Day 23 something that makes you feel better

Det beror på, är jag arg brukar jag lyssna på musik exempelvis "suck my dick" och typ avreagera mig genom att köra upp fjärrkontrollen i röven och banka en sko i huvudet :)

Pälsen

Mock...yeah....ing...yeah...BIRD!...yeah
Idag har jag som sagt jobbat. Asboring för det var fett lite folk och verkligen ingenting att göra. Fick gå in i chefsrollen och bossa lite med medarbetarna. Gillar't. Fast jag var snäll.
Snart börjar Solsidan och då ska jag äta tårta. Ehehehe. Andreas brorsa fyllde år idag så han var där och fikade och tog hem en doggybag med en tårtbit hem. Bittert att man måste dela den med en hungrig mamma och en girig lillasyster. Det känns som att det kan vara en catfight pågång. Bäst att gå och vässa klorna.

Troja!

Nu ska jag strax trava iväg till jobbet. Det suger lite att jobba på söndagar medans alla andra får ligga hemma och äta chips framför tv'n hela dagen.


Har ni såndär tssshtsssh, hårspray?

Hej vesslor! Igår åkte jag somsagt till farmor och farfar för att jag skulle få sova lite längre idag men klockan halv 8 sms:ade Mimie mig och frågade om jag kunde köpa färgkritor påväg till jobbet för att vi skulle ha teckingstävling (för barnen asså) så där sabbades min sovmorgon för sen kunde jag inte somna om.
Klockan 10 hängde jag på låset på Clas Ohlson och dundrade in och frågade vart färgpennorna fanns med desperat röst. Dom måste undrat vad jag var för en konstig typ som går upp tidigt en lördagmorgon för att köpa färgkritor.
Väl på jobbet hade jag det faktiskt jäkligt nice. Det var ansiktsmålning och teckningstävling så tiden gick ju snabbt. Det var en tjej som ville att jag skulle skriva Justin Bieber i hennes panna och så råkade jag stava hans namn fel och så blev hon skitsur och gick därifrån. Ursäkta mig då liksom. Juste, om jag och Embla hade målat sammanlagt 50 barn så skulle vi få måla Marcus till Hello Kitty för han blev inte nöjd när jag målade honom till Harry Potter sist men jag åkte hem vid 3 så vi fick aldrig chansen att måla 50 kids. Attans det hade ju varit så jäkla mobbat om han hade stått och tagit emot beställningar som Hello Kitty.

Nu ska jag äta lila vindruvor.

Hey how r u, hey how r u, hey how r u

Gissa vad! Jag ska jobba imorgon. Just när jag hade ställt in mig på att få vara ledig så ringer min chef. Lucky me liksom...
Ska iallafall åka till farmor och farfar och sova över för jag börjar runt 11-tiden imorrn men måste vara där en liten stund inna och fixa iordning allt. B-A-J-S-!

Oh buuuurn!

Jag hittade nyss en sån där Mina vänner-bok som man hade när man var liten och så hade jag själv skrivit i den när jag var sisådär 10 år och på frågan "jag vill bli när jag blir stor:" hade jag skrivit, håll i er nu....PIANIST! Dagens skämt säger jag bara!

Nu ska jag gå till bussen och åka till Waynes i Barkarby och fika med Stiffe. Peace out!

Här kommer Noddy!

I onsdags så frågade min pappa mig (helt seriöst asså) om jag ville gå och se "Hotell Gyllene Knorren" med honom på bio. Jag tror inte att han har uppfattat att jag ska fylla 20 i år. Han vill verkligen se den filmen på riktigt men jag tackade nej för julkalendrar som har filmatiserats intresserar inte mig, det skulle isåfall vara "Mysteriet på Greveholm" annars får det va.


