Storus Pittus

Imorse hade jag körlektion 8.30 och satt typ i bilkö hela lektionen. Hamnade ju liksom mitt i värsta trafikolyckan i Hjulstakorset mellan en ambulans och en vanlig bil. Ambulansen var helt mosad fram, kul för den som låg i ambulansen...
Sen hade jag sisådär 4 timmar att hålla till godo innan jag började jobba så jag skulle göra lite teoiritestprov på datorn på körskolan men man fick tydligen bara göra 4 på en dag så när jag hade gjort mina 4 prov så åkte jag till Barkarby och satt på McDonalds i min ensamhet fram tills jobbet började klockan 2. Vilket himla offer jag är.

Min kväll kan ju beskrivas med den här låten  Det hela började på centralen när jag skulle tjacka nytt sl-kort och jag orka rinte ens skriva vad som hände men det slutade med att jag gick därifrån med ett kort som enbart gäller på kvällar och helger. Därför klev jag av tuben vid Telefonplan för att gå in på Pressbyrån där ist men dom hade såklart redan stängt så jag fick lomma tillbaka till perrongen och vänta på nästa tub, heeeelt i onödan. När jag kom till Hägersten så försökte jag prata med turken i spärren och se om han kunde hjälpa mig men han fattade inte så jag klampade hem och när jag öppnar ytterdörren så ser jag att lampan i mitt sovrum är tänd och jag var helt säker på att jag inte ens tände den imorse så min första tanke var inbrott, så jag tar ett försiktigt steg in i lägenheten och kollar in i vardagsrummet och där såg det ut som ett psyko hade gått loss, bokhyllan låg i soffan, soffan och tv-bordet var framskjutet och stod mitt i rummet lampor och blommor var borta från fönstrena och det var vita små bitar av flagnad färg över hela golvet. Ojdå tänker ni, är det bovar som har varit och plundrat Jessicas lya? Nej, det är bara en hantverkare som har varit här och tätat mina fönster.
Vad glad jag blev! Efter att ha jobbat en hel dag, haft en hemresa som tagit dubbel så lång tid som den egentligen skulle, hungrig som en räv, så är ju det första jag vill göra när jag kommer hem att städa.
FML

Juste, imorgon ska jag göra slut med SF en gång för alla.

Make a little kitty, meeeaaaaaooooww

Igår och idag har jag knegat. Har stått i kassan båda dagarna, det sög ju stenhård balle. Detta var ju min första vecka som avdelningsansvarig! Fick en utskällning av en mamma för att vi inte sålde nåt bokpapper med Selena Gomez på oxå. När jag sa att det inte existerar några såna bokpapper (inte i våran butik iaf) så blev hon aslack och tyckte att jag skulle se till att det börjar tillverkas såna papper. Men visst Ers Höghet liksom, jag ska lägga ner min själ för att du ska få ditt efterlängtade bokpapper. Slyning stil liksom.

Förövrigt är det muslimsk afton på ToysRus, jag har aldrig skådat så många muslimer under dessa 2 dagar. Det mest creapy är ju alla med burka och det ännu mer scary med dom är att många av kvinnorna under burkorna är svenska...

Jag måste förresten sluta hänga på Media Markt innan jobbet. Jag kommer att bli ruinerad!

Nu ska jag kolla på Gossip Girl och äta glass och en och annan chokladdoppad jordnöt.


Klagomål

Det har kommit in klagomål på att filmen 2 inlägg under detta inte fungerar att se. Jag har gjort mitt bästa för att fixa detta problem så om det nu är någon som fortfarande inte kan se rullen langa gärna en kommentar så att jag kan gå till botten med detta mysterium. Tack på förhand!

Whats my name whats my name?



Godmorgon Sverige! Jag är ju liksom ledig hela helgen och tänkte ta mig en riktigt fet sovmorgon och så vaknar jag upp helt utvilad och ba tänkte shit, nu måste klockan vara minst 11 och så visar det sig att den är 07.56. Jo jag tackar ja. Men jag är så pass van att aldrig få sova ut längre så att få sova till 8 räknas ändå som en hyffsad sovmorgon.

