Chicken terrrrrryaki

Klockan 17.45 åkte jag från Näsbypark. Nu är jag hemma. Täby är utan tvekan Stockholms rövhål. Vad gjorde jag där då undrar ni, ja det undrar jag också...jag var faktiskt på en arbetsintervju för ett vikariejobb. Pfffft...jag som vikarie liksom???? Vad ska jag lära ut? Det enda jag lärde mig i skolan var att fuska. Imorgon ska jag iallafall gå till Lidl med Stina och köpta Nutella för att det är billigt där.

Helt seriöst funderar jag på att lägga ner den här bloggen. Jag har absolut ingenting intressant att skriva och höjdpunkten med att göra ett blogginlägg är liksom rubriken som oftas bara kan förstås av mig eller Stina. Ibland Fille och Elin oxå. Jag kanske borde starta en blogg med bara rubriker?

Over and out!

...och till alla kärringar, gubbar, koraner (jag vet att det heter koreaner men jag föredrar att säga koraner) och skåningar som envisas med att gå FETT långsamt framför en på centralen (särskillt när man har asbråttom): SUG KUK!

Som man kan rajda pöou

Jag har absolut ingenting intressant att skriva idag heller. Jag har jobbat och dagen var helt händelselös. Eller helt händeselös var den inte för Dogge Doggilito kom och handlade och när han köpte ett McNuggets-meal fick han en cykel på köpet. Soft som faaaaaaan.
Dagens dos av bilder kommer här:

Before


After


Before


After


Såhär kul kan jag faktiskt ha en jobbdag.

And I want my pink shirt back!!

Idag har jag jobbat 10.30-16. Ansiktsmålning stod på schemat och det gillar jag för då går dagen fort. Nu ska jag äta vindruvor och dricka apelsinjuice och ladda om för morgondagen. Då blir det jobb igen, fyfan!




Ish mahata har livesändning från Himalaya

Jag är förbannad. Riktigt jäkla grovt förbannad. Jag blev väckt klockan 7 av att folk i det här huset inte kan tala i normal samtalston utan måste skrika när dom pratar. Sen stormade Johanna in i mitt rum vid halv 8 för att berätta att Andreas hade åkt till verkstan med bilen och bara lämnat hundarna hemma så att det automatiskt blir jag som ansvarar för dom. Pricken över i:et var att Texas hade pissat på mattan också så det var bara att kliva upp och torka hundpiss. Sen ringer mamma och säger att jag måste gå ut med dom på en gång så jag klär på mig och precis när jag har tagit på mig jackan så ringer hon igen och säger att jag inte alls behöver ta ut dom.
Nu springer hundarna runt och gör massa hyss när jag sitter vid datorn och inte märker nåt. Jag hör dock hur det prasslas ute i vardagsrummet men jag är för arg för att gå och kolla. Särskillt på Texas eftersom att han aldrig blir vuxen och rumsren. Seriöst, han är mer än ett halvår ska det vara så jävla svårt att bara låta bli att pissa inomhus!? Dessutom biter han sönder skor. Ibland gillar jag honom men just nu gillar jag honom inte alls! Nu önskar jag att vi bara hade helgonhunden Tudor som alltid är lydig.

Har jag nämnt att vi har 4 djur varav 3 av dom är defekta? Allt från uppstående öra, underbett, harmynta, allmänt sned i käften till en tå förmycket.

Håkan kråkan

Vet ni vad jag ska äta? Jo, italiensk husmanskost. Nämligen pizza, det ska bli sjukt jävla gott! Nu är ni allt avis va?
Btw så fick ju jag en resa till London i studentpresent (som ännu inte blivit av liksom) och tanken var att jag skulle åka med min mamma men hon har fått nytt jobb så hon kommer inte kunna vara ledig på ett bra tag nu, detta resulterar i att jag har valt att åka med pappa istället. Min pappa är dock väldigt anti mot att åka till London, fråga mig inte varför, så därför ska vi åka till New York istället! Yippiekayyay motherfucker!