Day 22 something that upsets you

¤ Djurplågeri.
¤ Folk som går jävligt långsamt framför en när man har bråttom. Särskillt på centralen. Fast när jag tänker efter lackar jag sönder på sånt folk även när jag inte har bråttom bara för att jag avskyr att gå långsamt, jag vill att det ska gå snabbt och det gör det inte om det går massa vilsna kineser ivägen för mig. Move bitches liksom!
¤ Vilsna kineser överhuvudtaget. Och varför ska dom gå klädda som att dom är typ 12 år och lever på 70-talet?
¤ När jag märker att någon har varit och rotat i mitt rum.
¤ När jag kokar stuvade makaroner och det går nett.
¤ När mamma ber mig gå ut med hundarna.
¤ När folk snackar när man kollar på tv så att man inte hör. Jävligt irriterande.
¤ När tågen är försenade för att folket som jobbar på sl är helt mongolida. Nej det var taskigt, tillochmed mongos är mer kompetenta än fårskallarna på sl.
¤ Pensionärer som tror att dom äger hela världen med deras skruttiga nyllen.
¤ När jag ska gå och lägga mig och inser att det ligger en getabock och sover i min säng.

Mina baciller!

Idag har jag varit i Kista med Stiffe. Sen tog jag t-banan in till stan för att möta pappa och sen käkade vi middag på Hard Rock café. Nu ska jag rulla en cigg. Nej jag skojja, jag ska kolla på Big Brother.

Day 21 another moment

Det här ögonblicket utspelade sig när jag gick i typ 4:an kanske? Jag och Stina var i skolan och satt i biblioteket och räknade matte (eller..kan det verkligen vara möjligt? aja satt där iallafall) och så skulle jag gå tillbaka till klassrummet och hämta ett nytt räknehäfte och så hade vi en vikarie och då gav han mig det sista limegröna häftet som fanns och då blev jag helt i extas och sprang tillbaka till biblioteket viftandes med häftet somtidigt som jag skrek "JAG FICK DEN SISTA!" (och biblioteket var väldigt långt och smalt, typ som en korridor med böcker och bord som man kunde sitta vid på ena sidan av korridoren). Iallafall så kom jag springandes mot Stina och helt plötsligt halkade jag men jag gled liksom på rygg hela vägen fram till bordet som Stina satt vid och där försökte jag häva mig upp vid bordet och var helt ruffsig i huvudet som att jag hade varit i storm. Svårt att uppsatta det roliga med det här ögonblicket om man inte upplevde det själv.

Jo vänta jag har ett till! En gång hade Stina en fästing nånstans, möjligtvis i huvudet och så skulle en lärare hjälpa henne att ta bort den och när hon hade fått bort fästingen så la hon den (läraren asså) i en lupp och lät hela klassen kolla på den. Varför inte bara kasta bort den liksom??

Ett annat ögonblick var där Christer golfbollhuvud satt på regnhustaket likt en gorilla och surade.

Eller när Filles iPod slogs på i klassrummet och hon tog med sig hela väskan med iPoden i ut till toaletterna för att stänga av den.

Okej sista då! När Georgy aka Gregory aka Murdarpotatis frågade (med sin ryska brytning) om han kunde få intervjua mig och Stina i Didaktus.


Pretty biiird, pretty biiiird

Idag åkte jag och Stina in till stan för att käka på Sandras thairestaurang. Asgott var det! Rekommenderas starkt.
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 10 så att jag kan kolla på Big Brother. Drygt.


Day 20 this month

Den här månaden har gått jävligt snabbt. Jag har inte hunnit gjort ett skit heller, som vanligt alltså. Februari började med att jag var sjuk och sen har jag mest glassat runt och levt på min Toys R Us-lön. Naaaaaajs!

Fett mäktiga hundar


Day 19 something you regret

"Hej gissa vi är på fest medd laman och jag är kristen efter ************ på ***** dom e skitschyssta"

Var e jackan min?