Igår jobbade jag 10-20 och tro det eller ej men det gick hur fort som helst. Måste bara få berätta om en liten händelse som inträffade. Jag satt i kassan och så kommer det en pappa med sin dotter som kanske är 5-6 år och hon berättar att hon hade lagt en 10 krona i automaten vid utgången (ni vet en sån där automat som man får en boll med nån grej i) men det hade inte kommit ut någon boll så som den hjälte jag är så gick jag och hämtade nyckeln till automaten och öppnade den och lät den söta lilla flickan få välja vilken boll hon ville och hon blev så superglad och innan hon gick så gav hon mig en stor bamsekram och tackade så hemskt mycket. Där blev jag helt rörd alltså! Det borde finnas fler barn som henne, som verkligen uppskattar det lilla och inte är sådär bortskämda som en hel del är som bara skriker rakt ut när dom inte får som dom vill.

Ikväll vankas det halv 8 hos mig, eller 6 hos mig om man ska vara lite spexig och oss emellan, det kommer bli succé ;) Efter det blir det utgång och det var fanimig inte igår. Sist jag var ute var med jobbet. Annars har jag ju bara knegat hela sommaren och levt ett riktigt torrt liv.
Ska väl trä på mig några kläder och bege mig till Systemet för att tjacka lite dricka. Vet dck inte vart närmsta Systemet finns här i trakten. Jag antar att det är i Fruängen men där har jag aldrig varit och jag är tveksam att åka till platser där jag inte känner igen mig på. Nä, tacka vet jag mitt kära Jakobsberg.

Till Stina: Finn 2 fel på den här bilden


Känsliga tittare varnas! Igår skar jag mig på en kartong så hela nagelbandet ba fläktes upp.

Dä stämmer Kenny


film eheheheh by extrakicken

Fartish arabish

Blir så trött på turkar som addar en på Facebook (brukar ytterst sällan acceptera såna vänförfrågningar men vad säger man..plötsligt händer det) och alltid är det nån jobbig jävel som skriver så fort man loggar in och inser aldrig att jag inte svarar för att jag intresseras inte av sliskiga turkar och araber.

Som denna tur t.ex, helt plötsligt så kommer det upp en darrande ruta på skärmen där det står att turken ringer mig, liksom what? Visste inte ens att man kunde ringa via fb..

 

...Kolla det sista han skrev liksom. Nehe vad konstigt att jag inte svarar men du har inte tänkt att det kan bero på att jag är helt ointresserad av att föra ett samtal på engelska med dig din jobbiga jävel!? Han formulerar det som att vi vore gamla vänner när jag i själva verket aldrig har svarat på något han skriver.

Vissta mäniskor är ju bara för tröga i pallet...

Om jag hade pengar nanananananna

Oh snaaaaaap, fick min lönespec för juli nu, hell yeah!


Typ flätooorrrh

Som en del av mina tappra små riddare kanske har noterat så har min blogg legat på is ett par dagar och det beror på att allt blev för jobbigt helt enkelt. Har varit deppig de senaste dagarna och mått riktigt dåligt men nu känns det lite bättre. Har börjat acceptera min situation och har fått en sak att se fram emot så nu känns mitt liv inte lika dystert längre. Jag och pappa har nämligen bokat New York-resan nu, det blir dock inte förren 28 september men ändå, nu har jag ju något att se fram emot iallafall.

Annars har min dag varit extremt lång. Klockan ringde klockan 5 och kl 7 skulle jag vara på jobbet för inventering. När jag kom dit så käkade vi först frukost tillsammans och sedan började själva inventeringen. Det var såklart en dansk gubbe som skulle förklara hur apparaterna fungerade och jag fattade nada men när man väl kom in i det var det hur enkelt som helst så det gjorde inget att man var helt hjärndöd idag.
Det var inte så jobbigt som jag trodde att inventera, skönt att vara i butiken och slippa alla idiotiska kunder för en gångs skull liksom. Vi fick även massa fika så det gjorde ju det hela bättre. Runt 2 så gick vi allihopa bort till en restaurang i Outlet och käkade en fet lunch graaaaatis, yeey! Jag slog till på en kebabtallrik för den som undrar.
När vi var klara så knatade vi tillbaka till jobbet och chillade lite och sen öppnade vi butiken runt halv 4-tiden. Jag slutade klockan 6 och hade fett flyt och hann med bussen som kom typ 3 min över så jag var hemma på mindre än en timme! Sensation!

