Ons-dag

Jahapp, så var det den sista dagen på den näst sista månaden det här året. Ursäkta men vad fan hände med tiden?

Igår jobbade jag iallafall 10-20 och sen drog massa folk från jobbet till PG och körde en afterwork som slutade med lite ner än bara en afterwork. Vet inte vad som händer men jag har alltid en tendens att bli svinig på såna här tillställningar. Vi var iallafall kvar tills dom stängde kl 1 och då gick jag, Linnea, Emma och Erik hem till Linnea och slaggade men medans dom var lediga idag så fick kliva upp och åka till jobbet för idag jobbar jag 10-20 igen. Orättvist!! Aja, jag iaf bra idag trots gårdagen. Liiiiiiiite trött bara efter att ha sovit typ 4 timmar.


Pälsen



Idag har jag varit ledig och inte gjort ett jävla skit. Har gått runt i fula kläder, oborstat hår, kollat på film och ätit glass typ hela dagen. Skönt, men just nu är jag extremt uttråkad. Det ska nästan bli roligt att jobba 10-20 3 dagar i rad. Nej men gud där överdrev jag men ni fattar. Det är nice att ha en tjilldag då och då men det räcker gott och väl med en dag.

Dagens höjdpunkt var när mamma och Andeas kom hit en sväng på kvällen och mamma skulle gå in i badrummet men så hade jag smygit in där och stod inlindad i en filt och såg ut som Brenda från Scary Movie 3 när hon ligger död i sin kista. Ehehehehehe skule filmat mammas reaktion, epic asså.

Imorgon kanske det blir en AW med några från jobbet men om jag känner mig själv rätt kommer jag inte palla. Ska liksom jobba på onsdag + att jag bor i det jävla rövhålet Hägersten medans alla andra bor Jakan. Vill flytta tillbaka nuuuuuuuu! Jag passar helt enkelt inte att bo på Södersidan.

Juste, igår var det tydligen första advent så mamma var här och satte upp en julstjärna och en ljusstake fastän jag egentligen inte ville ha några julsaker. Känner mig lite som Grinchen. I ren protest kommer jag nog att riva ner både ljusstaken och julstjärnan och ersätta med dom ordinarie lamporna som fungerar alldeles utmärkt att ha året om.

New York 2011

Har suttit och knåpat ihop en liten film med mina Usa-bilder, när vi kommer in i filmen har den precis börjat. Hoppas bara att den funkar för det ska ju alltid bli nåt strul när jag lägger upp nåt.


NYC TVÅNOLLELVA by extrakicken

Avicii

Juste, ska gå och se Avicii i Globen med Sara och 2 till i mars. Kirrade biljetterna i fredags. Like it alot








Jag heter Jesus jag är Guds son..

...Jag känner Josef..och lille lille lille Maria!

Dålig uppdatering här måste jag säga. Dåligt. I fredags jobbade jag 10-20 och det var svinigt mycket folk, hallå farfar jobbar inte folk liksom? Igår jobbade jag 7-14 och då var det så fruktansvärt mycket folk att det kändes som att det skulle kunna vara den 17 december. Minst!
Idag har jag också jobbat, fast 11-17 lite najsare tid liksom. Fast snart blir det andra bullar på helgerna för snart har vi öppet 9-21 varje dag fram till julafton. Kul..

Mamma och Johanna har varit hos mig hela helgen, tummen upp på det. Igår var även Andreas här och vi åt en sån där riktig familjemiddag som vi brukade göra förr i tiden. Klyftpotatis, grillad kyckling Erik Lallerstedt-sås, tända ljus, rap-tävling och tiggande hundar nedanför bordet.


Du vill ju ha Olle..

Imorgon är min första dag på ToysRus, sjukt nervös!......NAAAAAAAAAAAAAAT, men hade det varit för exakt ett år sedan hade jag varit nervös vid det här laget.