Lördagen var lyckad med tjejerna. Först förade vi lite hos Filling och käkade pizza. Sen drog vi till Lion bar där vi blev kvar resten av kvällen. När jag vaknade dagen efter var mina knäskålar helt blåslagna, vad hände liksom?? Aja igår jobbade jag och det var skittrist. Minimalt med folk och absolut nada att göra, fast jag klagar inte.
Såg ni Big Brother igår? Vad e det för folk som är med egentligen?? Seriöst, en medelålders kärring i skinnklänning som tror att hon är 17 bast. Pinsamt!

Jag har panikköpt en ny väska för att min gick sönder i lördags. Jag känner mig som Indiana Jones när jag har den nya väskan. Den var nog inte så jäkla fin ändå...

Hälsa....och sånt

Ikväll ska jag hem till Onkel Phil för att hon har återvänt från dom norrlänska skogarna över helgen. Sen ska vi ut, eller jag ska nog bara med och föra för somliga ska upp i ottan och jobba imorgon.

DJ FILLE IS BACK IN DA HOOOOOUUUUSE!


Day 18 your favorite birthday

Jag minns sällan mina födelsedagar för det händer aldrig nåt speciellt liksom. Förra året jobbade jag och visste knappt att jag fyllde år.
Fast när jag fyllde typ 11 eller 12 så var jag i Spanien och vi bodde hos några kompisar i deras villa och då hade vi poolparty och gick på nåt nöjesfält. Det är typ den enda födelsedagen som jag minns som jag har gjort nåt speciellt på. Eller förresten när jag fyllde 9 så var jag på Grönan med mamma och min lillasyrras pappa och då tvingade min syrras pappa att åka Vikingagunga med honom och jag fick men för livet för jag tyckte att den var så läskig. Vilken chicken! Varje gång jag är på Grönan och får syn på Vingingagungan så ser jag en syn från när jag var 9 bast och skrek som en stucken gris så nog har den födelsedagen ätsat sig fast i min hjärna allt.

På den här bilden vill jag minnas att jag fyllde 17 bast. Stiligt va?

Typ 2003's roligaste


Börje King

Idag har jag träffat Stina och käkat på Burger King. Sen gjorde vi inte så mycket mer, jag gick faktiskt hem och kollade på Scary Movie 3 bara för att den är så rolig. Från det ena till det andra så kan jag meddela att jag har sjukt ont i magen nu, det kanske är ett tecken på att jag måste sluta äta så mycket skräpmat.

Jag råkar veta att det ligger ett revbensspjäll i ugnen för tillfället och väntar på att få bli uppätet. Synd att jag inte är så köttig av mig då för isåfall hade jag varit aslycklig nu. Jag ser faktiskt inte det goda med att äta en stor köttbiff.

Jag har gjort en inbakad fläta i min syrras hår. Jag börjar tröttna på mitt cocacola-lypsyl. Får jag äta på ditt skägg?

  


Här kommer en roundhousekick!

Namn: Jessica
Piercingar: Bara öronen
Tatueringar: 1
Längd: 163 cm kanske?
Skostorlek: 37-38
Hårfärg: Bajsbrun
Fräknar: Nej tack och lov
Motto: Den där Greven é en sliskig typ! 

Kär? 
Önskar du att du bodde någon annanstans? 
Eh..JAA!
Tycker du att du är attraktiv?
Nja, särskillt inte idag!
Vilket schampo använder du? Bobbys, fast helt ärligt så suger det hästballe fast vi har typ en årsförbrukning av det hemma så jag får lov att dras med Bobby
Vilken parfym använder du? Mammas Dior-parfym bara för att jag är för snål för att köpa egna parfymer
Vad är du rädd för? Fåglar och magsjuka
Gillar du att tvätta? Nej, eller jag har aldrig tvättat men jag antar att det är tråkigt
Gillar du berg- och dalbanor? Hell yeah! 