Fy faaan, vad snabbt det gick Astrid

Heej...eh..tack menar jag. Idag har jag träffat min pappa och fikat i Farsta centrum. Min pappa är uppvuxen i Farsta och han betedde sig som Mofasa när vi gick där. Jag kände mig som Simba när han berättade om Farsta och vilka ställen han har bott på som att jag var något slags ufo som aldrig har varit där. Men jag spelade med för att jag tyckte att det var så komiskt att få vara Simba för en dag.
Ungefär så här tänkte jag mig konversationen i mitt huvud:

Pappa:
Titta Simba, allt som solen rör vid är vårt kungarike!
Jag: Ooooj!
Pappa: Och kungens tid som regent går upp och ner som solen. En dag Simba, går solen ner över min tid här, och går upp över dig som blir den nye kungen.
Jag: Å då blir allt det här mitt???
Pappa: Alltihop..
Jag: Allt som solen rör vid..hur är det med det som ligger i skuggan?
Pappa: Det är bortom våra gränsr! Du får aldrig gå dit Simba!
Jag: Men jag trodde en kung kunde göra vad han vill!
Pappa: En kung måste göra mer än vad han alltid själv vill
Jag: Finns det mer!?
Pappa: Simba...allt det du ser lever här tillsammans i en fantastisk balans. Som kung måste du förstå den balansen och respektera alla varelser, från den krypande myran till den hoppande antilopen.
Jag: Men pappa, äter inte vi antiloper?
Pappa: Jo Simba, men låt mig förklara, när vi dör blir våra kroppar till gräs, och antiloperna äter gräset. Och så hör vi alla ihop i livets stora cirkel.
Jag: Peace out!

Okej, riktigt så gick inte konversationen till men ändå. Jag har blivit helt besatt av att få kolla på Lejonkungen nu på senaste tiden bara för att jag vet att jag inte kan det eftersom att vi inte äger någon VHS längre. Ända tills jag såg att någon vänlig själv har lagt upp hela filmen i superkvalitét på youtube! Seriöst, det är typ bättre kvalitet än på nån rutten VHS! Därför ska jag kolla på den nu!
När jag ändå snackar Lejonkungen, minns ni introlåten på Lejonkungen 2? (NÖÖÖÖÖÖÖRDVARNING) Det gjorde iallafall inte jag, och så hittade jag den och slogs över hur gay den är. Bara för det så delar jag med mig utav den nu.


Shark

Ikväll visas världshitoriens roligaste film på kanal 5 nämligen Dum & dummare. Missa för guds skull inte!






Memories




Filial 3206



Idag ringde min klocka 04.50 och då var det bara att gå upp. Det var ju dags för den årliga Micke Persbrandt-jakten så det var bara att ge sig ut med kameran i högsta hugg för att få till den bästa papaazzi-bilden på honom. Man får ju bäst bilder på morgonen när han är påväg hem från krogen.

Nej men skämt å sido jag gick faktiskt upp 04.50, sug på den ni! Det trodde ni inte om mig. Det resulterar dock i att jag kommer att slockna efter Bolibompa. Jag sitter och proppar i mig godis nu för att få en liten sockerkick.


Träningsverk

Det känns som att jag har blivit överkörd av X2000 3 gånger på rad.


Fransk elektropop

(Läs denna mening med bögig göteborgska) Jag har försökt få tag i dig...har du inte fått mina sms?

Nog om det, idag har jag jobbat. Min favoritchef som skulle ha jobbat idag blev pappa imorse så nu tycker jag att vi alla ställer oss upp och hurrar för honom!
Annars var det en vanlig dag men jag fick ett mission, nämligen att gå till K4 för att hämta QP-bröd. Det var det jobbigaste jag har varit med om! Det var 3 backar bröd med små hjul under som jag fick dra hela vägen och eftersom att det bara var 3 backar så fick jag gå böjd som en banan när jag drog dom. Jag såg med andra ord ut som en invalid Quasimodo på crack när jag gick där. Dessutom var det uppförsbacke hela vägen tillbaka så när jag kom fram var jag så anfådd (andfådd? hur stavas det?) att jag inte kunde prata + att jag hade sån grov mjölksyra i armarna att mina händer skakade i en timme efteråt. Ja, jag är otränad. Menmen, jag ska inte klaga jag fick mig ju en fin söndagspromenad i solen.

Min vänstra näsborre gör ont. Ikväll är det Solsidan. Nu ska jag käka middag. Korv. Jag ska alltså äta korv. Ifall någon undrar. Falukorv närmare bestämt. Med spagetti.


Nu kan jag andazzz ut


Var e Sven?

Nu tror jag bestämt att min iPod har sett det sista. Den har fastnat och det går inte att trycka nånstans. Tack för det Gud! Nu får jag väl sjunga själv på vägen till jobbet imorgon. Egyptiskt råttknull vad biter jag är nu!

