Benny Hill

Juste, jag åkte samma buss som Big Brothers egna Benny Hill idag när jag åkte från Gillingebanan. FAN VAD COOLT!

Gillinge

Gjorde halkbanan idag. Det var faktiskt askul och när min grupp skulle köra fanns det bara automatbilar kvar till min stora lycka. Ingen hatar växellådor så mycket som jag. Nu ska jag äta glass och sen ska jag ner till centrum och fika med Elinstallation. Imorgon börjar jag på ToysRus....sen blir det jobb fram tills söndag för då ska vi fira min födelsedag eftersom att jag knegar på min birthday i år igen.


Vad gooor du?

Hej allesammans! Detta har nog varit världshistoriens längsta dag. Klev upp klockan 05 och mötte upp Stina klockan 06. Det ni! Vi har hållt på med ett hemligt projekt så 12 timmar senare var vi klara och kunde gå hem. Nu sitter jag här och funderar på att gå och lägga mig. Fast nää...Gorillaballe att jag inte får sova ut imorgon heller, ska göra halkbanan så jag ska vara på körskolan i Sumpan klockan 07! Suck me sideways!

Imorgon är även min sista lediga dag, sen börjar allvaret....

Otto Hjelm

Hejalopa! Jag började dagen med en promenad + några meter jogging. Man måste ju börja nånstan liksom...
Och vet ni, nu sitter jag här och är riktigt sugen på nånting men det är varken popcorn eller kladdkaka. Det är vattenmelon! Tänk er en vattenmelonshake á la Thailand och ba svalka sig med, vilken grej. Vad kostar en melon egentligen? Jag kanske borde gå ner och tjacka mig en eller 2. Frågan är om jag kommer orka bära hem den.

Jag fick upp ett minne nu från när pappa bodde på Värmdö och han hade köpt en megastor melon (det var seriöst den största jag sett) och så skulle vi dela på den men hade ingen tillräckligt stor kniv så pappa tog fram sin machete-svärd som han köpte i Costa Rica och började yxa upp melonen utanför huset. Det såg ut som att någon hade blivit mördad där efteråt.
En sån stor melon skulle jag vilja gå loss på nu.


Pretty biiiiird, pretty biiiird

Juste, igår utanför PG's så hittade vi helt random 2 döda fåglar som ba låg på marken. Jag blev rädd (med Cilla-dialekt) eftersom att jag har fågelfobi, men efter 2 glas vin vågade jag mig tilloch med fram och posa med liket! Vilken grej asså!

Fågeln är nästintill obefintlig men skräcken är lika stor ändå. Hade jag druckit ett par glas till hade jag nog vågat stoppa upp den i nästan likt Alan i Baksmällan 2 (fast han stoppade ju upp ett finger dårå)

Redka vod bull

Dagens rubrik är från nångång igårkväll när jag och Fille var på toa och diskuterade om vad vi drack sist vi var på MP och Fille var helt säker på att vi drack Redka vod bull (läs: Vodka Redbull). Eheheheh, roligt, hehehehhe.

Gårkvällen var iallafall trevlig, vi började på PG's och där var det pinsamt dött och sen gick vi vidare till MP där det inte heller var så mycket folk men det var roligt ändå.

Det togs typ bara bilder med Elins kamera men hon är ju inte mycket för att lägga upp sånt så ni får nöja er med dessa fantastiska bilder.













Ginger

Pippi. Ehehehhe.


Okeiiijh

Tjabba tjena hallå! Igår var det alltså midsommar och det blev en väldigt lugn sådan. Vi avnjöt en god och kladdig middag på Noppes...förlåt, hemma hos Elin och ba hade det riktigt chill. Sen slaggade vi hemma hos Stiffe och idag har jag inte gjort ett jaevla skit. Har nyss varit nere i centrum och tagit ut lite stålar för ikväll blir det utgång. Dock inget storslaget, vi hänger i vårat hood Jakobsberg så det blir PG's och MP. He he he.

Nu ska jag rota fram nåt att äta till middag. God jul!

Kolla på min mun utan att tänka på ett babiananus, eheheheheh

Midsommar

Drar till Elin för att fira lite midsommar nu. Tjofräs!


Sommar sommar sommar









































GLAD MIDSOMMAR!


Kompis kompis kompis

Hej kompis! Igår jobbade jag 10.45-17-15 och det var faktiskt en himla trevlig dag på jobbet igår. Skönt folk som jobbade och trevliga kunder, Elin svängde förbi och hälsade på så det kanske var det som gjorde att jag var så glad hela dagen. Jag var liksom sådär äckligt trevligt mot kunderna, kände mig som Anders. Men det var det värt!

Efter jobbet så skulle jag träffa Camilla och under tiden som jag väntade på henne så shoppade jag tro det eller ej. Fyndade på både H&M och Gina. Sen kom Camilla och vi käkade först middag på Taco Bar och sen fikade vi på Waynes och avslutade kvällen med en promenad. Vi har ju typ inte setts på ett halvår så vi hade mycket snack att ta igen.

Idag hängde jag med mamma till sjukhuset och sen gick vi runt lite i Sollentuna centrum och käkade på Subway. Man dör lite varje gång man äter där, helt underbart.

Kovou

Snart ska jag åka och jobba. D-R-Y-G-T. Jobbar till stängning och sen jobbar jag 10.45-17.30 imorrn och efter det är jag ledig en hel jävla vecka, woohoo! Sen börjar helvetet. Nej nu ska jag fixa några grejer och sen sticka in mot stan. Seeeeeeeee yaaaaaaaaah!

