Hur luktar en faun?

Igår jobbade jag 10-20, och sen var det bara att rusa hem och fortsätta packa. Imorse missuppfattade jag tiden jag skulle ha körlektion så jag fick kuta som Kalle Anka själv till tåget och jag hann precis i tid tills min lektion började. Efter körlektionen drog jag hem och fortsatte packa och mötte sedan upp Stiffis för att tjacka en present till Filippgloss.
Ah, sen stack jag hem och packade igen. Nu kommer jag antagligen inte skriva på ett par dagar för att det tar väl ett litet tag att få igång internet och som den latmask jag ör så orkar jag inte blogga från iPhonen. intressant är liksom inte mitt liv.

Tjofräs!


Sån ska jag ha! Tjänstebíííííl såklart!

Hello Sweeeeeden! Här har jag gått runt och tänkt, åh nu är det bara några veckor kvar på Toysrus och sen blir det evig semester igen, ack så fel man kan ha.
Jag har gått och blivit erbjuden en vikarietjänst som avdelningsansvarig för babyavdelningen på Toysrus som sträcker sig fram tills 31 december. Vad säger man liksom? Nu kommer det bli bye bye SF för annars kommer jag att jobba ihjäl mig. Men cashen kommer att strömma i, det är en sak som är säker.
Fast min chef sa liksom att detta skulle stanna mellan honom och mig iallafall fram tills nästa vecka och nu sitter jag och skriver ut det på bloggen så att hela världen kan läsa det (för ah, hela världen läser faktiskt min blogg tro det eller ej).

Nepp, nu måste jag gå och fortsätt packa. Flyttar ju för gud skull på lördag och det blir förjävla långt till jobbet då. Asface!

Pitstop

What's up guys! Ni undrar säkert vart jag har hållit hus sen i söndags och det ska jag såklart tala omför er! I söndags gled jag hem till Stiffe en stund och firade hennes 20-årsdag med en tårtbit och lite häng på Stiffis lounge. Sen åkte jag och jobbade och knegade på hela kvällen och var hemma runt halv 1. Dagen efter var det dags att gå upp och jobba igen fast på Toysrus 12-20 och efter det var det raka vägen hem och packa resten av kvällen. Imorse hade jag körlektion och sen träffade jag Stina och bjöd henne på BK, hon fick ju det i 20-årspresent av mig liksooom. Sen hängde vi lite i Riddarparken aka Notting Hill och sen har jag packat ännu mer och nu håller jag precis på att koka makaroner till min matlåda imorgon för då blir det jobb 12-20 igen och en fågel har viskat i mitt öra att jag får besök av en f.d Toysanställd imorgon...

Fast först har jag körlektion kl 07 så det blir till att gå upp 5.30 imorgon, yes!

Juste, fick massa scrub/rengöring/ansiktsmasker från sf i söndags för Garnier hade haft något event så vi fick allt som blev över, wohoo!


GRATTIS STIFFE!

Aej det va inte Stiffe..

Idag fyller den bästa Pitten år så lite spontat klippte jag ihop en film som jag nu lite nonchalant lägger upp på bloggen för att hedra denna människa på hennes 20-årsdag.
Ha den äran!


GRATTIS PITTE by extrakicken

Clifton Fexmo

Godkväll! Idag har jag jobbat hör och häpna! Öppnign till stängning så nu är mina fötter som 2 plattfiskar.

Måste ju bara få ägna en tanke till Norge också, man tror ju inte att det är sant! Så sjukt overkligt att något sånt händer här i Skandinavien. Har ni sett bilden på mördaren? Fett otippat, han ser liksom ut som en schlager-bög! Nej men seriöst, vad händer med vår värld? Först bombmannen på Drottninggatan i vintras (som var relativt milt jämfört med detta) och nu detta i Norge. 92 oskyldiga unga nänniskor har mördats av en idiot. Lider verkligen med alla desas anhöriga. Det känns så overkligt att det är så nära oss, jag har liksom vänner i Oslo.
Tragedi är allt som finns att säga.

Och juste, Amy Winehouse har gått och dött idag också, det hade man ju väntat sig så som hon levde. Dock är det ju alltid tråkigt när unga människor går och dör för att dom inte sköter sitt liv bättre.

Nej nu ska jag snart gå ner på centrum, ska på bio med Stina, Elin och Dr Phil.

Vad kommer att hända med alla skrivbord?

Idag har jag jobbat 12-20, mer än så finns det inte att skriva. Mitt liv är inte så intressant för tillfället, antingen jobbar jag eller äter på Burger King liksom.
Imorrn blir det jobb igen, cashflow!

Har du träffat Dicken?