Torsdagar är ju egentligen min lediga dag men chefen ringde igårkväll och frågade om jag ville jobba idag och eftersom att jag är en no-lifer som inte hade något planerat så tackade jag ja till att jobba 10-17. Imorgon ska jag egentligen jobba 13-20 MEEEEEEN så ringde min chef mig för nån timme sen och frågade om jag kunde jobba 10-20 och som den rådis man är så svarar man ju "självklart, inga problem!" och sen när man lägger på luren så tänker man "åh nej! Varför sa jag så för!?"
För att toppa det hela så jobbar jag hela helgen oxå, och som om det inte vore nog så börjar jag klockan 07 på lördagfuckingmorgon. Åh vad jag älskar mitt liv ibland asså!

Sa jag att jag jobbar 10-20 3 dagar i sträck nästa vecka oxå?

Kommer du ihåg när dom gick?

Ni ba "hallå har Jessica gått upp i rök eller?" men så är inte fallet. Har bara inte haft lust att skriva eftersom att vissa grejer inte angår allmänheten. Punkt slut.

Det jag egentligen skulle skriva var att jag tycker att alla ska åka till ToysRus i Barkarby och kolla utifrån parkeringen på det enorma skyltfönstret som finns ovanför ingången för där höll jag hus typ hela dagen igår och julpyntade med granar och julbelysning. Om ni sedan tar er in i själva butiken och kollar upp ovanför ingången/utgången så kommer ni se massa nallar iklädda olika juldräkter, ännu fler granar samt massa snö aka bomull. Jag gick liksom till Rusta och köpte 20 paket bomull och Koögat var såklart i kassan. Eheheheh skämmigt. 
Det jag ville komma fram till var iallafall att jag är grymt stolt över min julpyntning och jag tycker inte att ni ska missa den! NK's julskyltning kan slänga sig i betongväggen.

Tjill med MushaBelly på jobbet förra veckan.

Jan Rippe

Godeftermiddag Sverige! Bor för tillfället hos farmor och farfar för jag håller på att få nytt golv i mitt vardagsrum men det blir förhoppningsvis klart imorgon.
Just nu sitter jag faktiskt hemma i röran med hårfärg i håret, mamma var här och hjälpte mig och släppte samtidigt en bomb som jag visste skulle komma förr eller senare. Det känns trots allt skönt.

När jag har sköljt ur hårfärgen ska jag sätta mig på tuben till farmor och farfar igen. Dom ska ockuppera tv'n ikväll och kolla på Bingolotto...kul


Jag känner hornen i min paaanna

Hejhej, hallå dagboken! Idag har jag jobbat 10-16. Hade en praoelev i hälarna hela dagen som jag skulle lära upp, kände mig lite som en ledare av Palmegruppen. Innan jag åkte hem från jobbet så köpte jag med mig 2 MushaBellys, fick beslutsångest så jag var tvungen att köpa 2. Förstår ni att dom har kostat 270 riksdaler och kostar nu bara 100 kr styck och med min personalrabatt så fick jag 2 för 140 lök!

Nu ska jag äta chips till middag. Hejdå.

Info

Gick precis och spydde lite. På riktigt alltså, helt frivilligt dessutom. Har ont i tungan nu :( Men oroa er inte gott folk, det var nämligen så att det kändes som att det satt fast någonting i min hals och nojig som jag här efter den ödestridiga eftermiddagen i juni så tar jag till alla medel. Tror dock att det inte hjälpte, biten sitter kvar i halsen. Aaah vad irriterande! La alltså en minipizza helt i onödan!

Förföljd.se

Sitter för tillfället i det lilla värmerummet vid pendeltågsperrongen på centralen och vem kommer då in och lutar sig över mig och säger "hej" och sätter sig sedan framför mig och stirrar! JO, MIN STALKER! Seriöst jag pallar inte, vad ska jag göra liksom!? Varför dyker människan upp precis ÖVERALLT!!!??