Grattis

Idag skulle min kusin Fanny ha fyllt 12 år. Hoppas du har det bra där du är nu. Tänker på dig <3


Mögel

Okej, jag satt nyss och åt vindruvor samtidigt som jag satt vid datorn och så smakar dom lite konstigt men wtf tänkte jag tills jag tittar ner i vindruvslådan och ser att dom är helt mögliga. Jag har alltså suttit och ätit ludna mögliga vindruvor! Inte bara en druva utan typ 20. JAG MÅR ILLA! Funderar på att gurgla klorin eller dricka lite handsprit. Gissa vart jag har köpt druvorna då? Jo på Coop i Jakan! Är ni förvånade att dom är mögliga då? Det är INTE jag! Son of a bitch!

Stjärntecken

Det har tydligen kommit ett nytt stjärntecken nämligen ormbäraren (okej liksom?) så att alla andra stjärntecken har flyttat fram lite. Vet dock inte om Expressen bara har brist på saker att skriva eller om det verkligen är sant. Isåfall är jag inte längre en kräfta utan en tvilling. Det hade ju varit fräsigt att få vara ormbäraren isåfall..

Stenbocken: 20 januari till 16 februari.
Vattumannen: 16 februari till 11 mars.
Fiskarna: 11 mars till 18 april.
Väduren: 18 april till 13 maj.
Oxen: 13 maj-21 juni.
Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.
Kräftan: 20 juli till 10 augusti.
Lejonet: 10 augusti till 16 september.
Jungfrun: 16 september till 30 oktober
Vågen: 30 oktober till 23 november.
Skorpionen: 23 november till 29 november.
Ormbäraren: 29 november till 17 december.
Skytten: 17 december till 20 januari.


Talla frikken svenska?

Idag har jag varit på Burger King. Suprise va? Sen gick jag och Stina hem till mig och kollade på Titanic bara för att den är så enastående magisk. När vi var 8 bast så kollade vi på Titanic varje dag efter skolan och skrattade lika mycket varje gång. Vi trodde typ att det va en komedi eller nåt (??) Vilka ollonskallar vi var på den tiden.

Btw, jag har sömnproblem. Hemskt jobbigt.

Waka waka


Bricks breaking

Måste. Sluta. Spela.


Kvarteret Skatan

Tillåt mig fnittra. Jag älskar random humor.


Öhm..it's decent

Igår bakade jag och Stina en tårta till Elin. Den blev väl inte riktigt som vi hade tänkt oss menmen...Lite proffsiga bilder kan jag väl iallafall bjussa på!

Födelsedagskortet


Vi fick även med Tobias Herre på ett hörn


Tårtan


Slutgiltiga resultatet


Glasyr


Glasyr


Den här bilden måste jag oxå bjuda på eftersom att den är helt sagolik!

Flexbert

Nu ska jag snart bege mig till ICA och möta upp Stig för att handla tårtredskap.


Day 12 whats in your bag

Min väska. Den är rymligare än vad man tror!



Med mig brukar jag ha en mixer, plånboken, nycklar, ananas, en 15 kg-tyngd, accesskortet samt en little monkey lost. Ibland åker även läppglanset ner i väskan men jag brukar försöka undvika det för det blir så förskräckligt tungt då.

Pittstim

Idag har jag varit på Burger King med Stina. Intresseklubben antecknar. Sen träffade jag pappa och åt middag på Texas Longhorn. Shit, det känns som att jag äter 24/7, jag måste skaffa mig ett liv.
När jag ändå snackar mat kan jag passa på att säga att imorgon ska jag och Stina baka en spektakulär födelsedagstårta till Elin. Vad det blir får ni se imorgon, men oss emellan...det kommer bli succé!


Mr cool

Veckans dilemma: Jag vet inte vem av dessa puddingar som jag ska mejla och fråga om en dejt?

 


Teardrop

Veckans: "jag-kommer-drömma-mardrömmar-resten-av-livet"


AJ

Veckans "jag-vill-skära-av-mig-öronen-efter-att-ha-sett-det-här-klippet-särskillt-i-refrängen"

Blir ni lika rädd som jag när hon börjar stirra på 0.40-0.54?

Sooooophisticated

Godmorgon allesammans! Igår jobbade jag som vanligt och as usual vid den här tiden på året var det enbart några turister. Väldigt lite folk och ingenting att göra alltså. Höjdpunkten på dagen var apelsinjuicen som jag drack när jag hade slutat. Jag har börjat utvecka en besatthet av apelsinjuice på sistonde.

