Pittstim

Tjaaaaaa! Igår jobbade jag 10-17 och vi hade ju 25% på allt i butiken så det var smockfullt med folk vill jag lova. Halloween dessutom och gårdagen till ära var jag utklädd till djävul på jobbet. Pallade liksom inte med den tighta Dracula-kragen. Jag fick köra ansiktsmålning hela dagen, och då tänker ni "Shit vad chill" men jösses i min lilla låda vad många kids som ville ha en målning i fejjan, hade värsta långa kön till mitt bord från öppning till stängning.
Vi stängde ju kl 17 och kvart över så var det liksom fett mkt folk kvar i butiken och feta köer till kassorna, julruschkänsla? Jag drog dock vid 20 över för jag hade inte tid att vara kvar men jag missade ändå bussjävel, eller rättare sagt jag kom inte med för det var så jävla mkt folk på bussen. Fick stressa som en galning hem sen och hade ca 45 min på mig att duscha, byta om, sminka mig och äta middag (fick dock skippa middagen och klämma
I mig en bulle i farten som Emma hade kommit förbi med till mig på jobbet) innan jag var tvungen att rusa ut igen för gå på fest hos Mickan. Liksom festen hos Mange är ju fett ute nu.
Det var trevligt hos Micklick, dock lite mycket folk på liten yta. 50 pers i en etta är lite tight alltså. Eftersom att jag skulle upp och jobba idag så drog jag redan vid halv 12, precis när folk började dricka vin ur salladsskålen.

Idag har jag oxå jobbat och just nu känner jag mig fett sliten. Dessutom har min dator kraschat så jag har bara mobilen, det känns ju sådär..hade ju en sjuk liten berättelse som jag ville dela med mig av men jag pallar inte skriva mer, hatar att skriva på touch (i-landsproblem eller vad?)


Muuu

Sitter på jobbet och har ont i hjärnan. Jag kmr att befinna mig på halloween-avdelningen vid ingången resten av kvällen ifall någon (läs: Stina) vill komma och hälsa på och ta sällskap till ********** ;);););)


Jag känner för lite heroin idag

Vet ni vad jag har på mig nu? Mina höjdhopparbyxor...


Såna där..negers

Halló! (Hej på isländska för er som e oallmänbildade)
Åkte in till tha city idag för att köpa ett par grejjer på Lagerhaus och sen begav jag mig vidare mot Liljeholmen där jag köpte lite fler saker + mat från Ica. Kände mig som en luffare när jag åkte hem med alla kassar. Som om jag hade samlat pantburkar liksom.

Nu ska jag äta pasta Alfredo och kolla på Gossip Boy.


Blommig falukorv

Vad kom den här rubriken ifrån? Jo, jag sitter och sneglar på Efter 10 med Malou von Sievers och då förekom ordet blommig falukorv så på den vägen är det. Det fick bli e rubrik helt enkelt. Och varför sitter jag och sneglar på ett kärringprogram då? Det vete tusan..

Jag vet att ni är supernyfikna på nattens dröm, men ni kommer bli besvikna för det var ingen sjuk dröm i natt. Fast drömmen utspelade sig såklart på ToysRus, herregud 3:e natten i rad nu, det börjar likna februari..
Menmen, jag ju summera drömmen lite kortfattat, jag var på ToysRus och tömde min leverans och helt plötsligt hade SF Sergel personalfest på vårat lager och alla var halloweenutklädda. Då tänker ni såklart, oj vad random men icke sa nicke, innan jag gick och la mig igår satt och nämligen och snokade på fejjan på bilderna från SF Sergels personalfest som infann sig häromdagen. Värsta sneeky. Ni som inte känner mig kanske tänker at jag är sjuk i huvudet om ja sitter och kollar på personalfestbilder från ett helt random jobb, men jag har ju faktiskt jobbat där så jag är inte så sjuk i huvudet som det låter.

Nu ska jag nog bege mig mot Liljeholmen centrum för att köpa en födelsedagspresent till Mickilito och kanske nåt till mig själv oxå om jag är riktigt snäll. Nämnde jag att jag fortfarande är sjukt förskyld?

I helgen vaknas det halloween på jobbet igen och jag ska behöva bära den extremt obekväma halloweenklänning som jag valde ut. Den skaver in i armhålorna och kragen gör att man stryps lite halvt. Inte den ultimata arbetsoutfiten.


Ballack

G'day mate! Idag har jag jobbat och holy shit vad mycket folk det är nu i halloween-tider. Nästan lite jul 2010-känsla. Fasar för helgen, särskillt lördag då vi har 25% på allt i hela butiken. Det blir nog en upplevelse som heter duga.

Drömde nåt konstigt i natt igen. Denna dröm utspelade sig oxå på ToysRus och jag var självaste Simba, alltså inte Jessica i en Simba-dräkt utan den riktiga Simba, jag hade hans röst och allt. Min chef var Scar och jag hade byggt ett planogram fel så min chef aka Scar avvisade mig från ToysRus likt Kovou blir avvisad från lejonriket i Lejonkungen 2. När jag vaknade hörde jag fortfarande Scars röst eka "Du är avvisad, kom aldrig tillbaks!" Va ska detta betyda? Och vad kommer jag drömma i natt? Kommer drömmen utspela sig på ToysRus? Svaret får ni imorgon...värsta cliffhangern.

Jag är btw ledig imorgon, hääääääärligt!

Mastiff

Waaaaoooww scrapmetal!
Idag har jag jobbat. Ingen lyxvecka här inte, jobbar stängning varje dag. Dessutom är jag fortfarande dunderförskyld, what's the problem liksom?

Jag har även kommit in i en period där jag drömmer mycket sjuka drömmar. I natt t.ex utspelade sig drömmen först ombord på att flygplan där en resenär hade med sig en riktig ponny ombord och jag och Stina satt och funderade på vad som skulle hände om ponnyhästen skulle börja löpa amok i planet och stegra och gnägga och ha sig. Men det hände aldrig för plötsligt var vi på ToysRus och där var även slynan, Julio, GG-Nate och Jimmy Into, men sen visade det sig att han som var Jimmy Into inte alls var Jimmy Into utan han var en bedragare som hade slutlit Jimmy Intos identitet för den dag. Vi var iallafall trollkarlar allihopa så vi sprang runt med trollstavar och la besvärjelser på varann och det var bara en allmänt obehagligt geekig dröm.

Nu ska jag äta en bajsmacka!

Skrattet

Shark! Idag har jag varit fett huslig och städat hela lägenheten, inklusive diskat mögeldiskberget, bäddat rena lakan och tvättat. Toppade det hela med att laga riktig middag för att kunna ha resterna i matlådan imorrn. Värsta hemmafrun liksom. Jag har tagit en dusch oxå så nu känner jag mig riktigt fräsch.