Pullover! No, it's a cardigan

Jag har inte skrivit om detta men jag har berättat det för Stina och Elin och jag pallar inte skriva hela händelsen men det är iaf så att en riktigt jävla ful kille stalkar mig och nu har det varit ett uppehåll på drygt 2 veckor men idag på bussen när jag hade slutat jobbet så var det proppat med folk och jag står helt inklämd i mitten av bussen. Helt plötsligt från ingenstans så står den där killen preciiiiis bakom mig skittight, liksom vart kom han ifrån? Sen när jag står och väntar på pendeltåget i Barkarby så ser jag att han kommer gående emot mig men han går och snackar med nån indietjej som jag förmodar att han inte känner så bra och så precis när dom är vid mig så tittar han på mig och säger till henne "här stannar vi, jag går inte ett steg längre" man ba jo snälla gör det!. Dom går in i samma dörr som mig men jag går åt andra hållet i tåget så jag slipper se hans fula tryne hela resan in till centralen. Sen mina damer och herrar står jag och väntar på tuben och ser att han går förbi och ställer sig en liten bit ifrån. Jag tar tåget till Liljeholmen och det gör såklart han oxå men jag slinker in i en annan vagn så att människan omöjligt ska se vart jag går av. När jag väl är inne på Ica i Liljeholmen och ska lägga upp mina varor på bandet så hör jag denna välbekanta röst som ba "Det här är 7:e gången jag ser dig inom loppet av 30 minuter....ehehe vad är oddsen?" JA HÖRRÖDU, VAD FAN ÄR ODDSEN ATT DU SER MIG 7 GÅNGER PÅ 30 MINUTER NÄR DU FÖRFÖLJER MIG!? Det som är mest creapy är ju att han håller räkningen på alla gånger han ser mig.  Sen så börjar han fråga mig om hur min dag har varit och massa skit som att vi va BFF's, asså seriöst jag pallar inte. Det läskiga är ju att han bara dyker upp från ingenstans som ett fucking spöke.

Sjukt stressig dag på jobbet förresten nu ska jag rota fram nåt att förtära.

Älva-Älva-Älva

Godkväll! Imorse var jag på jobbet klockan 8 för ett viktigt möte (känner mig fett vuxen). Mötet höll på tills vi öppnade klockan 10 och min chef frågade om jag ville börja jobba då istället för klockan 13 men jag och Emma hade redan gjort upp planer för våran "håltimme" så jag bestämde mig för att börja jobba klockan 12 istället. Våra planer krossades dessvärre så vi tjillade på Rusta, provsatt kontorsstolar på Jysk inför vårat nya företag som vi hade tänkt starta i Jysks gamla lokal när dom flyttar i januari, ehehehe. Sen hönde vi lite inne på ToysRus och kollade när alla andra arbetade, men det var tråkigt så vi gick till Plantagen och fikade på Waynes innan vi började istället.

Annars har arbetsdagen varit oerhört seg. 12 timmar på jobbet gör en trött i hjärnan liksom. Hade rast runt halv 5 och maten som jag hade med mig var det vidrigaste jag någonsin ätit, fifan! Hsde gjort spagetti och så hittade jag nån pulvercarbonara och aaaaah vad vidrigt det var! Såg ut som en liten spya dessutom. Drog med mig Emma till Rusta och köpte kexchoklad, kände mig typ som Koögats stalker han jobbade liksom och jag va där inne 2 gånger inom loppet av några timmar.

Efter kexchokladsmiddagen så fick jag ny energi och hittade en helt amazing sparkcykel på lagret som jag racade runt på resten av kvällen, seriöst den var så sjukt cool och snabb ni anar inte!

Btw så hade jag fett flyt när jag skulle åka hem, hann med en försenad budd till Bakrbarby 20.09 och hann med 17 över-tåget och sen 41-tbanan så jag bar hemma på 58 minuter! Under en timme liksom! FAN VAD COOLT!


Typ flätooooorrrr

Okej, jag vet att ni har väntat hela dagen på denna lista and herrrre it comes som hon från Idol 2007 (?) skulle sagt.

Detta är den allra första bilden som togs med min sprillans nya iPhone en eftermiddag i april


Fångade en solnedgång vid Görveln en aprilkväll när jag var ute och övningskörde


Finn ett fel


Ni kommer att tacka mig i framtiden för denna bild asså. Jag lovar!


Nästan lika varmt ute som inne i början av maj. FAN VAD COOLT!


