och läskiga. Om jag inte skriver igen så sitter jag antagligen fastkilad med bilen i ett träd någonstans kring Järfällaområdet. Peace out!

I go for you, yellow and blue

Cheng cheeeeeeng! Vad kan jag skriva om denna dag? Jo jag har träffat Fille...SKOOOOOOOJJA! Jag har träffat Stina. Men Fillefjong ska vi till den 18 mars så snart kan jag skriva att jag har träffat henne. Vi gick runt i centrum likt Jakobsbergs första neger och sen käkade vi kebabtallrik.

När jag kom hem så hjälpte jag min syrra med hennes matteläxa igen bara för att jag tycker att det är så kul att briljera med mina kunskaper om klockan och årstiderna. Visste ni att på ett år går det 12 månader? Ja det är faktiskt sant, tro det eller ej!
Jag insåg faktiskt att jag fyller 20 bast om exakt 4 månader så jag funderar på att städa badrummet och bli vuxen. Det kanske är på tiden att jag lär mig hur man tvättar. Helt ärligt så har jag aldrig rört en tvättmaskin i hela mitt liv men det är liksom inte mitt fel. Jag ska ta tag i det och be min mamma lära mig hur man gör. Nu ska jag bannemig bli vuxen!

Kolla biiiiilen!

Idag har jag och Stina testat på hur det är att ha afrohår. Vi använde hennes volymtång till hela håret (antagligen inte alls hälsosamt för håret men man måste ju ändå prova) och resultatet blev Abrar blandat med Bröderna Fluff. Vi såg kort och gott ut som 2 vitingar fångade i en afrikans frisyr. Hur kul som helst.

När jag kom hem åt jag upp en hel påse Filidutter som min mamma hade varit så snäll och köpt till mig. Vilken gris jag är som käkade upp hela påsen på en gång, nu har jag ju inget att käka till Big Brother!
Vet ni vad jag mer har gjort, jo jag har hjälpt min lillasyster med både hennes engelskaläxa och hennes matteläxa. Känner mig fett smart när jag sitter och lär ut matte (ska väl tillägga att dom håller på att lära sig födelsedatum, hur man läser en almanacka, samt klockan). Det vore en skam om jag inte kunde det. Men hör det verkligen till matte? Aja, jag känner mig iallafall fett cleaver när jag ba kan alla svaren och min syrra sitter som ett litet ufo och tycker att det är jättesvårt.

Nu ska jag nog äta en dammsugare...för det e ju punsch i dom.

In action

Fluff

Jag sitter hemma hos Stina och skaffar negerhår. Hejdå!


Finnmustasch

Idag träffade jag först Stiffe (vem annars liksom?) och fikade (för vad skulle vi annars göra liksom?). Sen träffade jag min pappa och fikade en gång till och efter det åkte vi till farmor och farfar för att käka middag. Min mage måste vara stor som en julklappsäck.

Förresten, igår kom jag och Stina på en kul grej. Tänk om man skulle få massa finnar i form av en tangorabatt ovanför läppen. En såklallad finnmustasch. Eller en samling finnar i en grupp mellan överläppen och näsan. En Hitlerfinnmustasch.

Nervous

Detta beskiver mig just nu...


RSS 2.0