Tror förresten att min lägenhet är hemsökt av en demon á la Paranormal Activity. Drömde om det i natt tillochmed. Jag ska erkänna att filmen var riktigt läskig, inte alls som 1:an och 2:an. Nej nu blev jag rädd, tänk på nåt annat tänk på nåt annat..

Imorgon blir det jobb 11-20, slut på lyxveckan med andra ord. Nu ska jag dricka Pucko, fjord!

Pomm-fritt

Nu: Kista Galleria för att möta upp Sten Taxi och tjilla runt och ikväll blir det Paranormal Activity 3.

Pete och Avery

Bonjour! Pendeltågen är ju som sagt avstängda så jag fick ta t-banan till centralen imorse och sedan ta blå linjen till Kista och därifrån ta en buss till Jakobsberg för att sedan ta mina kära 567:a till Barkarby. Kul resväg. Kul.
Jobbade 10-16 och när jag slutade så kom Grogster och hälsade på och tjackade en Mushabelly som kan låta som en helikopterkeps. Inte illa! Jag ska oxå köpa en Mushabelly som kan låta som en helikopterkeps.

Sitter för tillfället och slötittar lite på Idol men jag blir bara irriterad på deltagarna så jag borde egentligen växla om snarast möjligt. Kom igen, är det Idol eller Lilla melodifestivalen?? Borde inte dessa högstadieelever ägna sig åt skolan istället för att stå och tramsa på en scen när dom inte ens har kommit in i målbrottet? Bara en tanke liksom..

Nehepp, en kopp varm choklad på det här då?

NY dag 8

Sista dagen i staterna då. Tråkigt men sant. Vi klev upp klockan 7 och käkade frukost en sista gång i kiosken brevid hotellet (det låter ju fett oglamouröst, och ja, det var det oxå men jävligt gott). Sen gled vi runt lite i souvenirshopparna på Times Square och sen promenerade vi bort till Hell's Kitchen-området som låg en bit bort från vårat hotell. Efter det gjorde vi inte så mycket mer, vi köpte te i en sån där vagn som står efter gatan och sate oss i trappan/läktaren som dom har byggt upp mitt på Times Square. Tjillade där ett tag och kollade på roligt folk innan vi gick till Donken och åt en sista måltid och gick till hotellet och checkade ut och väntade på bussen som skulle hämta oss och köra oss till JFK Airport.

Själva flygplatsen var sinnessjukt stor och massa byggnader så inte ens pappa visste vart vi skulle och då är det illa. Busschauffören så iallafall vart vi skulle så vi hamnade rätt tillslut och kunde checka in och jösses vilka kontroller dom hade! Man fick inte ens ha skor på sig när man gick genom tullen för att man kunde ha bomber i skorna.
Vi fick väl vänta runt 2 timmar på flygplatsen innan vi fick kliva på planet som skulle ta oss till Helsingfors. Resan dit var så jävla jobbig asså, klockan var 18 amerikanskt tid när vi lyfte och vi åkte ju liksom mot natten eller vad man ska säga, svensk tid så var ju klockan 12 på natten så det blev ju kolsvart ute nästan direkt när vi hade lyft och då släckte dom alla lampor i planet och alla verkade sova som lamm helt plötsligt. Eftersom att klockan var ca 7 på kvällen för mig så kunde jag ju inte precis sova så jag kollade på Baksmällan 2 och påbörjade Poppers pingviner men sen kände jag mig ensam för typ alla sov så jag försökte mig på att sova jag med.
Herrejösses jag vet inte hur många gånger jag ändrade sovställning, hade velat se en remix på det. Tillslut så gav jag upp och skulle gå och lägga mig raklång på de 2 sätena framför som var lediga, bara det att jag var på tok för lång för att kunna ligga raklång så jag fick krypa ihop som ett foster, dessutom gick inte armstödet att fälla upp helt så där låg jag i foserställning med ett armstöd i ryggen och försökte somna men det var helt omöjligt så jag gav upp helt och hållet och sket i att sova.

När vi väl landade i Finland så var jag så satans trött att jag inte visste vart jag skulle ta vägen men då var det bara att byta plan till ett litet skruttplan som förde oss till Arlanda där mamma hämtade oss.
Usch, den dagen var så asjobbig, hade liksom varit vaken i 32 timmar i sträck och jag kunde ju inte heller och och lägga mig när ja kom hem för då skulle det bli jättekonstigt med jetlaggen så jag kämpade mig igenom hela dagen men jag kan ju säga att jag var helt borta. Det kändes som att jag hade rökt en joint eller 2.

Times Square




Ursäkta för redigeringen men ni hade fått mardrömmar om ni sett orginalbilden. Skyller på att jag var sjuk..














Några som höll på att filma ett tv-inslag


Flygplatsen. Det var så sinnessjukt stort att det var som en hel egen stad där inne i området med stoppljus och allt.






Asnice väder såklart bara för att vi skulle åka hem
















Hejdå Usa!









Roxbox



Hello! Smajihl! Hello!
Imorse vaknade jag upp och hade ännu ondare i halsen än vad jag hade igår. K.u.l. Har därför gjort allt för att bli frisk, liksom druckit te, ätit stark thaimat, ätit glass, knaprat halstabletter och försökt undvika att snacka. Pallar inte va sjuk min lediga helg likzoooom.

Vid 4-tiden så kom mamma och Johanna och besökte mig och mamma stekte pannkakor medans jag låg på sofflocket och kände mig som en deltagare i "Ung och bortskämd".

Jag fasar för morgondagen när jag ska ta mig till jobbet, hallå farfar, hur kan dom ba stänga av pendeltåget sådär!? Sug böjd banan sl!

As I told you så var mamma och Johanna här och Johanna hade med sig sin Macbook som hon ba har fått från sin nya skola sådär. 10 bast och ägare till en egen Macbook, jo jag tackar jag. Sånt fick man minsann inte på min tid. Vi fick inte ens nya skrivhäften för varje ämne, vi fick liksom vända på skrivhäftet och skriva bakifrån.
































































Lord Marcus



God eftermiddag kompanjoner! Idag har jag jobbat 10-14, tjilligt värre liksom. Fick mitt livs chock idag runt 13.43-tiden då jag ser min storebror gå runt bland hyllorna med sina barn och sin flickvän. Blev helt darrig och nervös och glodde så att mina ögon höll på att trilla ur. Vet inte om han kände igen mig, men vid ett ögonblick så skymtade jag till att han sa nåt till sin flickvän och så kollade båda åt mitt håll. Men jag vet inte, det kanske bara var inbillning. Jag hade ju tur att jag typ slutade precis då, annars hade jag inte kunnat koncentrera mig på nåt resten av dagen.
Mamma hämtade iallafall mig efter jobbet och det var riktigt nice för jag har gått och blivit sjuk igen. Ont i halsen, hosta, feber och min skalle känns som att den väger minst 15 kg.
Aja, jag är ju ledig imorrn iaf, då ska jag kurera mig.