Idag gick jag upp klockan 5 för att ha körlektion innan jobbet. Det gick hyffsat, sen jobbade jag iallafall till klockan 3 och då träffade jag Stina och käkade på Börje King. Juste, mina byxor sprack imorse men det hindrar inte mig från att äta ännu mer skräpmat. Imorgon jobbar jag 12-20 och sen jobbar jag hela helgen + måndag men på tisdag är jag ledig. Skön...t fast då har jag körlektion på morgonen så det är nog inte så skön...t ändå.

Randi

Hej tjejer! Hej Filippa! Gårdagen var ju bra för mycket, jobbade ju både på Toysrus och Sf så sammanlagt blev det 13½ timmes jobb igår. Var liksom hemma halv 1 i natt och då var mina fötter rätt så körda om man säger så. Fick årets fetaste sendrag i benet i natt som ett straff för att mina ben har fått burit på min kroppshydda under hela dagen igår. Juste igårkväll på jobbet när vi höll på att städa så var jag superhungrig, höll nääästan på att avlida men så plötsligt händer det, Fabian hittar 3 inplastade mackor i papperskorgen (från caféet alltså och det var bara dom som låg i papperskorgen så det var inge ofräscht liksom) så vi delar på dessa 3 skatter och kvällen blev räddad. Är man desperat efter käk så är man.

Idag är jag iallafall ledig hela långa dagen och vet inte vad jag ska göra. Lite senare ikväll ska vi förmodligen hem till Andreas bror och hans flickvän för att grilla på deras takterass. Man får ju passa på att snylta av andras grillmat eftersom att man själv aldrig får grilla. Ibland suger det riktigt jävla hårt att bo i lägenhet.

Juste, måste bara lägga upp denna bild som jag hittade på jobbet igår (ursäkta den extremt såliga skärpan) från Harry P-premiären förra veckan, hahah asså kolla Ron, det är liksom en tjej på jobbet som färgade sitt hår sådär oranget enbart för premiären. Jag hade aaaaaldrig gjort det asså hahah.
Till vänster i bild kan ni se Fabian Potter, är det inte ypperligt likt orginalet?


 

Gå av

Imorgon jobbar jag sammanlagt 10-23, kan någon skjuta mig med en k-pist tack?

Kopps

Sitter för tillfället och kollar på Kopps. Är inte det typ den bästa svenska filmen som har gjorts? Man kan ju inte annat än avguda Benny.

Annars då? Ska på bio ikväll med Stiffe, vi ska se Harry Potter. Det blir andra gången för mig, man kan ju tro att jag har gått och blivit en Harry Potter-nörd igen, först såg jag den liksom själv på premiärdagen (eller ah, med mina sf-kollegor), nu ska jag gå med Stina, sen har jag lovat Sara att vi ska se den och sist och även minst så har jag lovat att ta med mig min lillasyster och se den. Får väl se om jag håller dom löftena.
Menmen, det ska bli trevligt att gå på bio ikväll, mycket trevligare än att sitta och mögla i min tv-soffa i ett ekande tomt vardagsrum.

Moskito

Gudmorning David! Det var trevligt igår, jag mötte först upp Mitra, Michaela, Andrea och Ida så åkte vi till Fridays och mötte upp alla andra. Vi hade ett kapital på 30 lax som vi fick äta och dricka för så det blev en hel del. Det blev en fet hamburgetallrik, typ 10 olika drinkar och 4 olika shots så jag hade förväntat mig att må som en fiskmås idag men jag mår faktiskt prima. Hade lätt kunnat jobba idag, vaknade liksom upp klockan halv 10 och var helt utvilad och känner inte ens av att jag drack igår. Kungligt!
Juste, fick skjuts hela vägen hem till dörren oxå av en kille på jobbet som körde en nykter kväll, aaaasnajs så jag var hemma redan vid halv 2.

Nu ska jag bara bjuta av min lediga dag genom att bara kolla på film för sen jobbar jag 8 dagar i sträck. K.u.l.t

Lagfaaaart

Dagens äckligaste: Att Andreas trodde att min tandborste var sin så han har borstat tänderna med min tandborste både igår och idag. Trevligt!

Annars har denna dag inte bjudit på något spännande. Vi har packat hela dagen så nu ekar det här hemma. De flesta möblerna har vi slängt ut så det känns som att vi bor i en gammal pundarlya, awsome. Aja, nu måste jag fixa mig lite, ska ju ut och äta med folk från Toysrus ikväll, det blir Fridays vid Stureplan och jag har fastat idag så att jag ska kunna fylla ut magsäcken på ett maximalt sätt ikväll.

Shobara!