Senaste...
Filmen du hyrde?
Måste ha varit Harry Potter och Halvblodsprinsen typ i november
Filmen du köpte? The Hangover 
Låten du hörde:
Born this way - Lady Gaga
Låten du laddade ner? Born this way - Lady Gaga
Personen du ringde? Mamma
Personen som ringde dig? Det kan jag tyvärr inte avslöja för då förstörs min revanch
TV-program du såg? I am Ledgend. Fast det är iof en film, senaste programmet var nog Halv åtta hos mig
Person du tänkte på? McLovin

Favorit...
Låt:
Hipp hurra här kommer Bumbibjörnarna
Sak att göra: Äta
Sport: Korvätartävlingar
Dryck: Apelsinjuice
Kläder: Mjukisbyxor och klackskor
Film: Dum och dummare
Bil: Ahlgrens bilar
Serie: Desperate Housewives och Solsidan  

Senaste...
Boken du läste?
Körkortsteori
Personen du fick e-mail av? Lobby
Personen du fick brev av?
Typ arbetsförmedlingen
Personen du fick sms av? Nån som skriver typ ett sms om och tror att jag är någon annan
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Om familj räknas som dom jag bor med så var det idag, annars har det nog aldrig hänt 
Saken du köpte?
En macka på Subway

Vad har du gjort idag? Inte ett jävla skit
Var det kul? Hemskt roligt! 
Brukar du svära mycket?
När det behövs
När stiger du upp på morgonen? När jag känner för det
Vad har du på dig? Våtdräkt 
Vad ska du göra ikväll?
Kolla på film
Vad är du allergisk mot? Inget
Var har du ont? Ingenstans för en gångs skull
Använder du hårspray? Väldigt sällan
Kan du stå på händer? Har kunnat men nu vågar jag inte ens försöka
Håkan Hellström eller The Ark? Eller
Salt eller socker? Socker
Gillar du ketchup? Ketchup är en av mina bästa vänner
Är du glad nu? Jovars
Var du glad igår? Ja det tror jag
Vad dansar du till? Musik
Stockholm är... ? Ruttet på vintern men bäst i Sverige på sommaren
Göteborg är... ? Ruttet året om
Kan du sjunga? Verkligen inte! 
Spaghetti eller makaroner?
Makaroner
Land du vill besöka? USA


Borta

Nu är det såhär att jag satt och kollade på gamla bilder och på en bild hade jag en brun midjekjol och nu slog det plötsligt mig att jag inte har sett den på aslänge så jag letade desperat igenom min klädstång och fann den inte. Denä är alltså spårlöst försvunnen och jag har ingen aning om vart den kan hålla hus. Jag vet att sist jag såg den var när jag bodde i den andra lägenheten, men hur kan den bara försvinna sådär? Väldigt mystiskt...Jag tänker inte ge upp, jag ska forsätta söka om jag så ska få söka hela natten! Inget kan stoppa mig nu!

Wazzaaaaaaaaap!


Little Monkey Lost, i armen hänga kan

Idag har jag inte tagit ett steg utanför dörren. Gått runt i myskläder hela dagen, inte kammat håret och bara varit allmänt oattraktiv. Jag har faktiskt läst körkortsteori så jag har iallafall gjort nytta trots min luffiga dag.
Jag har precis gjort pannkakssmet, eller pannkaksdeg kanske man ska kalla det för på något mystiskt sätt råkade jag hälla i 12 dl mjöl i smeten så pannkakssmeten är som en bulldeg. Det borde inte vara tillåtet för såna som mig att vistas i köket.

Day 17 your favorite memory

Okej, här ska man alltså välja ETT favoritminne. Det var ju eeh...lätt. Kanske när Stina halkade i en backe vid våran lågstadieskola när vi var typ 8 och hon gled ner i leran med sin lila ryggsäck med fjärilar på. Det var kul.
Annars var ju studenten en rätt fet dag som man kommer att minnas hela livet.



Är du bullig?