NY dag 7

Sista heldagen i New York började vi med en frukost på Mackedonkan och sen tog vi t-banan ner till World Trade Center igen för att besöka minnesstället men de ringlade en enorm kö i flera kvarter in till den lilla butiken som man skulle hämta ut biljetter till och då hade dom ändå inte ens öppnat än. Vi kände helt enkelt att det inte var värt att slösa bort flera timmar av den sista dagen genom att stå i kö så vi sket i att kolla på minnesstället. Lite trist, man hade ju gärna velat sett det menmen det får bli en annan gång...för jag kommer komma tillbaka...det kan ni ge er fa-an på!

Vi gick istället upp till Chinatown där pappa "köpte jeans". Nejdå, han köpte faktiskt jeans på riktigt, inte som Fille som ba skolkade från engelskan en gång i 2:an för att åka till plattan och "köpa jeans". Ehehehehe. Ehehehehhe.

Vi gick runt lite i Chinatown och jag köpte lite souvenirer och sen bevittnade vi en brand i en skyskrapa, eller asså inte själva branden men själva utrymningen av folk. Gosh i taket, har aldrig sett så många människor forsa ut ur en byggnad på en och samma gång. Massa brandbilar oxå. Det händer ju inte! FAN VAD COOLT!

Efter det så fikade vi på Dunkin Dounuts och sen gick vi tillbaka till Chinatown och åkte sedan hem och lämnade dom tunga kassarna med grejer som vi hade shoppat för att sedan åka tillbaka till Chinatown igen och shoppa lite till innan vi åkte hem ännu en gång. Fast däremellan åkte vi upp til Fifth Avenue och käkade lunch på Subway och jag skulle in på en affär och köpa röda plastmuggar. He.He.He

När vi var påväg hem från tunnelbanan så var det massor av kameramän med stora filmkameror, massa paparazzis och stora svarta bilar med tonade rutor som stod och väntade utanför vårat grannhotell och jag ba "holy shit nu kommer det komma en megakändis!" så jag stod och väntade lite men det var bara några medelålders män i kostym som kom ut ur bilarna och fotograferna blev som galna så det var ingen megakändis tråkigt nog. Ingen som jag kände till iallafall..

Jaa, vad hände sen då? Jo vi åkte till East Village och gick runt lite vid NYU och sedan upp genom Greenwich och Chelsea där vi stannade till och handlade i en mataffär. Jag hade hoppats på att se helt nåt roligt som typ ett flingpaket som var 1 meter brett och 1 meter högt eftersom att Usa är känt för att ha stora grejer men icke sa nicke, allt var typ exakt som hemma. Man kanske måste åka till en riktig stormakrnad för att hitta sånt, detta var ju bara en lokalt litet snabbköp som skulle kunna jämföras med ICA Nära.
Jag fick iallafall med mig ett paket Twizzlers och en Reese's. Godis för dom som inte hänger med i svängarna.

Efter det gick vi till Meatpacking District, nattklubbsområdet med alla inneställen där kändisar hänger på kvällarna men eftersom att det var mitt på eftermiddagen så var det heldött så vi åkte hem istället. Jag shoppade på Forever 21Times Square och var där inne i säkert 2 timmar. Jesus så stort det var! Sen gick jag vidare och handlade lite på H&M där man fick stå i kö i 100 år för att betala eftersom att dom som jobbade där verkade helt efterblivna.

Vi käkade middag på ett ställe på Times Square som hette Bubba Gump, det är tydligen nån Forrest Gump-restaurang men eftersom att jag inte har sett den filmen så kunde jag inte riktigt se det häftiga med stället. Visst det var coolt och så men man hade nog uppskattat det mer om man har sett filmen. Det blev iallafall friterade lökringar till förrätt och en hamburgetallrik till varmrätt. Jag har aldrig i hela mitt liv ätit lökringar nån gång, mest för att jag inte tycker att namnet låter så fräscht men det var fasen ingen höjdare heller. Det var ju bara det friterade som var gott! Hej fetknopp liksom..

Lite senare mot kvällen så åkte vi till Meatpacking District igen för jag ville se om jag kunde få en skymt av nån kändis men med tanke på att det var tisdag så var det ändå rätt dött. Ett par limousiner, en och annan paparazzi och en röd matta men annars ingenting. Skulle varit där på helgen istället. B.a.j.s.

Vi gick till Chelsea istället och därifrån tog vi en taxi (för första gången typ) och åkte tillbaka till Times Square där jag shoppade lite till, älskar att butikerna har öppet sent.



Dunkin Dounuts




Utanför grannhotellet, jag tog dock upp kameran för sent så det fins ingenting speciellt med den här bilden. Bara massa random förvirrade människor.


Det officiella Subway-besöket






Nån vägg inne på ett turistcenter där man kan få sätta dit post-it lappar med sina önskningar på.


Greenwich Village






Kolla in den här asheta pingvin-mössan som pappa köpte i Chinatown! Fast bilden visar dock inte en rättvis sida, den är mycket coolare i verkligheten..


Bubba Gump


Bubba Gump


En störd liten man på en blå barncykelmed cykelkorg. Han stod och dansade på Times Square för att få hamna på storbildsskärmen och så lackade han ur om nån ställde sig i vägen. Askul! Han var där en annan gång oxå och då hade han på sig någon vit sjukhusklädsel som gick ända ner till fötterna, han måste ha rymt från psyket alltså!


Jag och en NYPD-polis. Höhöhö


Jag i taxin


Förlåt för den svarta fjortisrutan för munnen men jag frös så mycket att jag drog in ansiktet mot halsen och att jag hade 5 hakor på bilden. Tro mig, ingen vacker syn..



NY dag 6

Vaknade väl runt 8 skulle jag tro, värsta sovmorgonen om man jämför med tidigare mornar. Vi började iallafall dagen med att åka bort till Chelsea och käka frukost på ett ställe där och sen gick vi runt lite innan vi åkte ner till Ground Zero för vi ville gå in och kolla på minnesstället dom har byggt där tornen stod men det var såklart stängt för allmänheten just denna dag så vi gick bara runt lite i området och skulle leta efter nåt inomhuscentrum som pappa var helt säker på existerade men vi hittade bara ett litet så vi åkte upp till Times Square igen och hoppade på turistbussen som åkte genom Upper West Side, Harlem och slutligen Uppe East Side och det var så satans jädra svinkallt så jag visste inte vart jag skulle ta vägen! Alltså det var ju inte så kallt i luften men när man satt uppe i bussen utan tak så blåste det som om vi befann oss i Alperna och dessutom kände jag mig redan förskyld så detta toppade ju det hela. När bussturen var slut så gick vi in på Donken vid Times Square och käkade lunch och värmde oss innan vi begav oss till Macy's för lite shopping och sedan vidare till SoHo där jag gick och kollade på Bloomingdales och en Conversebutik. Hittade ingenting som föll mig på läppen så vi fikade på Starbucks i SoHo innan vi fortsatte ner mot Chinatown där jag shoppade lite.
Sen gjorde vi inget mer den dagen som jag minns. Eller jo, jag minns att vi åt middag på Sbarro och jag kände mig febrig och det kändes som att jag var ett blobhead.