JOOOCK från vildmarken av äkta bÄÄÄR

Tjabba! Idag har jag jobbat 10-18 och jag slängde ett getöga på mitt schema och insåg att nästa gång jag har en heeelt ledig dag utan något planerat och får sova hur länge jag vill är den 9 augusti. Är dock ledig i helgen men tro inte att jag slipper Toysrus för det! Vi ska ut och äta på lördag och ska tydligen föra på Toysrus. Fantasifullt! Nej men seriöst jag vet inte hur jag ska klara dom kommande veckorna. Det blir ju inte bättre av att jag ska flytta mitt i allt heller... Lägg mig i koma och låt mig vakna i september, snälla!

Möööööuuuuuuu

Hej folk! Igårkväll jobbade jag och det gick mestadels till att förbereda inför dagens premiär av Harry Potter. Jag var dock ledig idag som tur var, hade verkligen inte velat jobba idag, k-a-o-s liksom. Hade dock velat åka dit ikväll och kolla på några av mina kollegor som ska vara utklädda. Våran ena skiftledare har köpt sig en flintperuk och en latexmask som han ska ha på sig för att vara Voldemort medans en tjej har valt att klä ut sig till Ron. Hon ska spraya håret oranget. Ehehehe roligt.

Aja, imorse åkte jag till Rigoletto för att gå på våran personalvisning av Harry Potter. Den var bättre än den förra men jag är inget vidare Harry Potter-fan så ah. Men vi fick se den i 3D och det var ju kul för jag har tro det eller ej aldrig sett en 3D-film.

Efter det åkte jag och träffade Stina bara för att det är den 13 juli 2011 och plikten kallade.
Juste, skulle jobba 13-18 imorrn fett najs men så ringde min chef nu och frågade om jag kunde börja 10 ist och som den rådis jag är varade jag ja. Skjut mig någon!

Pennpitt

Igår träffade jag Stina och sen jobbade jag på kvällen. Ikväll ska jag jobba igen fast på sf. Börjar bli redigt trött på att jobba varenda dag men imorgon är jag ledig, då ska jag göra nåt som planerades i januari.
Nej fasen nu ska jag till tåget, see yah!

Skrik lite extra åt mig nu då

Rubriken föddes på Grönan 2009, i Insane närmare bestämt.

Idag har jag jobbat igen och as usual så fick jag jobba över för att folk inte går ut ur butikjävlen när vi stänger. När jag väl hade räknat min kassa och gått igenom alla kvitton som tog 100 år så gick jag hem. Jag gick och gick och ju närmre hem jag kom ju mer sugen blev jag på Ben & Jerrys så mina fötter fortsatte gå förbi mitt hus och ner till centrum och in på Coop i jakt på glass. Men eftersom att Coop är kommunister så dom hade ingen Ben & Jerry-glass så jag fortsatte gå till Nalles blåa hus där jag fick pröjsa 5 spänn extra än om jag hade köpt den på Hemköp men det var det fanimig värt. Jag kan ju meddela att jag hade så sjuuuukt ont i fötterna när jag kom hem efter dessa jobbdagar samt min oändliga promenad hem så det kändes som att jag gick direkt på benpiporna. Fick faktiskt tårar i ögonen, så ont hade jag. Jösses vilken vek människa jag är, i vintras bölade jag liksom påväg hem från Toysrus för att det var så svinkallt och nu detta. Men hade ni också fått uppleva smärtan (både från kylan i vintras och mina fötter idag) så hade ni oxå gråtit. Jag lovar




Powerping

Hejsan svejsan, hey baberiba på er! Nu råkar det vara så att jag inte har skrivit på länge så ni förväntar er säkert en anledning men jag har faktiskt ingen anledning. Å jag bryr mig inte heller!

Sanningen är den att i måndags fyllde jag 20, i tisdags jobbade jag och sen hade jag lite annat att stå i, i onsdags var jag på Skansen med Stiffe och Ellepelle, i torsdags fräste jag runt i pappas Corvette hela dagen och igår och idag har jag knegat som bara den.

Har jobbat till stängning båda dagarna och man kan ju inte låta bli att bli aslack på kunder som inte respekterar att vi har stängt butiken. Som idag t.ex, vi stängde klockan 17 och när klockan var kvart i så ropade jag ut i högtalaren att vi stänger om en kvart för att förbereda dom, sen klockan 5 i så ropar jag ut igen att vi stänger om 5 minuter och uppmanar alla att gå till kassan men tro inte att dom bryr sig om det, nej 17.20 så var det fortfarande några jävla jubelidioter som stosade runt i affären och verkade inte det minsta stressade över att vi hade stängt av musiken, börjat städa och jag stod och trummade på kassadisken medans jag kollade lite besvärat på klockan (och jag, vi sa till dom redan vid 5 över att vi har stängt och att som måste gå till kassan). AAAAAAAAAAH jag vill bara skjuta såna människor! Liksom hallå, nu gjorde dom att jag kom hem 1 timme senare än vad jag slutade! Kan dom respektera att jag oxå har ett liv utanför jobbet eller!?! (Det har jag iof inte nuförtiden men ändå, jag vill liksom hem och ta det lugnt för jag ska jobba hela dagen imorrn oxå) Fackh af säger jag bara!