Jag älskar SL! 35 minuter försenat tåg när jag skulle på intervju så att min snälla pappa fick hämta mig i Karlberg och köra mig till Ropsten. När jag skulle hem var tåget bara försenat 25 minuter.
När jag slutligen kom hem så bestämde jag mig direkt för att åka bort till Barkarby och möte upp Stiffe och Elin som hade tagit en fika på Waynes. Vi gick runt lite och jag och Stina köpte USB-minnen på MediaMarkt för den som undrar. Sen utmanade vi ödet och stod precis utanför ToyRus. R-E-S-P-E-C-T. För att göra det hela mer spännande så gick Elin tillochmed in i helvetet medans jag och Stina stod utanför i kylan och käkade kexchoklad och avlyssnade Elin via mobilen eftersom att vi ville veta vad som försigick därinne nuförtiden. MOOOOBBAT!

Dom har bytt design på kexcokladen så jag var tvungen att köpa en av dom sista gamla bara för att kunna fota för att minnas hur den såg ut i framtiden


Fett modigt att ba ställa oss face-to-face mot Geoffrey. Fast jag ska erkänna att jag var lite skakig.

Valentine's Day


Skulle du bara kunna slänga ett getöga i mitt anus?

Häromveckan så satt och jag tänkte tillbaka på den gamla goda tiden då det var böjbara sugrör på McDonalds. Idag när jag kom till jobbet så såg jag att vi hade fått tillbaka dom börjbara sugrören igen! Har jag ett sjätte sinne?
På tal om McDonalds, för några veckor sedan så fick jag syn på 2 stycken röda brickor på ett bord. Ni vet såna där asgamla små som fanns förut. Dom såg helt oanvända ut och bara stod där jag väntade på att jag skulle ta upp dom. Vem som har ställt dom där är fortfarande en gåta. Man springer ju inte runt med gamla McDonalds-brickor från 90-talet i fickan bara sådär. Det var allafall ett fint ögonblick och jag blev nästan rörd av att se dom gamla brickorna.


Pippi Långstrump fiskar i Vättern




ALF

Anna-Lisa Fredriksson på er allihopa! Idag började min dag med ett extramt illamående men jag trotsade det och gick till jobbet. Väl på jobbet har jag varit tung i huvdet och kännt mig lite konstig. Kanske beror på att jag slutade med min medicin igår (nu låter jag som värsta tablettmissbrukaren) men sist jag åt den där medicinen så hjälpte den inte på mig och jag blev sjuk igen direkt när jag hade slutat så jag har förberett mig på att bli sjuk igen liksom. Fast egentligen har jag inte tid med det för imorrn ska jag på arbetsintervju och den skulle jag egentligen gått på förra måndagen men då knäckte jag ju nacken så jag kom aldrig iväg på intervjun.
Nu är jag förresten halvägs inne i det allra sista avsnittet i sista säsongen av O.C, bara för att uppdatera er alla liksom öhöh.

Ikväll är det Solsidan, yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!


Zittergitt



Idag tänkte jag ta en fet sovmorgon men såklart ska nån jävel ringa och väcka mig och efter det kunde jag inte somna om så det var bara att kliva upp. Pappa kom förbi och hjälpte mig att fylla i lite papper eftersom att jag är så trög så jag inte förstår själv.
Sen åkte vi till farmor och farfar och fikade. Jag käkade en semla och 3 munkar. Det hade gott och väl räckt med en semla men jag har inga begränsningar så munkarna slank in dom också.
Vad finns det mer att skriva? Jo, jag har precis smällt i mig en hel pizza som just nu ligger och sväller i min mage så att det ser ut som att jag är i 7:e månaden.

Käka pizza i sängen framför en bra film. Snubbigt, men jävligt soft.

Born this way


Day 16 your first kiss

Han hette Pontus och bodde i huset mittemot mig i Grillby. Vi var kanske 7 år och var på hans baksida och hade klättrat upp på taket av hans lillasysters lekstuga. Fast det var liksom ingen kyss, det var mer som en puss men vi trodde att det var en kyss. Mer än så finns det inte att säga. Han var en av mina bästa vänner när jag var liten men när jag flyttade från Grillby så tappade vi kontakten. Jag har faktiskt inte kontakt med en enda kotte från lilla Grillby. Det är väl bara att inse, på 90-talet visste man inte vad varken telefon eller dator var.