Chelsea


Chelsea


Chelsea


Nån ny skyskrapa som dom håller på att bygga vid WTC


Den "lilla" köpcentrumet vid WTC




Nere vid Wall Street och WTC-området


Turistbuss! Nån random byggnad bara


Donald Trumps lya, det var dock hotell i den undre halvan av huset men ändå, skapligt stor bostad..





På väg mot Upper West Side, skogen ni skådar i bakgrunden är utkanten av Central Park






Upper West Side


Utanför Empire Hotel




Abc Studios, därifrån dom sänder massa nyhetsprogram och nån talkshow som heter "The View"


Nåt särskillt hus men jag lyssnade inte på guiden vad det var som var speciellt


Upper West Side




Dakotahuset, där utanför blev tydligen John Lennon skjuten..tråkigt för honom då


Holy cow vad jag chockades när jag såg den här fasansfulla bilden! Hahah asså jag bjuder på den, ser ju ut som en överkokt chorizokorv! Får skylla på att jag var sjuk


Muséet där "Natt på muséet" är inspelat




Huset från Seinfeld, har dock aldrig att sett Seinfeld men ändå..


Random hus






Columbia University ingången till campus


Columbia University


Columbia University


K-A-L-L-T


Och så var vi återigen på Upper East Side och Gossip Girl-skolan igen


Gossip Girl-skolan


Guggenheim muséet




Gossip Girl-trappan igen




Peace out!

Pör och Marie

Idag jobbade jag 10-16, rätt seg dag men måndagar brukar iof vara rätt sega. Fick skjuts till Barkarby av min chef när jag slutade så jag var hemma på drygt en timme, hurra säger jag på det! Satte mig direkt i soffan när jagh kom hem och drack Pucko och kollade på 2 avsnitt av Gossip Girl och nu har jag precis sett The Last Song.
Funderar på att lyfta mitt fläskiga arsle och hämta lite mer Pucko och kanske lite Ben & Jerrys? Eller vad säger ni?

Torö! Hon måste ha menat Torö!

H.e.j.
Igår klev jag upp så tidigt som kvart i 7 och var på jobbet straxt innan 9 för att välja halloweendräkt och äta frukost. Hade ju fett gärna velat vara Barbapapa men den fanns inte i min storlek så det fick bli nån vampyr-klänning. Jag ansiktsmålade ju som sagt alla barn på jobbet igår (fick även ansiktsmåla chefen min) och jösses vad många som ville bli målade! Värsta köerna till mitt lilla bord hela dagen. Det jobbigaste var ju när det kom en liten jävel och ville att jag skulle måla ett sår på hennes arm och då var jag ju tvungen att använda mig av vax och låtsasblod och grejer och det har jag aldrig gjort förut och då skulle det självklart komma typ 20 pers och ställa sig runt om och titta på när jag sminkade dit såret. Nejdå jag kände mig inte alls pressad på att det skulle bli bra då..
Aja, det var kul iallafall och efter jobbet mötte jag Stiffelito och åkte till stan för att möta Elin för att sedan desperat leta efter en restaurang att äta på. Det blev chingchong på Mariatorget och sen åkte vi till Café 60 som blev riktigt misslyckat haha.

Idag har jag jobbat igen, mamma var bortrest i helgen så hon hade lämnat bilen här så jag lånade den och körde till jobbet imorse, skön...t. Dock inte lika skönt när jag skulle hem för då hamnade jag i årets fetaste kö från Järva Krog till Essingeleden. Menmen, jag kom ändå hem snabbare än om jag hade åkte kommunalt så jag ska inte klaga. Imorrn blir det jobb igen, 10-16 såååå skönt! Och ännu skönare att den här helgen är över!




NY dag 5

Vaknade tidigt as usual och käkade frullis på Europacaféet. Sen tog vi t-banan upp till Columbia University och sen gick vi runt en liten sväng i Harlem och jag kan ju säga att vi var dom enda vitingarna där om man säger så..jag tyckte det var lite obehagligt att gå runt i hoodsen och förväntade mig att få en pistol mot huvudet om jag tog upp kameran så det blev inte så många bilder där, jag ville mest åka tillbaka till Times Square men pappa tyckte att det var häftigt att gå runt i gangsterhoodsen så det var bara att hänga efter som en liten råtta.
Efter ett tag så tog vi bussen till Upper East Side där jag tog fram kameran och tog lite bilder vid Gossip Girl-skolan, sen gick vi in i Central Park och promenerade genom nästan hela parken. Sjukt nice, Humelgården..släng dig i väggen!

Sen tog vi tuben till Times Square och käkade på KFC och efter det så köpte vi biljetter till turistbussen, höhö. Vi tjackade nån 48-timmarsbijett så att man kunde åka hur mycket man vill på de olika turistbusslinjerna. Vi började med linjen som gick genom NYC ner till Wall Street och Staten Island-färjan, där bytte vi buss till den som gick genom Brooklyn. Det blev plötsligt svinigt kallt så där drog jag på mig en förskylning men det var det tamigfan värt. Jag var helt nerkyld när vi kom tillbaks från Brooklyn så det var bara att åka till hotellet och tina upp innan vi skulle ut och käka middag.

Vi åt på Planet HollywoodTimes Square och jösses i min lilla låda vad coolt det var. Det började redan när man kom in för på väggen där fanns liksom en fondvägg med bilder på kändisar som har varit där, dog lite eftersom att jag är så fruktansvärt kändisgalen. Sen fick man gå upp för en trappa och på väggen så var det massa handavtryck från kändisar..dog ännu mer. Sen mina damer på mina herrar så kom vi in i själva restaurangen och det var helt galet coolt, dom spelade ashög bra musik, hade jättemysig inredning..och urläcker belysníííng. Skoja, jo men det var cool inredning men själva grejen var att det var som på Hard Rock Café ni vet att dom har kändisars kläder inglasade men på Hard Rock Café känns det ju som att det är kläder från lite rockers men här var det liksom kläder från massa filmer som Titanic, Rambo (okej, jag har inte ens serr Rambo) men aja ni fattar. Vi blev placerade vid ett bord precis brevid kläderna från Twilight! Fattar ni eller!? Jag kunde bara krossa glaset ta på mig kläderna och springa! Det gjorde jag såklart inte men det var en lockande tanke. Här kan man snacka om att jag dog på riktigt..
Det var iallafall jättegod mat och jag åt världens godaste sallad, vilken jävla upplevelse alltså!