Rullstolstanten från Riddarparken


Elins ben


Den här bilden bjuder jag på! Det är från när jag fick räkskal i halsen och fick åka till sjukhuset, här har jag precis blivit inlagd på akuten och jag blev helt chockad när jag såg min hudfärg, ser typ helt orange ut?? Mascara under ögoen dessutom..


SF's lunchrum


Jakans koran


3 McDonalds-ballonger som måste ha felproducerats. Sparade dom efter min tid på Donken som ett minne.

Nån snubbe som jag såg varje dag, varje tid på samma plats och han hade alltid samma kläder när jag brukade gå hem från jobbet på den tiden jag bodde i Jakan


Bevittnade några som la gatstenar i en rondell i sommras


Möööööuuuuuuu


En sista bild på mitt gamla rum


Alltså LOL...


En lirare man brukar se vid Hägerstens t-banestation. Vet inte om det är en transa eller bara en jävligt ful tjej. Måste få en bild framifrån asså!


Vårat sunkiga badrum vi hade när vi var i New York


Porre on the road


Jultävling på jobbet. Notera att jag var den enda som fick ett hjärta vid mitt namn...

Mååååååååd

Idag mötte jag Sara vid Sergel så gick vi in och köpte våra biljetter, darrade typ av skräck när jag gick in...töööööönt! Sen gick vi ner till Kungsgatan och käkade kinabuffé och snicksnackade för att sedan gå upp till Sergel igen och kolla på filmen. Vi såg som sagt In time och det var ju lite sciencefiction/action över det hela och jag är ju inget big fan av sånt men den var väl ändå helt okej. Blir dock sjukt nervös och kan inte sitta still när jag kollar på actionrullar för det är så spännande och så blev det även vid denna film. Den får trots allt 3 av 5 toasters av mig.


Jag ba falde

Lite senare idag kommer förmodligen en lista på topp 15 random bilder tagna direkt ur min iPhone. Lite Helleinus Hörna-varning över det hela men så får det bli! Nu: Tuben till den stora staden, farväl mina unga vänner!

Fotot i innerfickan

Hello......YO!!
Jag har varit frånvarande denna vecka och det beror på att jag har jobbat kväll varje dag och hr inte haft nån lust att starta datorn när jag kommer hem...jobbigt va?
Idag är jag dock ledig och ska bege mig in mot stan lite senare för att gå på bio med Sara som jag inte har träffat sen typ i juni? Vi ska iaf se In time och jag ska alltså återvända till Sergel. Känner mig rädd och exposed men herregud, jag måste sluta vara en sån rikmes och beté mig som en riktig kloakrådis.

Btw Stina, igår var jag som sagt på Ica i Liljeholmen och tror du inte att dom överraskar ÄNNU en gång! Glömde dock skriva det i sms:et. POPCORNKRYDDORNA I STOR STORLEK FINNS DÄR!!!!!! Typ alla smaker oxå, fatta min glädje!

Imorgon måste jag vara på jobbet kl 8! Kille meeeee! Det är nåt morgonmöte med nån tant från ledningen som kommer och ska prata om svinn. Mötet håller på fram tills vi öppnar butiken kl 10 och sen börjar jag inte jobba förren kl 13. Vafan ska jag göra i 3 timmar liksom??

Dansen

Jahapp, så var den här helgen slut. Det var ju tråkigt..det trodde jag inte. Sitter för tillfälley och glor på EMA 2011 på MTV. En Ben & Jerrys på det här hade ju inte suttit fel liksom...


FAN VAD COOLT!

Okej, det här hamnar lätt på top 10 listan bland de coolaste youtube-klippen. Seriöst, han ba äger brädan totalt! Jag ska lära mina hundar att skejta, det blir hårdräning hela vintern så att dom kan briljera i vår.


Det är ORIMLIGT!