Nu ska jag titta in i kylskåpet för 685:e gången idag och se om det på något magiskt sett har trollats fram nåt nytt som står och väntar på att jag ska äta det.

Helejn

Snacka om kaos det är utanför mitt fönster för tillfället. Snön blåser åt alla håll, alla sitter fast med sina bilar och däcken bara står och snurrar, barn kryper fram i snön och negrer springer likt antiloper. Hur ska detta sluta? Jag har en känsla av att jag kommer använda mitt fönster som tv idag.

Day 15 your dreams

Hade det här varit en fråga i Postkodsmiljonären hade jag varit tvungen att ta en livlina för jag e inte helt 100 på vad jag ska skriva. Liksom hallå farfar? Ska jag skriva vad jag drömde i natt eller vad mina drömmar är i framtiden?

Eftersom att jag inte minns vad jag drömde i natt så får jag väl skriva framtidsdrömmar då. Jag skulle nämligen fett gärna vilja köpa en röd rullator och sväva runt i Jakobsberg centrum och efterträda Jakobsbergs första neger när hans tid är slut här på vår jord. Men eftersom att jag inte är Jakobsbergs första viting så vet jag inte vad min titel skulle bli. Någon som har förslag kanske? Jakobsbergs första asiat går bort eftersom att jag varken är den första asiaten eller asiat över huvud taget.
Nej men seriöst, i framtiden vill jag ha en titel av nåt slag. Typ som Dillmannen. Fast kanske Currykvinnan för att jag reser runt i hela landet och jämför priser på curry istället.

Men jag måste ju ha ett jobb också och då hade jag tänkt mig nåt som typ en sån där som åker till olycksplatser och städar upp allt blod. Det vore fett mysigt! Eller typ en dödgrävare.

Slutligen så ska jag ha 2 hundar som heter Nalle och Björn.

Alexander Bard

Dagens inköp: Crispy chicken meal på BK tätt följt av en jordgubbsmilkshake

Dagens väder: Moskva

Dagens läskigaste: Den skrämmande koranen (koreanen men som ni vet föredrar jag att säga koran) i Jakobsbergs centrum som går och snor mat när man sitter och äter.

Dagens läskigaste 2: Buss 567 efter klockan 16.00

Dagens konstaterande: Jag och Stina lider av en besatthet av datum och tidpunkter

Gubbig stångstil

Eller stubbig gångstil...

Idag återuppstod jag som sagt ur sängen och åkte först till Stinsen med Stins Stina men vi hittade inte det vi skulle så vi åkte till Sollentuna centrum istället. Där käkade vi på Subway och gick runt lite och förundrades över atmosfären.
Imorgon ska jag ringa ett samtal, träffa Stiffe och dricke en milkshake. Fast egentligen borde jag städa mitt rum. Det är så äckligt här inne att jag knappt vill vara här själv.

Jag saknar sommaren

M-Dogg

Det känns fett ovärt att skriva vad jag har gjort idag för jag har legat i sängen med min stela nacke i princip hela dagen och fortsatt mitt O.C-marathon. Kan förövrigt meddela att jag gick in på säsong 3 idag.
Imorgon ska jag faktiskt resa mig från min slappa röv och gå ut och träffa Stina. Vi ska handla jackor och äta på Subway. Frågan är om jag kommer våga gå runt i en centrum. Jag tror jag har blivit mer folkskygg än vad jag redan var innan av att ligga inne i sängen med tv'n som enda vän i en hel vecka.


Ååååågeee!