Påvägen hem köpte jag några "I love NY"-tröjor, en till mig, en till Stiffe och en till min sistah. H.e.h.e



Columbia University










Nån random kyrka vid universitetet


Harlem


Harlem


Gossip Girl-skolan


Pappa var ju en fantastisk fotograf asså..ser ut som att min skalle svävar




Central Park






På den där lilla vägen var det enkelriktat, man fick alltså bara springa eller gå åt ena hållet..palla liksom








Man kunde pröjsa en liten slant för att få kika i dom där kikarna upp på lyxlägenheterna på nästa bild


Dom där takterasserna på Upper East Side kunde man kika i med kikare, undra om dom som bor där vet om att det sitter en liten gubbe i Central Park och hyr ut kikare så att man kan glutta upp i deras lägenheter






Pappa frågade om jag ville gå och hyra en radiostyrd segelbåt och segla med i den lilla sjön...och han var helt seriös oxå..tack men nej tack


Statyn från Remember me


Central Park Zoo






Isbanan där man åker skridskor på vintern




Svampbob på Times Square


KFC


På turistbussen








Nåt posthus


Madison Square Garden


Macy's




Sbarro, världens godaste pizzeslicear


Empire State Building


Starbucks




Påväg över till Brooklyn,detta är dok Chinatown




Fräscht värre..




Brooklyn Bridge syns där borta, vi åkte på Manhattan Bridge över till Brooklyn


Några som spelade baseball (heter det så?) nedanför bron


Några som lirade tennis på ett tak i Brooklyn


Brooklyn
























Bye Brooklyn


Planet Hollywood












Twilight-kläderna






Will Smiths handavtryck


Robert Pattinsons handavtryck




Sen dog batteriet i kameran...

Friday

Står och väntar på tåget nu, har knegat idag och nu blir det jobb hela helgen oxå, ser dock fram emot det för vi ska vara utklädda och jag ska gå agera ansiktsmålare imorgon! Har saknat det faktiskt, är dock lite nervös för jag kmr va ringrostig, det va ju inte igår som jag ansiktsmålade sist likzooooom. Aja det ska bli kul, tänkte va på jobbet redan vid 9 för att bestämma vad jag ska klä ut mig till har lite beslutsångest för tillfället..


Vad knoppa dom godarna ser ut

Godmorgon gott folk! Har inte bloggat normalt på ett par dagar, bara massa NY-skrivande så jag ber om ursäkt till er som totalt skiter i vad jag gjorde i NY och enbart vill veta vad jag gör för spännande om dagarna i Sverige. Jag kan ju säga att jag har jobbat de senaste dagarna och jag börjar sakta men säkert inse att mitt vikariat snart går ut. Känns helt sjukt att jag snart jobbat på ToysRus ett halvår. Menmen, vi är inte där än...mycket kan hända i livet..

Idag är jag iallafall ledig och jag borde storstäda lägenheten eftersom att det ser ut som att en atombomb har sprängts över vardagsrummet...eller egentligen i köket, sovrummet, hallen och badrummet oxå..Mina väskor står fortfarande ouppackade och det är mest för att jag tycker att det är så satans astrist at packa upp.

Jag har iallafall precis stoppat i en tvättmaskin med tvätt så det går lite framåt iallafall. Känner mig fett vuxen, jag har ju fixat internetbank så att jag kan betala mina räkningar oxå så igår betalade jag mina egna räkningar för första gången. Riktigt tråkigt måste jag säga.

Nej, nu ska jag gå och göra mig iordning för sen ska jag träffa mamma och käka lunch och kanske köpa en mapp eller pärm eller nåt att förvara mina viktiga papper i, just nu ligger dom under massa annat skräp utspridda över vardagsrumsbordet.


NY dag 4

Vaknade tidigt igen och käkade frulle i kiosken brevid hotellet, glammigt värre! Sen promenerade vi runt lite runt Times Square för att leta reda på ett apotek för att pappa fick benhinneinflammation. Det var helt sjukt, dom har liksom inga vanliga apotek som enbart säljer mediciner utan i deras apotek så säljer man allt ifrån godis, prynadsgrejer, tidningar, leksaker och halloween-pynt. Ändå heter det apotek liksom..

Efter det så gick vi till Madame Tussauds, pappa var lagom road men jag var taggad som attan och kände mig som att jag var 10 år och skulle få gå på Grönan för första gången. Först hade jag som mål att ta en bild på varje vaxdocka men jag såg hur minnet på kameran blev mindre och mindre så jag fick köra på att ta bild på dom jag kände igen.
Helt plötsligt så skulle man gå igenom värsta spöktunneln och jag var så jävla skraj, hade inte väntat mig det liksom, jag trodde att jag skule få strosa runt bland kändisvaxdockor och så ba skulle man igenom värsta skräcktunneln. Skitscary, nästan läskigare än spökhuset på Liseberg. Nästa random grej som hände där inne var att vi helt plötsligt skulle gå in i en biosalong och se Happy Feet i 4D. Dock inte hela filmen utan dom hade klippt ut det viktigaste ur filmen så att det var ungefär 20 min lång men ändå. Fast det var jävligt coolt ska jag be att få tala om, jag har aldrig sett en 4D-film och visste inte vad det var men dra mig i ögonbrynet vad coolt det var. Det liksom regnade, snöade och blåste inne i salongen + 3D-effekt så det var en upplevelse som jag kommer bära med mig...i flera veckor...Juste, dvärgen från Fångarna på Fortet satt också i biosalongen, mäktigt asså!

När vi hade varit på Madame Tussauds ett par timmar så ville pappa gå bort till hamnen vid Hudson River och kolla på nåt hangarfartyg och nån ubåt och efer att ha släpat runt honom på ett vaxmuséeum i 3 timmar så hade jag inte så mycket att säga till om så det var bara att hänga på.
Det var alltså ett stort hangarfartyg som dom hade gjort om till ett muséum, själva båten var hur stor som helst så dom hade parkerat massa stridsflygplan högst upp på båten, den hade liksom en hel landningsbana högst upp.
Det var ju rätt coolt måste jag erkänna men annars är jag inget fan av att gå runt på gamla stridsfartyg från andra världskriget, jag tycker liksom att det luktar lite gammalt och obehagligt. Efter 100 timmar på den stora båten så trodde jag att vi skulle dra därifrån men då skulle vi såklart gå ner i en fucking u-båt oxå och det var riktigt vidrigt. Trångt, illaluktande och läskigt. Nej, jag är inget fan av båtar asså.
Happ, när vi kom upp ur u-båten så spöregnade det så det var bara att hitta första bästa tak och ställa sig under. Tillslut gav vi upp och sprang bort till bussen som vi tog tvärsöver Manhattan för att kolla på FN-huset där Barack och dom brukar hålla till. Det var dock rätt dött där så vi gick till Grand Central Station (det hade slutat regna) och kollade runt lite.