...Som Idol-Kishti hade uttryckt sig om Idol-AmandaFs frisyr. A, jag sitter alltså och kollar på Idol har liksom inte följt det den här säsongen då jag anser att idolerna är snorungar men ikväll tittar jag faktiskt och den där Amanda F vill man ju bara ge en fet jävla smäll på käften! Kan hon prata som en normal människa eller!? Klarar inte av den där lugna, släpiga, grötiga skånskan. Någon borde daska till henne! Och han André kan ju sluta upp med att tro att han har så sensuell och sexig kisande blick. Dessutom borde han gå en språkkurs och skippa Rinkebysvenskan.

På tal om årets idoler så hittade jag köttfärs i min frys som jag frös in nån gång i september och när jag tittade på köttfärsen så var det svart på vissa ställen. Funderar på om jag ska våga tillaga den eller köra på den säkra sidan och bara kasta bort den. Den är ju trots allt från Ica och dom är ju inte direkt kända för att ha bra köttfärs liksom..

Jag heter faktiskt Ed, jag har skrivit detta själv, med papper och penna hej




It's friiiiday, friiiday, gotta get down on friday! Idag har jag jobbat 10-16, softish. Älskar känslan av att sluta runt 16 och ba känna skadeglädje till dom som jobbar till 20. Det var mycket folk idag, kanske för att vi släppte julkatalogen idag? Kanske för att det är fredag? Kanske för att folk inte har något liv?

Igår var som sagt mamma och Johanna hos mig på dagen och då slog det mig hur kul jag tycker det är när dom kommer på besök. Saknar verkligen dom ibland. Jag saknar liksom att det blir liv hemma, att mamma lagar mat, att bråka med Johanna. När jag träffar Johanna går jag liksom oxå ner på en 10-årings nivå och tycker det är kanonkul att springa runt och leka kull i lägenheten, bli inrullad i 3 filtar skittight som en mumie och sedan försöka resa mig från golvet och retas med systra mi. Kort och gott så saknar jag "hemma-känslan" ibland. Att komma hem och det är tänt i lägenheten, att äta riktig mat (yoghurt har varit min middag de senaste 3 månaderna) och ha någon annan än mig själv att prata med. Jag har verkligen gått och blivit schitzo på senaste tiden.

Fru Pundarson

Idag var jag ledig och sov ut till klockan 9 (ja det är sovmorgon för mig) sen tjillade jag framför tv'n och inväntade bilen som skulle föra mig till Nacka Forum. Chauffören (läs: mamma) kom anlände väl runt 12-tiden med nån slags varelse i baksätet som jag antar är min lillasyster. Vi strosade runt i Nacka och jag köpte en hjärtformad nackkudde till badkaret och hårfärg. Tänkte bli brunett igen men hann inte färga idag så jag tror jag gör det på söndag istället. Ska bli skönt, höst/vinter känns som en brunettid liksom.


Hallogen

Halloween på jobbet i lördags


Bara Pinocchio mår bra..

HEJ! Nu är min dator fixad, dock har alla mina bilder och musik försvunnit. Det var ju tråkigt..det trodde jag inte...Att jag aldrig lär mig att spara ner allt på usb alltså! Nu kommer jag tvingas sitta och titta ut genom fönstret i 3 månader och lyssna på Lykke Li. Ser det ut som att jag har tid med det eller??

Jag har iallafall jobbat de senaste dagarna och imorgon har jag en eftelrängtad ledig dag helt utan planer. Är dessutom ledig i helgen oxå, men där har jag ju planer...

När jag gick från t-banan idag så tittade jag upp i mitt fönster och ser mamma stå där och vinka. Hon hade varit här och tvättat (nu låter det som att jag är årets ungkarl och inte kan det själv men hon lånade faktiskt min tvättmaskin och tvättade sina kläder) okej då, hon tvättade mina oxå men jag kan faktiskt tvätta själv. Hon hade även diskat min disk och dammsugit, kände mig feeett bortskämd men jag klagar ju inte liksom. Det finns liksom inget som jag hatar så mycket som att diska. Väntar alltid med att diska tills det växer mögel på disken. Ni ba eeeuuww vilket äckel hon är den där Jessica, och ja, jag kan inget annat än att hålla med er.

Nehepp, om man skulle ladda hem lite musik då eftersom att min dator ekar tomt på både ljud och bilder.

RSS 2.0