Dagens underhållning var detta:


Do you know the Muffin man

Cha cha bloggeeeeen! Jag har tagit en ledig helg från bloggandet som ni kanske märkt. Har faktiskt inget att skriva. Ikväll jobbar jag på sf och idag kommer Elin hit och hälsar på. Nu ska jag rota i kylen efter något att äta. Intressant..

Cliff

Good evening! Igår jobbade jag 10-20 och vi var sjukt sjukt underbemannade så det var lite kaos men det gick bra ändå tillslut efter lite backup från Toysrus i Kungens Kurva.
Idag har jag oxå jobbat, 10-17 och det gick riktigt snabbt faktiskt. Annars då? Det har inte hänt så mycket liksom. Efter jobbet så träffade jag pappa och käkade thaimat på Hägerstensåsen. Måste bara få berätta om en liten händelse inne på thairestaurangen, vi skulle alltså köpa take away så vi fick sitta och vänta lite på att maten skulle bli klar. Medans vi väntade så sa thaigubben som jobbade där att vi fick ta kaffe medans vi väntade och pappa gjorde det men jag gillar ju inte kaffe så jag tog inget. Efter en liten stund så kommer thaigubben med ett glas saft till mig. Lol liksom. Kände mig jättefånig. Som om det inte vore nog så kom han ut med en klubba till mig sen oxå. Saft och klubba, fine jag håller med om att jag inte ser ut att vara 20 bast men inte fan ser jag väl ut som 10!? Pappa garvade läppen av sig när jag satt där med min saft och klubba och jag skämdes och kände mig som en riktigt megamestönt.
Seriöst, hur gammal ser jag ut att vara? Det var faktiskt kränkande!

Imorgon jobbar jag 10-17 och sen rykts det om att jag får främmande :):):):):):):)

Juste, idag när jag kom hem från jobbet så stod det massa matvaror och grejer på köksbordet. Min mamma och min syrra hade varit här idag och ställt dit det för att överraska mig (+ att mamma hade dåligt samvete för hon hade råkat slänga mitt bröd när hon var här igår). En av fördelarna med att inte bo hemma längre är att varje gång mamma kommer på besök har hon köpt något. Som i tisdags t.ex fick jag en tavla, en magnet och 4 drickunderläck som man ställer glaset på. Ba sådär liksom, som om det vore självaste julafton varje dag ;);););););)

Redwan

Idag har jag träffat Stina, vi åt på BK i Jakan och tjillade i regnet i Barkarby. Nej det gjorde vi inte, i själva verket var vi i Barkarby och var skitskrajja för det åskade och blixtrade som bara den. Vid 5 började jag jobba och min to do-list var onormalt lång för att jobba i 3 timmar. Min chef måste trott att jag är nån slags Stålmannen om jag skulle hunnit med allt som stod att jag skulle göra. Hann såklart inte ens hälften.
Efter jobbet så tog jag en uppfriskande kvällspromenad till Barkarby station med Ida och Michaela för att vi hade ändå missat tåget så då kan man lika gärna knata och förbränna lite fläsk istället.
Kom hem för en liten stund sen och konstaterade precis att det är mindre än 12 timmar kvar tills jag ska vara på jobbet igen. Imorgon blir det ett fetingpass, 10-20 i kassan. Slå ihjäl mig med ett basebollträ tack!

Tilltugg och champagne



Idag har jag varit i farten (heheheh farten) hela dagen. Vaknade ju som sagt tidigt trots att jag var ledig bara för att jag var så exalterad just för att få vara ledig. Ringde ooch väckte mamma så att hon fick masa sig hit och köra mig till IKEA i Kungens Kurva. Föredrar dock IKEA Barkarby när man ska shoppa för i Kungens K (smexigt namn va) blir man bara yr i mössan av att gå runt runt. När vi var ungefär halvvägs i butiken anslöt sig även min pappa för att bära kassarna, och tanken var att vi skulle käka lunch på IKEA oxå men vi glömde bort det och orkade inte gå tillbaka till restaurangen så vi åkte tillbaka till Hägersten och käkade sushi och kina-buffé. Mysigt att äta lunch med båda mina föräldrar, vet inte när jag gjorde det sist men det var fanimig inte igår alltså!