Sen gick vi hem en stund innan vi tog tuben till Chelsea och gick runt lite där men det började såklart regna igen så vi tig tuben tillbaks till Times Square och käkade middag på nåt mexikanskt ställe där maten som jag beställde såg ut som diarré och hade nån äcklig krydda i sig som jag verkligen inte klarar av att äta så det blev ingen höjdare.



Tjillar med King Kong


RuPaul


Jag, Jolie och Pitten


Oprah


Robert Pattinson


Justin Timberlake


Jennifer Lopez


P-Diddy och Bond...James Bond


Tjillerill i Karibien med Jack Sparrow...ursäkta för min skitnödiga min


Napoleon, seriöst var han sådär liten?? Eller är det han till höger som är Napoleon? Jag vet inte...å jag bryr mig inte heller..men en sån där liten karl skulle jag vilja ha hemma som ett husdjur


Hilary och Bill Clinton


Fick testa på att vara USAs president för en dag


Stina Axelsson...nej förlåt Dalai Lama, men likheten går inte att förneka


Jag och "den fula gubben" som jag uttryckte mig om honom när jag var liten.

George Washington och Abraham Lincoln, vet dock inte vilka dom är men han till vänster är avbildad på 1-dollarssedeln. Kolt. 


Hängde lite på Baracks office


Sitter och lunchar med en byggarbetare


Kör taxi




Nån talkshow


Nyhetsankare (notera brunutansol-fejset Donald Trumph som övervakar det hela i bakrunden) 


Frihetsgudinnan.....vad ful hon är btw


Jag och några marsianer


Marilyn Monroe


Bobban Marley och jag jammar lite


OMG! Michael Jackson lever!!!! :O


Jag och kollegorna i N'sync


Brittan kör en poledance


Carrie Underwood


Paris Hilton och Malmoe Scandic


Justin Bieber...ehehe han var så ful att hans ansikte inte ens fastnade på bild


Shakira


Jag och Usher...han hade tagit sig hela vägen från Jakobsberg för att stå och häcka på ett muséum hela dagen.

Jag och Lady Gaga...jag har då aldrig sett stubbigare ut..jo på den bilden med Taylor Swift, det va nå vedevärdigt den bilden kan jag inte ens lägga upp


Hulken


På väg till Hudson River






Hangarfartyget




Uppe på landningsbanan




Hudson River och New Jersey i bakgrunden






Diggade inte alls att åla runt nere i u-båten


Buss


FN-skrapan




Grand Central Station








Utsidan av Grand Central


Random bild




Oreo-muffins

 Pappas middag


Min diarré-middag

NY dag 3



Vaknade halv 6 och gick upp och kollade på nyheterna medans jag inväntade att det skulle bli ljust ute, sen gick vi och käkade frukost på Café EuropaTimes Square och sedan knatade vi bort till Empire State Building för att vara där när dom öppnade klockan 8 för att slippa dom oändliga köerna för att få komma upp i New Yorks nuvarande högsta byggnad. Det var så ballt att stå där uppe, jag e egentligen höjdrädd och blir skraj av att stå uppe på en stege på jobbet men där uppe så var allt så overkligt liksom så man blev inte ens höjdrädd. FAN VAD COOLT!

Sen promenderade vi vidare mot Greenwich och Flatiron Building där jag tog lite turistkort för att sedan gå vidare genom New York University-området och tjilla lite i en park där. Efter det blev det en sväng ner till Chinatown också eftersom att det började regna när vi var där innan. Kan ju meddela att denna dagen var det olidligt varmt, jag hade såklart på mig alldeles för mycket kläder och höll på att smälta bort, hade liksom på mig en tjocktröja men inget inne under och jag hade ingen vidare lust att gå runt i bh så det var bara att bita ihop och låtsas att jag var i Antarktis.

Efter en tur i Chinatown så tog vi tuben upp till Upper East Side där jag fick provsitta Mets-trappan som är med i Gossip Girl, eeeeeheheheheheh. Vi satt där och vilade benen en stund och kollade på roliga människor, sen skulle vi gå in i Central Park men halva parken var avstängd för Black Eyed Peas skulle ha konsert på kvällen så vi gick igenom den delen av parken som var uppen och över till Upper West Side där vi besökte Hotel Empire där ägaren är ingen mindre än Chuck Bass om man har sett Gossip Girl.

Jahapp, vad hände sen, jo vi gick runt lite på Upper West Side och beskådade polismaffian som kom i hela skolbussar (fast omlackerade till polisbussar) eftersom att Black Eyed Peas skulle uppträda, har aldrig sett så många poliser i hela mitt liv. Jösses.

Efter det tog vi t-banan hem och gick runt lite på Times Square för att sedan ta tuben bort till Greenwich för att leta reda på nån restaurang att käka middag på. Vi hittade ett litert skruttigt hak där personalen var helt efterbliven och maten var väl ingen höjdare heller menmen, det funkade som BB-Christian skulle ha uttryckts sig om det hela.

Innan vi tog t-banan hem igen så stannade vi till på Sockerbit som säljer svenskt lösviktsgodis. Dyrt som fasen, 70 riksdaler för en påse med lite snask i!

Kan förövrigt meddela att Greenwich kryllade av transvestiter och bögar. Hur kul som helst om man roas av sånt!



Empire State Building






















Hahah asså var bara tvungen att lägga upp den här enormt fula bilden, asså kolla! Jag ser ut som värsta kobenet ju! Fyfasen vad grotesk!


Flatiron Building




Nån park vid NYU








New York University, dock bara en av de 1 miljon byggnaderna


Greenwich Village


Greenwich




Vi skulle fika och jag beställde en muffins och ett glas juice och jag fick en rostad muffins i 2 delar med smör och marmelad. Amerikaner ser det här med att äta frukost på ett helt annat sätt..




Var ju tvungen att ta bild på en riktig skolbuss


Chinatown


Upper East Side


Met-steps






Upper East Side


Jag på Met-steps


Central Park














Polisernas bussar




Tjillar utanför Chuck Bass hotell






Jag och dubbelhakorna


Late show with David Letterman


Times Square


Skadad typ på Times Square....




The naked cowboy


ToysRus


Hard Rock café


Times Square


I väntan på tuben (ni fattar inte hur varmt det var nere på perrongerna asså det var läskigt vamt man kunde knappt andas, helt insane)


Sockerbit


Hittade värsta lilla hörnan på vårat hotell där man kunde se i övervakningskamerorna på hela hotellet, FAN VAD COOLT!  