Igår fyllde Elin år men jag fick aldrig chansen att grata henne på bloggen eftersom att Andreas mixtrade med min hårddisk hela kvällen så jag var datorlös.

GRATTIS I EFTERSKOTT ELIN!







Winters bone

Igårkväll var som sagt jag på bio med Stina och Elin. Vi såg Winters bone och den drog hem priset i den absolut jävla sämsta film jag någonsin sett. Efter en kvart så började det krypa i min kropp och jag kunde inte sitta stilla på resten av hela filmen. Snacka om grå film, den hade lika gärna kunnat vara svartvit för den var bara grått och brunt hela tiden liksom. Dessutom pratade dom Texas-engelska. Den var så dålig att jag t.om hoppades på att börja blöda näsblod så jag kunde rusa ut ur biografen á la 3e september och sen inte komma tillbaka.

Om man säger så här kvällen var rolig före och efter filmen. För att citera Stina "det där emellan vill man helst glömma"

Day 11 your siblings



Det här blir den svåraste dagen att skriva. Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig. Först och främst så har jag inga helsyskon då jag och båda mina syskon har olika pappor. Egentligen vill jag inte skriva om min storebror men nu gör jag det ändå.

Han var alltid världens snällaste och vi bråkade aldrig. Ibland undrar jag hur han kunde stå ut med mig utan att bli arg för sånt tålamod har inte jag mot min lillasyster. Vi hade alltid roligt tillsammans och jag såg upp till honom och när jag var riktigt liten ville jag gifta mig med honom. Awkward liksom. Han var iallafall världens bästa storebror! Plötsligt en dag stack han hemifrån för att bo med sin pappa (som gick på anabola och hade alkoholproblem). Sen den dagen han flyttade har vi inte hört av honom. Jag var 8 år då och jag gick runt och trodde att när jag kom hem från skolan skulle allt vara som vanligt och han skulle vara på sitt rum. Jag gick runt och väntade på det i flera år. Snart har det gått 12 år och jag har fortfarande inte hört ett ljud från honom. Han har inte valt att göra såhär själv. Det är hans idiotiska pappa som har fått honom att skita i den familj han växte upp i, dom som älskade honom och alltid ställde upp. Förra hösten dog hans pappa och då kom förhoppningarna om att han skulle våga höra av sig. Vi väntar fortfarande. Mina minnen av Jimmy börjar sakta men säkert suddas ut, och även om han alltid kommer att vara min storebror via våra släktband, så finns han snart inte längre för mig. Han har inte ens träffat Johanna någon gång. Han har inte träffat sin egen lillasyster. Han sket i att mormor var svårt sjuk och han kom inte ens på hennes begravning. Mormor som alltid tog hand om oss när vi var små när mamma var tvungen att plugga. En sån sak går aldrig att förlåta, men det är bara han som får ångra sig. Han har ingen familj längre.

(klickbar)


Nu ska jag bli lite positivare och skriva om min lillasyster istället. Jag minns första gången jag såg henne på BB och hon var helt uppsvullen och såg ut som en kines. Jag minns att jag tänkte "shit, vad är detta! vart är den söta lilla systern som jag skulle få?". Detta var dock bara tillfälligt för efter några veckor blev hon världens goaste med världens största kinder. Johanna har väldigt svårt att vara stilla och hon älskar att spela fotboll. Vi är väldigt olika varandra både till sättet och utséendet. Med min korta stubin så går det aldrig en hel dag utan att man blir arg på henne. Det tillhör vardagen att ge henne en utskällning liksom. Fast hon är jättesnäll också. Jag brukar utnyttja att jag är äldre och bestämmer väldigt ofta eftersom att hon vet att hon måste lyssna på mig.
Johanna är världens bästa och jag kunde inte önska mig en bättre lillasyster!

(klickbara)
 

Dom spelar pugg!

Idag har jag tagit en fika med min pappa i Solna centrum. Sen skjutsade han hem mig och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 7 så att jag kan gå till bussen för att åka till Kista och gå på bio med Stina och Elin.
Högst intressant!


Kvällshumor

Seriöst, jag har suttit och skrattat hur länge som helst åt det här! Antingen är jag hög på vindruvor eller så är det helt enkelt bara jävligt roligt! Seriöst, kan man ladda ner låten och ha som väckarklocksignal?