Sen har vi varit hemma hos mig och fixat och skruvat upp grejer på väggarna och satt upp gardiner så nu ser det ut som att någon faktiskt bor här. Kände mig som en ungkarl innan.

Nehepp, en dusch på det här vore inte fel. Btw, min lediga dag är snart slut :( Nu börjar nedräkningen mot söndag.

90's

Minns ni detta härliga 90-tal (och början av 2000-tal) när musikvideosarna innefattade magtröjor, höga byxor och en danskoreografi som inte utspelade sig på sexighet för 5 öre. Det var liksom en sån koreografi som man dansade på roliga timmen. En koreografi där alla i videon dansar likadant i takt till en tuggimmipopsång.

A*Teens var expert på såna koreografier

Den e så.....r-iv-ig...



Igårkväll hade jag fett med blogglust och skulle kraffsa ihop en inlägg eller 2 till er men så fungerade det inte att logga in på blogg.se
. Det var ju tråkigt...det trodde jag inte..

Det jag tänkte skriva har jag redan glömt men det var väl inget intressant direkt. Jag är iallafall ledig idag och det känns helt makalöst, jag har gått och laddat upp för den här dagen som om jag typ skulle få en månads semester eller nåt och räknat ner dagar och timmar och nu är min lediga dag här. Vaknade ändå fett tidigt och var helt klarvaken och kände för att springa runt i lägenheten och hoppa i sängen likt Mr Bean på julafton. Förstår ni hur mycket jag uppskattar en dags ledighet? I våras tyckte ju jag att det var fett ansträngande att jobba en dag i veckan. Jaja, min dag är fullspäckad, ska fixa i lägenheten hela dagen och mina föräldrar ska komma och hjälpa mig, sen ska vi till IKEA :)

Igår jobbade jag, och tvingades stå i kassan mellan 16-20 och jag kan inte uttrycka min ilska nog till alla son of a bitches som betalar med mynt. Det finns inget vidrigare än när det kommer en förälder med ett barn och föräldern säger med en lite småsliskig röst "nu har min son tömt spargrisen, så nu ska du få lite växel.." TA DIG I ARSLET LIKSOM! Som om jag inte hade nog med växel i min kassalåda när det kommer typ 7 såna jävlar per dag. Det får för fan inte ens plats mer mynt i min kassa!
Diffade såklart, dock bara på 61 kr men tillräckligt för att allt ska ta så jävla mycket längre tid innan man kan gå hem för dagen.
Min pappa var iallafall snäll och hämtade mig och körde mig hela vägen hem så jag var hemma på en halvtimme istället för 1½.

Tänka faktiskt bjuda er på lite bilder för att inte denna bloggen ska förfalla helt och hållet.

Micro-Porre ligger och tar igen sig i den senapsgula fula soffan


En farväl-bild på mitt gamla rum


Välkommen till mitt nya vardagsrum..det är dock inte lika rörigt nu. Nu kan man iallafall gå in där utan att behöva klättra över allt.


Igår diskade jagh för första gången. Det var fanimig på tiden för det var blomflugor överallt.


Och så några bilder från jobbet igår. Här står jag och posar så läckert på toan. Notera Tarzan-affischen i bakrunden. Det märks att man är på Toysrus.


Det gröna kommer att bli mitt vecka 35 när jag blir avdelningsansvarig. Ska bli intressant att se hur jag sköter mig. Detta är alltså en ritning av butiken.


He he he he he


Ehe ehe ehe ehe


Ehehe ehehe ehehe ehehe ehehe


Avslutningsvis vill jag bara visa en bild på himlen igårkväll som var så dunderläcker!  Bilden gör den dock inte rättvist, det var myyyycket ballare i verkligheten.