NY dag 2

Jag vaknade halv 3 på morgonen och var aspigg och ville stiga upp men jag lyckades somna om och vaknade klockan 6 istället. Då gick vi upp och käkade frukost på ett typiskt amerikanskt ställe som låg lite längre ner på gatan där vårat hotell låg.

Sen gick vi och köpte sl-kort (fast det heter ju inte sl där, men ah ni fattar t-bane/busskort) och tog tuben Downtown till Staten Island-färjan som vi tog över till Staten Island. På vägen kunde man se Frihetsgudinnan som var mycket mindre än vad jag hade föreställt mig.

Vi stannade inte kvar på Staten Island utan vi tog färjan tillbaka till Manhattan igen och gick genom Wall Street och kollade lite på demonstranterna som hade slagit läger i nån liten park. Sen gick vi ner till Ground Zero (där World Trace Center en gång stod) men vi pallade inte gå in och titta på minnesområdet som dom hade byggt för det var så lång kö så vi gick vidare till Pier 17 och kollade lite, sen käkade vi lunch där på en hamburgerbar som hette Johnny Rockets och det var verkligen precis så som man tänker sig en amerikansk hamburgerbar, den var liksom inredd med lite 50-talskänsla med en jukebox på varje bord.

När vi var klara så fortsatte vi gå bort mot Brooklyn Bridge och det var så sinnessjukt varmt och lökigt trots att det var molningt men vi klarade iallafall av att gå över till bron och tillbaks utan att dö av värmeslag.

Sen fortsatte promenaden mot Chinatown där vi stannade till på Burger King och köpte glass för att sedan fortsätta genom Chinatown men efter ett tag började det regna så då tog vi t-banan till Macy's (som är ett supermegastort köpcentrum med typ 7 våningar, och efter ett tags irrande runt därinne så gick vi ut därifrån och jag gick in på Forever 21 och H&M. Hittade ingenting där heller, eller rättare sagt jag orkade inte ens leta efter nåt att köpa för jag blev så trött i huvudet för att det fanns så mycket.

Efter det så gick vi till Madison Square Garden som typ är New Yorks svar på Globen fast dom höll på att renovera så man kunde inte gå in, så vi gick tillbaka "hem" till Times Square och gick in i en m&m-butik som hade 3 våningar enbart med m&m-godis och prylar. S-j-u-k-t.

Sen fortsatte promenaden och vi gick förbi Palace Hotel från Gossip Girl, då blev jag glad men sen började det spöregna så vi fick stå och ta skydd under ett tak hur länge som helst för hade man tagit ett steg utanför hade man bliviy dyngsur på en gång. Dessutom hade jag hål i skorna så minsta lilla vatten skulle man behöva vrida ur mina strumpor. Tillslut så blev vi tvungna att trotsa regnet så blöta som dränkta katter fick vi leta upp närmsta skoaffär så att jag kunde köpa ett par nya gympaskor eftersom det enda paret jag hade med mig var trasiga och vid det laget även vattenfyllda. Investerade i ett par sköna Nike-dojjor och när jag hade satt på mig som så studsade jag typ fram, insåg att jag aldrig har ägt ett par riktiga sköna gympadojjor.

När vi kom ut från butiken så hade det slutat regna så då styrde vi färden till Fifth Avenue och upp till Central Park, fast vi gick aldrig in i själva parken vi gick bara och kollade på lyxhotellen som låg längst kortsidan på parken och sen tillbaka till Times Square och avslutade dagen med en middag på Sbarro som hade vääääärldens godaste pizzaslicear (skriver man verkligen så?).

Och så kommer det lite bilder från dag 2, fast det är dock en del som fattas som inte kom med på usb-minnet, b.la när vi var på färjan till STaten Island, Frihetsgudinnan och när vi var på Wall Street, men dom bilderna kommer sen.

På t-banan


Osköna säten måste jag äga


Hasta la vista turista


iPhone-bild från färjan, notera Frihetsgudinnan i bakgrunden till vänster, fast själva statyn syns ju typ inte, men grejen som den står på ser man, inte illa va? Bättre än inget.


Ferry-Hoke på färjan


Staten Island


Wall Street


Wall Street, det var lite avspärrat med tanke på demonstrationen


Ground Zero


Påväg till Pier 17


På väg till Pier 17


Pier 17


Pier 17


Man såg över till Brooklyn från Pier 17


Båtar


Jag och Brooklyn Bridge


Johnny Rockets


Johnny Rockets


Påväg till Brooklyn Bridge




Brooklyn Bridge










Utsikt ner mot Pier 17


Framme i Brooklyn, notera Frihetsgudinnan länst till höger i bild


Brooklyn, ser btw ut som att jag plötsligt har kapat av halva håret


Mötte Musse Pigg på Brooklyn Bridge, inget konstigt aaaaaalls..


Tillbaks på Manhattan. Nåt random hus


Nåt domstolshus som enligt pappa brukar vara med i filmer




Chinatown


Påväg till Macy's




Madison Square Garden




Empire State Buildning


Times Square








I mitten ser ni en storbilds-tv som filmade ut över Times Square, jag blev inzoomad en gång ehehehe


Jag på Times Square, ser förövrigt ut som att jag har en röd tomteluva på mig men det är faktiskt ett parasoll i bakgrunden




M&M-butiken


Mötte både Buzz Lighter, Kakmonstret, Spiderman, Woody från Toy Story och Brooklyn Bridge-Musse


Fridays


Rockerfeller Center


Gossip Girl - Palace Hotel


Ett random hus som var coolt byggt






Inne på ToysRus, sjukt stor dinosaurie som rörde på sig och morrade fett scary


Parisehjul inne på ToysRus


Empire State Buildning byggt i Lego


Frihetsgudinnan byggt i Lego


Fet limo







Kommer du ihåg blomman?

Som min vän Stina en gång skrev på sin blogg, "den här helgen har bestått av Ben & Jerrys-ätande och Gossip Girl-tittande". Mer än så har jag typ inte gjort, eller ah vi åkte till Liljeholmen centrum igår och käkade på Subway och sen hem till Stina för att hon skulle slå ett slags världsrekord i att duscha snabbt medans jag skulle stå utanför likt Gunde Svan i Fångarna på fortet och skrika "skynda skynda!". Kult. Ehehehehhee.

Idag tog jag bussen ut till Ingarö för att ladda in New York-bilderna i mammas dator för att sedan kuna ta med dom på ett usb-minne hem till mig men det blev såklart nåt snett så några av bildena kom inte med på usb-minnet så det får fixas nån annan dag när man har tid.

Nu ska jag skirva om dag 2 i NY, hare fräscht!