Sen är jag bara allmänt irriterad för att jag blev väckt i natt igen av dom där horungarna som står nedanför mitt fönster och bråkar och skriker på varandra! Klockan var liksom 04 när jag blev väckt och jag kunde självfallet inte somna om efter det, dels för att det var ljust ute och sen så slutade dom aldrig att skrika på varandra. Just när man trodde att det var över och man precis håller på att somna om så hör man ett ljud av en stol som dras på asfalten och placeras preciiiiiiis nedanför mitt fönster och så sätter sig hortjejen där och skriker på någon uppe på balkongen. Kill me liksom. Det känns ju fett ovärt att leva när man knappt sovit något på natten och man vet att en lång arbetsdag väntar.

Måsses minus

Sådärja, då var min födelsedag firade och alla har åkt, inklusive min familj som åkte till landet. Jag har känt mig konstig idag, allmänt hängig och tung i huvudet + att jag känner att halsen börjar göra ont. O-L-Ä-G-L-I-G-T med tanke på allt jobb som väntar. Har iallafall varit nere och köpt treo och ipren för att klara mig.






Skalus mandarinus

Rensade nyss bland alla mina grejer i förrådet inför flytten. Eller rensade och rensade...det blev mer att jag satt och kollade på alla roliga grejer som har varit nerpackade i påsar och som jag inte sett på minst ett år. Det enda jag lyckades slänga var 2 gamla kataloger om universitet i Luleå och Lund (varför jag nu har sparat dom) samt ett par hörlurar som jag köpte på flygplanet till Thailand som jag vet att jag inte kommer att använda igen.
Jag är som en sopråtta som inte kan slänga nånting utan jag samlar bara på mig massa skit som staplas på hög i förrådet. Ja kunde inte ens slänga en sån där röd busskorts-"ficka" som man hade busskortet i förut för att jag tänkte att det kanske blir värt pengar i framtiden och jag vill inte råka ut för att helt plötsligt en dag om 40 år tänka: "Hur var det nu dom där röda busskortsfickorna såg ut egentligen?" Då rotar jag bara fram den ur en kartong och vips så är det problemt löst.

En liten anka vit simma ut i vassen

God evening Euroooope! Igårkväll jobbade jag och det var helt okej trots den äckliga tropiska luften i butiken. Jag slapp stå i kassan och gled mest runt med reshop hela kvällen. Bara Stina fattar hur underbart det är att gå runt som ett retard med en kundvagn och spatsera.
Idag jobbade jag också, fast på sf och det har inte funnits ett skvatt att göra. Dom har ju byggt om på undervåningen vid ingången så där finns en ny kassa i hörnet där jag och en annan tjej fick stå och där är det helt öde så vi har inte gjort ett skit. Skönt men tiden gick ju så långsamt att man ville skjuta sig.

Imorrn är jag leeeedig! Då blir det till att fira min födelsedag lite så en och en annan tårtbit kan ju slinka ner. Hö hö hö hö.

Sniffs och Snoffs

Tjenare mannen! Igår började jag jobba på ToysRus igen. Det var en flashback som heter duga kan jag säga, enda skillnaden var att i vintras var det så kallt när man stod i kassan att det kom rök ur munnen och nu är det så varmt att det inte finns något som helst syre. Om ni tänker er att ni står i mitten av en regnskog som är inglasad och solen gassar på utanför. Precis sån känsla fick man. Lökigt värre.

Måste få berätta lite om mina sömnproblem bara. I tisdags och onsdags klev jag ju upp klockan 5 och jag sov väl sammanlagt 8 timmar på dom 2 dygnen efter som att jag somnade runt 1 båda nätterna. I onsdags så gick jag och la mig redan vid 22 och tänkte avnjuta en god natt sömn innan jag skulle upp och jobba och jag somnade som ett lamm. Sen vid klockan 02 så är det några jävlar som står precis nedanför mitt fönster och bråkar och skriker på varann så jag vaknade till och kunde självfallet inte somna om så det blev inte mycket sömn den natten heller.
Igårkväll så var jag tröttare än tröttast och precis när jag lagt huvudet på kudden och ska sova, vad tror ni händer? Jo, det är nån son of a bitch som står och kastar glasflaskor ner i glascontainern ute på gården samtidigt som han står och visslar en ytterst irriterande melodi!

Vad ska man säga? Jag är en vandrande zombie just nu. Ikväll blir det jobb igen på Toys fast bara 17-20 och imorrn är det sf 10.45-17.30. SEN på söndag mina damer och herrar ska min födelsedag firas eftersom att jag tro det eller ej knegar på självaste 4th of july!

RSS 2.0