Igår fick jag som sagt medicin för min hals och konstanta feber och imorse när jag vaknade så hade pillerna börjat verka så jag hade för en gång skull inte feber (ont i halsen hade jag dock fortfarande). Men självfallet så händer det något annat istället. Helt plötsligt när jag precis har tagit mitt första piller för dagen och böjer ner huvudet lite så knakar min nacke till och fastnar i ett läge så att jag bara kan kolla lite snett till vänster. Det gjorde så jävla ont och det blev helt svart framför ögonen och panikslaget ringer jag till min mamma som inte svarar i telefonen så jag ringer till pappa istället och skriker att jag inte kan röra på huvudet så han får köra hit som en dåre från Huddinge och jag bara satt och hyperventilerade och kunde inte röra huvudet och inte kunde jag ligga ner eller luta huvudet mot något heller för det gjorde så ont. Den där smärtan som jag har haft idag är utan tvekan den värsta smärtan jag har upplevt.
Jag har förmodligen fått en ordentlig nackspärr och jag kan fortfarande inte röra huvudet åt höger eller titta uppåt och jag fasar för den kommande natten. Vet inte hur jag ska kunna ligga på kudden utan att svimma av smärtan.
Jävla bajs att jag inte bara kan få vara frisk!

070211

typ värsta dagen ever!

Tiffany och jag är ute och jagar råttor

Jag hade tydligen halsfluss och någon grov inlammation i halsen så jag fick 2 olika mediciner så jag ska äta 6 tabletter om dagen. Jag känner mig som min farfar.
Det var iallafall den snabbaste läkarundersökningen jag har varit med om, det tog seriöst max 45 sekunder, typiskt vårdcentralen asså!

Aja, nu har jag medicin och hoppas på att bli frisk så fort som möjligt så att jag kan leva livet utanför väggarna i mitt rum. Godbajs!

Nooooo.......Yeeeees

Detta är ett uttjatat ämne men jag är fortafarande sjuk. Riktigt jävla sjuk också. Men nu har jag iallafall bokat tid på Jakobsbergs sjukhus så att dom kan ta reda på vad mitt problem är. Faggot, jag skulle liksom ha jobbat idag men nu kan jag inte göra det och får inte ihop några pengar.

Det är som en hel djungel därinne

Idag ska jag faktiskt gå utanför dörren för första gången sen i tisdags. Jag är dock inte frisk än, har fortfarande 38 graders feber men om man säger såhär; jag börjar vänja mig. Jag är faktiskt ovanligt pigg för att vara sjuk, fast det slår tillbaka så fort jag anstränger mig minsta lilla. Då blir jag som den här gamla gubben som har rökt hasch hela livet och får en hostattack medans svetten rinner och man känner att döden är nära.
Nej nu måste jag sluta, jag känner mig extremt utmattad bara över att ha skrivit det här inlägget, jag kanske inte är så jädra macho som jag trodde mig vara.

Vill ni förresten veta vad jag har gjort dom senaste dagarna när jag har varit sjuk? Jo, jag har legat på min slappa röv i min säng och kollat på O.C dagarna i ända. Det är ju nämligen så att jag köpte alla säsonger när jag var i Thailand 2007 men jag har fortfarande inte tagit mig tid för att titta på dom. Nu när jag har haft all tid i världen så har jag faktiskt plöjt mig igenom hela säsong 1 och är nu inne på säsong 2. Jag skulla nog inte säga att jag tycker att O.C är bra, men inte heller dåligt. Det är liksom okej. Det är rätt avkopplande att bara ligga och titta på avsnitt efter avsnitt och äta lite kladdkaka samtidigt.

Nu ska jag och min nya bästis Alvedon ha lite roligt tillsammans!

Drama

Det är biiiiig drama i lilla Jakobsberg för tillfället.


80-talet vart tok du vägen?



Jag satt och tänkte tillbaka på förr. Massa roliga minnen som jag och Stina har från när vi var småskitar. Bland annat när vi fick för oss att vi ville ha en varsin V-brunn hemma bara för att man fick "tur" av att gå på dom. Därför kämpade vi som djur för att lyfta upp en V-brunn ur marken med våra bara små fingrar för att sedan släpa den hem till mig och lägga den i min trädgård. Sen hittade min pappa den och undrade varför det låg en V-brunn bland våra buskar och jag svarade att den nog låg där när vi flyttade in (vi hade ju bara bott där i 3 år då).
Sen ville Stina också ha en V-brunn så vi gick en ganska lång bit för att få tag i en brunn som man kunde lyfta upp och försökte få ner den i Stina lilla väska men efter sisådär 500 meter så blev det för tungt så vi dumpade brunnen på en gräsmatta i närheten av Filles hus. Undra om vi fick mer tur av att ha en V-brunn hemma...tveksamt.