För dom som som har bott under en sten så är det killen som mimar till massa låtar, nu har han tagit det till en ny nivå och sjunger själv.

Kenis

Idag har jag träffat mina kompanjoner Stiffe och Elin aka Nile. Vi fikade först på Waynes coffe för att sedan gå vidare och fika på Tastys. Eller ah Elin käkade iallafall. Sen har vi roat oss med att prata med våran fjärde kompanjon Filippa som flyttade till Östersund idag. Hon är framme nu och har antagligen precis knäckt första Norrlands Guld-biran.
Själv borde jag ta körkort och skaffa mig ett liv. Men det är fett jobbigt att plugga, kan man inte fuska sig till körkortet som man kan göra med allt annat?


En annan del av trean

Imorgon flyttar våran Fillifjonkan ifrån oss :(
























Mi barba tienes tres pelos

E det Jonatan från Elgiganten till höger? TITTA INTE!

Gårdagenkvällen: Förade på Dovas, sen drog vi till Ego där det var helt jävla dött. Stina lägger ut bilder sen. Väldigt osmickrande dock..


Utgång

Håller för tillfället på att göra mig iordning för en utgång ikväll med Stina, Elin, Fille, Tess och Ylva. En slags goodbye-utgång för Filling som flyttar till Östersund på fredag.
Vet dock inte vad jag ska ha på mig än, jag ser ut som en Shreks tvillingsyster i alla mina kläder!!!!! :O

Holy monkey!

Jag drömde om Toys r us. Vaknade upp helt kallsvettig med skräcken i blicken innan jag insåg att det bara var en dröm. Andra natten i rad som jag drömmer det, va va vats going on?

Day 10 what you wore today

Lägger in en bild på dagens outfit kort och gott. Rymddräkten är köpt av Christer Fuglesang men endast använd under hans första rymdresa. Den är gjort av NASA och är i extremt bra kvalitet. Ett minus är att det är lite jobbigt på pendeltåget eftersom att man tar upp mer än ett säte när man går klädd i dräkten. Fast å andra sidan är hjälmen så jävla läcker så det positiva överväger det negativa.


Day 09 your beliefs

Vad tror jag på? Jo, jag tror på det John säger. Det här alltså. Jag tror på det här.
Skämt å sido, alla som läser min blogg har faktiskt inte gått på Didaktus och fattar därför inte det roliga med Johns teori.

Jag tror inte på ett jävla skit, en ateist alltså. Dom som är kristna, buddhister, hinduer, judar och vad fasen allt heter får väl tro på det om dom vill om dom nu tycker att dom mår bättre av att be 756 gånger om dagen men jag tycker att det är bullshit. Tack och hej!


Duvmatning

Jag funderar på att anmäla mig till den här kursen. Verkar fett intressant ju! Vilka är på?


Skulle vi kunna få lite mer...sås?

Fett. Trist. Dag.


I'm (NOT) lovin' it

Nu ska jag gå och jobba. Otaggad.


Paranormal Acticity 2

Nu är jag hemkommen från bion som jag inte nämnde att jag skulle gå på. Jag och Stiffe (vem annars?) såg Paranormal Activity 2. Den var seg och det som skulle föreställa läskigt garvade vi läppen av oss åt. Det enda läskiga var när filmen var slut och det blev helt svart men den scary skräckismusiken var fortfarande på och ingen kom och öppnade dörren eller tände lamporna. Det var ingen eftertext heller, bara helt svart. Pricken över i:et var att det vara var vi och 2 till i biosalongen.

Imorgon ska jag jobba och sen ska jag träffa pappa som kommer hem från Thailand. Skit på er!


Day 08 a moment

Det var en eftermiddag när jag och min vän Stina var i 10-årsåldern och vi lekte vid bäcken efter skolan. Helt plötsligt ser jag Stina springa och när jag tittar på hennes sko så ser jag en hundbajskorv som sitter fastklistrad på sidan av skon.

Det var faktiskt allt.

Hottie

Har ni sett min nya pojkvän förresten? Vi firar en vecka nu på söndag, då blir det minsann romantik med chips och dip!