Söndagshumor

Älskar när han säger Tom och Jerry


Dubbelpenna

Tjenare mannen! Igår och idag jobbade jag, bajs på den. Bajs på att jag ska jobba imorgon oxå. Men på tisdag är jag ledig, jösses vad skönt minns inte ens sist jag hade en heeeelt ledig dag, men jag skulle tippa på någon gång i början av juli.
Idag var det iallafall sjukt mycket folk på jobbet. Kändes som en julrusch. Blir dock fett irriterade på kunder som aldrig kan fatta att vi har stängt trots att man har ropat ut i högtalarna 3 gånger så går dom ändå runt och shoppar om att dom hade hela kvällen på sig. Go fuck yourself liksom!
Hade iallafall fett flyt när jag skulle hem, jag hann prcis i tid till bussen och den var såklart proppfull men det var en snäll svart busschaufför som körde som såg till att alla fick komma med, han öppnade tillochmed bakdörrarna för att folk skulle få komma in och det hör inte till vanligheten i Barkarby kan jag säga. Sen hann jag med tåget och när jag kom in till centralen så hann jag även med t-banan så jag var hemma efter mindre än en timme. Halleluljah!

Next stop...Azkaban!

Denna dag började bra, min pappa ringde och sa att han kunde skjutsa mig till jobbet, naaaajs. Sen blev det en skitdag på jobbet men det slutade ändå bra och jag var glad när jag åkte hem. Då hämtade pappa upp mig i Sumpan och så åkte vi till Västberga för jag skulle storhandla på Coop. Fett vuxet. Pappa fick hänga på och bära mina kassar.
Juste, tjackade en vardagsrumsmatta på Rusta oxå för den som intresserar sig.

Har adrig längtat till tisdag så mycket som jag gör nu, en fet sovmorgon ska det bli då! Aaaah den här bloggen är verkligen mossig! Man vill ju bara gå till Antikrundan och få den värderad liksom!

Kan meddela att jag har körlektion 11.40-13.00 imorgon och så börjar jag jobba kl 13....jävligt stressigt att min lektion slutar i Sumpan samtidigt som jag ska börja jobba i Barkarby. Får väl skaffa mig en sån där klocka som dom har i Harry Potter så att jag kan vrida fram och tillbaka tiden som jag vill.

Smorr



Lämnade lägenheten 10.07, kom hem 22.00. Jag har alltså jobbat idag. Kul tjej. Dagens roligaste var när det kom in ett brittiskt scoutläger i butiken och alla (typ 50 barn) hade likadana scoutkläder och pratade stroppig brittiska. Ehehehehe roligt.

Ne hörrnini, jag tänkte försöka hinna me datt gå in och duscha nu, det kan ju vara trevligt att vara lite fräsch. Ska ju upp om 8 timmar igen för att jobba. Det sög ju kungligt, hade inte bangat på att varit ledig imorgon och inte gjort ett skvatt.

Anna K-byxor

Goddagens! Idag har jag haft körlektion, sen har jag väntat in fastighetsskötaren som skulle komma och kolla på alla felen i lägenheten men han var så trög i skallen för han kunde knappt svenska så det gick inte så bra. Min mamma fick ringa och skälla ut som som jobbar på Familjebostäder som är Hägerstens svar på Järfällahus.
Sen åkte jag och jobbade lite på sf och Stiffis kom och hälsade på mig så när jag slutade gick vi till Burger King på centralen och käkade och hängde kvar där en stund.

Imorgon blir det jobb på Toysrus. Om ni bara visste hur trött jag är på att jobba! Är iallafall ledig på tisdag (åh det var en hel vecka kvar, trodde att det typ var 4 dagar!). Faggot på den!

Pantalamera

Nu är jag på plats i min nya hemort Hägersten. Eller jag har ju varit här sen i lördags men det är först nu som jag har börjat kunna leva ett riktigt liv med tv och internet. Hela min vakna tid (när jag inte har jobbat dårå) har gått åt till att städa den här gamla knarkarkvarten. Det var ju liksom årets pundare som bodde här innan och han hade aldrig städat så ni kan ju fatta hur äckligt det var. Nu kan man iallafall gå utan skor inomhus och det är ju alltid ett plus. Jag har dok inga lampor än så när mörkret knackar på dörren så finns det inte mycket att göra än att gå och lägga sig. Fast nu fixade ju Andreas mitt internet och tv idag så nu har jag iallafall det och slipper tro att jag lever på 20-talet.

Vad mer kan man skriva? Ingenting faktiskt, nu måste jag fortsätta att lägga in kläder i garderoben för det är ett berg av kläder på min säng så om jag överhuvudtaget ska kunna gå och lägga mig ikväll så är det bäst att lägga på ett kol...

RSS 2.0