Sen fick jag upp ett minne från när vi vart typ 7-8 år och på nån lektion fick man en bild av nån stel kompositör, typ Sebastian Bach tror jag bestämt att snubben hette och Stina ritade djävlshorn på honom och fick en fet utskällning av läraren medans jag satt och ritade en bild av Josef, Maria och Jesus (inte frivilligt dock) och målade enorma hängpattar på Maria och även jag fick en fet utskällning av läraren. Vem vet Sebastian Bach kanske var ond och Maria kanske hade Kissie-lökar. Det kan ju inte läraren vara säker på.

När David Beckham firar jul brukar han använda ett sånt här chickt stearinljus från Dolce&Gabbana

Om exakt 5 månader fyller jag 20 bast. Är jag redo för det? Är jag redo för att lämna tonåren bakom mig? Nej jag tror fasen inte det. Elle rom man säger såhär, 20 är helt okej, men äldre än så vill jag inte bli. Herregud om jag har ålderskris redan nu hur ska det då bli när jag är 40?


Day 14 what you wore today



Tröja: Hard Rock Hotel Las Vegas - Las Vegas
Byxor: Svarta velourbyxor - H&M

Som ni ser har jag inga strumpor och mina fötter ser mycket mystiska ut. Det är ju inte den ultimata fredagsoutfiten så därför ska jag snart byta om till något mer elegant..

Nämligen en stiff kostym. Kan dock inte bestämma mig om jag ska välja den längst till vänster eller den tredje från höger. Tips någon?


Jessica 9 år

Hittade en gammal läxbok från när jag gick i 3an (inte på gymnasiet asså). Vilket skämt!
"Vilken fin bild!" var väl ändå att ta i?


Minns ni den här engelskaboken?


You're bitch you're bitch you're bitch!

Jag är FETT trött på att vara sjuk. Seriöst en förkylning kan jag ta men febern pallar jag inte med asså! Snart stoppar jag in skallen i frysen för mitt huvud är typ helt överhettat! Baaaaaaaaaaajs!

För mig är det jul året runt..för mig


Day 13 this week

Vad ska jag säga om den här veckan? Det blev februari. Jag träffade Stiffe och Elin. Jag blev sjuk. Men veckan är inte slut än, mycket kan hända i livet.

Look a balloon!

Jag är fortfarande sjuk så det finns inte så mycket intressant att skriva mer än att jag precis har druckit ett glas apelsinjuice (från Lidl dock).


Sjuk

Idag vaknade jag upp och var sjuk. Rikigt boring. Hade grymt ont i halsen, täppt i näsan och hög feber. När jag skulle gå upp och ta mig en Alvedon så spydde jag också som pricken över i:et. Igår åt jag, Stina och Elin middag på Ikea när Elin hade slutat jobbet och så skulle Elin och Stina dela på min kycklingbit som jag inte orkade men Elin var lite skeptisk för hon trodde att jag hade en sjukdom som ine hade brutit ut än men så övertygade jag henne att jag inte alls hade det så hon åt kycklingen ändå. Vad säger man? Kan Elin se in i framtiden?

Btw, trots att jag är sjuk och har spytt så är jag fett sugen på chips och dip. Men mest av allt vill jag ha en kräftskiva! Fatta vad kul att sitta i partyhattar och surpla i sig kräftisar nu! Jag e sjukt jävla sugen på kräftor!

Nepp nu ska jag gå och lägga mig i sängen igen där jag har spenderat hela den här dagen.

HÅRDARE!

Det finns inte så mycket att säga om den här dagen mer än den här låten.


RSS 2.0