NY dag 1

Klockan ringde 05.00 så det var bara att kliva upp och packa det sista (eftersom att jag var ute i allra sista minuten) och sen tog jag med mig mina väskor som värsta lodisen och åkte till Sumpan för att möta upp pappa och ta bussen till Bromma flygplats. Flyget gick 09.15 till Helsingfors och tog typ 50 min, under landningen fick jag dessutom ett grymt lock för öronen som vägrade släppa så jag var halvdöv i 2 dagar. Väl på Helsingfors flygplats så fick vi vänta i ca 2½ timme på nästa flyg som skulle föra oss till New York. Under tiden vi väntade åt jag världens torraste finska macka för den som undrar.

På plan nummer 2 var det rätt nice för det fanns typ 50 filmer att välja mellan, massa tv-serier, spel, radiokanaler och musik så jag hade att göra hela resan, kollade b.la på Water for elephants, Mina jag och Irene och Julias ögon som var en spansk skräckfilm och för en gångs skull så var inte den enda spanska skådisen med, han som annars är med i aaaaalla spanska filmer.
Resan gick förövrigt bra föutom att det skakade hur mycket som helst när vi åkte över Kanada, trodde seriöst att dom där gasmaskerna skulle fällas ner och vi skulle störta men vi överlevde resan och landade på JFK Airport 16.15 amerikansk tid.
När vi kom fram så fick vi först stå i en 2 timmar lång kö genom tullen och jag var skitnervös och nojjig över att vi hade glömt fylla i nåt så att vi inte skule få komma in i landet för dom är asnoga med det men vi hade alla papper ifyllda och tullgubben var snäll och skrev ner addresser på restauranger som låg i närheten av vårat hotell. Sen fick vi ta fingeravtryckalla fingrar på båda händerna och efter det fick vi gå och hämta väskorna, sen var det bara att gå ut och leta reda på en taxi.
Vi delade taxi med 2 andra svenskar som oxå skulle till Manhattan, ekonomiskt vettni. När vi kom fram till hotellet så checkade vi in i vårat ruttna hotellrum (som jag förövrigt vande mig vid och tyckte tillslut om det trots att det säkert aldrig var renoverat och hade råttfällor under sängen. Det var ju så svinigt billigt och låg liksom 30 sekunder från Times Square, bättre kunde det inte bli.

Klockan blev ju rätt mycket när vi väl gick ut på stan eftersom att det tagit sån tid på flygplasen och så, därför gick vi till första bästa Donkish och käkade, sen promenerade vi runt lite, b.la bort till Grand Central Station och Chrysler Buildning. Det blev en tidig kväll för vi var så trötta efter resan så jag låg i sängen och kollade på X-Factor och sen somnade jag som ett grillat lamm.

Bjussar på några (extremt tråkiga) bilder tagna med iPhonen första dagen. Det hände ju inte så mycket då så det är riktigt torftiga bilder menmen, krökar ni?



Bromma flygplats, vi fick liksom gå ut på landningsbanan för att komma till flygplanet, fett b


Vårat flygplan nr 1 som var ett litet ruttet flygplan


Ovanför molnen ehehehehe


Helsingfors flygplats. Så.Jävla.Trist


Kamera under flygplaner så att man kunde se ner på Usa


Livekamera längst fram på flygplanet så att man kunde se landningen, här har vi precis landat i New York och ska åka och parkera, eller vi och vi, piloten ska parkera


Den helt sanslöst fantastiska utsikten från hotellrummet


Chrysler Buildning


Suddig bild från Grand Central Station


TV-tajm

Plexus

Godkväll mina vänner! Igår var jag som sagt t-r-ö-t-t. Var inte riktigt mig själv efter att ha varit vaken i 32 timmar i sträck. Jag gick och la mig vid halv 8 och vaknade upp 12 timmar senare när klockan ringde imorse, hade säkert kunnat sova 12 timmar till. Tänkte skriva ett inlägg om varje dag i NY, mest för min egen skull att jag ska kunna gå tillbaks och se vad jag gjorde, bara för att jag är en sån kontrollmänniska. Bilderna kommer upp lite senare för kamerasladden är hemma hos mamma.

Hemma

Eller jag landade i Sverige redan vid halv 10 imorse men eftersom att jag har hoppat över en natts sömn så har jag varit grymt trött hela dagen och enbart försökt koncentrera mig på att inte somna för då kommer min jetlag bli helt fucked up och jag har inte tid med att ligga vaken en hel natt till för imorrn börjar jag jobba igen. 10-18.50 men jag har en känsla att det blir 10-20, vad e 18.50 för sjuk tid liksom??

Ska försöka hålla mig vaken tills klockan 7 iallafall så får vi se om jag kan somna eller om jag är för trött för att sova. Berättar mer om resan i helgen, just nu vill jag bara ploppa ut mina ögon för dom är helt galet rödsprängda av trötthet och min dunderförskylning.

Tråk

Nu sitter vi i hotellobbyn och väntar på bussen som ska ta oss till flygplatsen. DET SUGER! Jag vill inte åka hem :(:(:( Pissförskyld dessutom.. Jaja, zez när jag är i Sverige igen!

Feskyld

Babiananus, jag har blivit förskyld. Det var ju tråkigt..det trodde jag inte... Annars då? Har faktiskt shoppat lite idag 6 tröjor, 2 par Converse och ett iPhone-fodral. Har tagit flera 100 bilder under dessa dagar så när jag kommer hem blir det en mafioso uppdatering för nu ska ut och käka middag nånstans. Hare fräscht (som Shire en gång sa)

1 oktober 2011

WAZZAAAP SVERIGE!!!!!!!!!! Jag det helt awsome och har hunnit gjort mer 'n vad jag typ hunnit p[ en livstid under dessa 3 dagar jag har varit i NYC. Nej men jag h'r det iaf kanoooners h'r borta i Usa och vill verkligen inte [ka hem. Sorry f;r dom konstiga tecknena ist f;r de 3 sista bokst'verna i alfabetet men har h'ngt pappas laptop har h'ngt sig p[ n[t sjukt s'tt. Idag har jag b.la varit p[ Madame Tussauds men jag ber'ttar mer n'r jag kommer hem f;r det 'r sjukt jobbigt att skriva p[ den h'r datorn. Juste, idag n'r jag var p[ Madame Tussauds s[ var dv'rgen fr[n F[ngarna p[ Fortet ox[ d'r. FAN VAD COOLT!!!p[ Nej nu ska jag upp p[ hotellrummet och kolla lite p[ tv och sen slagga, imorrn ska vi till Central Park om det inte regnar. Vi skulle dit i f;rrg[r men d[ var typ halva parken avst'ngd f;r Black Eyed Peas upptr'dde. Peace!

RSS 2.0