Han håller liksom på att göra lumpen så vi kan inte ses så ofa :(

Day 07 your best friend



Jag har 3 bästa vänner men jag har inte hela kvällen på mig att sitta och skriva ett inlägg så jag skriver bara om den jag har känt längst och det är ingen mindre än Stina aka Pitte. Jag ber om ursäkt Elin och Filling, har ni tur kanske jag skriver nåt om er också inom en snar framtid :)

Jag och Stina började i samma klass 1997 och gick sedan i samma klass fram tills vi tog studenten 2010. Vi tänker nästan exakt likadant och folk i våran omgivning ser oftast oss som en person en så kallad "Jessti". Stina är som min andra hjärnhalva, alla roliga idéer föds när jag är med Stina och vi behöver oftast inte säga något för att veta vad den andra tänker. Vi brukar sällan slutföra en hel mening när vi pratar med varandra eftersom att den andra redan vet vad som ska sägas vilket är skönt för så sparar man tid.

Genom alla dessa år har vi både varit riktigt jävla jobbiga skitungar, älgkidnappare, Harry Potter-töntar, fjorrar, supergeeks, fotbollsnördar, räkmackeglidare (främst i skolan), flickorna på Klitteholm lookalikes, arbetskollegor och nu arbetslösa.

Tänkt vad lyckligt lottad jag är som har en bästa vän som Stina, jag vet ingen annan som jag kommer på så sjuka idéer och skämt med som med dig. T.ex helikopterkepsen och HAAAAARRY. Skämt som aaaaaalltid (med mysteriet på Greveholm-Måns röst) går hem i alla lägen.

Allting har blivit bättre sen, jag hittade en BÄSTA vän.....som du!

  

  


Biggus Dickus

Rubriken är inspirerad av Storus Pittus.

Idag träffade jag min vän och f.d kollega Stina för att ta en fika på Waynes och diskutera asviktiga grejer så som hur livet hade varit om man vore en toalettborste t.ex. Fatta vad nasty och vakna upp en morgon och vara en toaborste, fifan!

Skämt å sido, min skalle tar kål på mig idag. Har haft ont i pallet hela eftermiddagen och kvällen trots ipren. What's the fakking problem liksom!! Sa jag förresten att jag köpte ett lypsyl med cocacola-smak idag?

GOY

Jag ska färga håret nu. Peace out!

(Kolla in den grådassiga tonen på mitt fejs!)


Extrakicken

Obs, detta är ett bildspel från Alanya:
(Notera Stinas Tomas Di Leva-lugn på dom 3 första bilderna)








Day 06 your day

Min klocka ringde klockan 9 och jag ville dö men eftersom att det är söndag så kallade McDonalds på mig så det var bara att kliva upp och göra sig iordning. Klockan 11.14 satte jag mig på tåget mot den stora staden och 11.35 klev jag av tåget på centralen och fortsatte min färd mot McDonalds. 11.47 så klev jag in i omklädningsrummet och bytte om för att sedan stämpla in mig klockan 11.59.
Dagen var extremt seg och jag minns att jag kollade på klockan var 3:e minut ungefär hela dagen. När klockan var 15.56 ställde jag mig vid stämplingsmaskinen för att vara redo att stämpla ut när klockan slog 16.00. När klockan var 15.59 så ville min chef att han och jag skulle gå igenom lite papper innan jag gick hem och jag kände lite att min värld rasade samman. Jag som hade ställt in mig på att få sluta! Men med min övertalningsförmåga så sköt vi fram det till nästa vecka så jag kunde stolt gå ner till omklädningsrummet och svida om till normala kläder och påbörja den långa hemfärden. 16.06 lämnade jag McDonalds för den här veckan och gick hela vägen till centralen. Tog en liten omväg vid plattan eftersom att det kryllade av skabb-duvor där. Jag kommer till centralen klockan 16.20 och ser att 16.13-tåget är försenat så det ska gå 16.21. Ibland har man tur.
Klockan 16.36 anländer jag till Jakobsberg station och knatar hem. När jag kom hem åt jag en sallad och sen hoppade jag in i duschen. Det var allt. Men som sagt, dagen är inte slut än, mycket kan hända i livet. Man bara växer och växer. Upp asså.

1/1-11



Hej allesammans! Jag har inte uppdaterat här sen förra året! Skandal! Gårdagen blev iallafall sjukt lyckad, mer än så har jag faktiskt inget att säga. Slaggade hos Stiffe och hjälpte henne att städa imorse, riktigt nasty.
Det blev inte så värst många bilder heller, bara i början av kvällen men ni får väl nöja er med det.







Vad händer när Jessica rapar i Filles fejs 1 sekund innan bilden tas?















RSS 2.0