Rigor mortis

Idag har jag träffat Stina och käkat lunch på Subway, sen efterrätt på Burger King och slutligen en enorm middag på Texas Longorn. Nu är mina byxor för små..

Annars då? Jag är bara allmänt deppig. Trött på att leva i ovisshet, vill veta hur det blir med saker och ting så att man kan gå vidare. Bara allmänt jävla trött på mitt värdelösa liv helt enkelt.
Känner för att göra som min storebror än gång gjorde. Sticka och aldrig komma tillbaka..

2 weeks

TVÅ veckor kvar tills 20 då....



Nu ska jag och mina jättehand gå ner till centrum och träffa Stina.


Faggot

Ska snart bege mig in mot jobbet. Drygt värre, hade liksom bara velat ligga hemma i soffan ikväll och kollat på tv. Menmen, jag ska ut i regnet och jobba hela kvällen, tur att det är inomhus iallafall.

Kolla glass!

Idag har jag hälsat på Stiffe och henes jordgubbar. Jag köpte Donken-mat och satt och beskådade hennes arbete. Mycket trevligt. Sen tog vi sällskap hem, det var en rolig hemresa he he he he he he he he. Imorgon kväll knegar jag. Bara för att jag jobbar på kvällen så får jag för mig att jag inte kan göra något på dagen. Vilken geek jag är.
Nu ska jag gå och leta rätt på en tandpetare för jag har just smällt i mig en påse popcorn. Popcorn är ju min nya grej nu, jag äter det varje dag kan liksom inte sluta. Chips och ostbågar däremot har jag inte ätit sen typ i mars. Jag gillar det inte längre helt enkelt. Peace out!

Mössberget

G'day mate! Idag är jag ledig hela långa dagen så jag ska faktiskt städa mitt rum för det är skabbigare än skabbigast. Lite senare ska jag åka till Rotebro och hälsa på Pitte som står och säljer jordgubbar där. Förresten, vad hände med sommaren? Det verkar vara höst nu.

Juste, mindre än 2 veckor till Toysrus och min helvetessommar utan ledighet börjar...


Måla med samma hand

Party rock anthem


Turn around


Save the world


Danza kuduro


River flows in you (remix)


Just can't get enough


Hair


Om sanningen ska fram


Hetaste låtarna i min iPhone nu dårå...

My kung fu i strong

Ehehehehe, bjussar på en fin rekonstruktionsbild (heter det så?) av hur Fille skulle ha en ölkanna på huvudet en gång när vi skulle gå ut. Minns att vi ritade denna makalösa målning på en civilrättlektion samma dag.
Notera Filles flat top-frilla


Diderich! Diderich!

Watzap watzap, Nicky Sthlm is in da house! Eller nej, Jessy Jakan var det visst. Idag har jag jobbar och slitit från 10.45 tills 18, skulle egentligen slutat 17.15 men bara för att jag är så otursförföljd så blev det såklart driftstopp i kassasystemet just när jag skulle sluta så jag kunde inte göra något avslut och stämpla ut. Ibland älskar jag mitt liv...
Tillslut kunde jag få åka hem och sen jag kom innanför dörren har jag legat på min feta röv i soffan och käkat popcorn kollat på film bara för att mina fötter är döda.
Nämnde jag att det fanns massvis med stooora kastruller helt fyllda med godis i lunchrummet på jobbet idag. Jag var ju såklart och nallade mängder av godiset så jag åt nog upp en hel kastrull för mig själv. Måste. Sluta. Äta. Onyttigt.
Nej nu kom jag på att det står en Ben&Jerry half baked i frysen och väntar på mig. Nyttig får jag vara en annan dag, nu ska här svullas!

Bacillör, spirillör

Nu ska jag snart be ge mig in mot den stora staden för att jobba. Sen jobbar jag imorgon oxå 10.45-17.15 yeey.
Måste bara få berätta om min stackars hund som har brytit något i tassen så han opererades imorse och nu har han fått rosa bandage och en stilig tratt tunt skallen. Det är synd om honom, han är helt drogad och går runt och vinglar som ett litet fyllo stackarn.

Nej nu måste jag verkligen packa ner min matlåda och lite sånt inför jobbet. !ådjeH

P.S Nya ICA-reklamen rockar ju röv! Särskillt slutet när Jerry bär Stig och man ser explosionen i bakrunden. Precis en sån grej vill man ju vara med om liksom!

EEEEEEEASY!

Idag har jag umgåtts med Pitte och Fitte. Vi fikade på Waynes och gick runt lite i centrum. Hö. Hö. Finns inget mer intressant att skriva. Jag ska rota efter mat i frysen nu.

Anna Berg von Linde



Cheng cheeeeeeng! Idag fick jag gå upp så tidigt som halv 7 eftersom att det var personalmöte på jobbet. Efter mötet åkte jag till farmor och farfars lägenhet för att städa undan lite efter helgen, vet inte vad som hände med det såg ut som en atombomb hade sprängts där. Sen åkte jag till centralen och träffade Sara och vi gick och käkade kinabuffé på Drottninggatan, och efter det kilade vi runt i lite affärer men jag höll hårt i plånkan och köpte inget.
På tal om plånkan, idag kom min sjukhusräkning från förra veckan....inte roligt kompiz..

Ikväll är det inget DH, funderar starkt på vad jag ska kolla på istället. Det regnar ju ute nu passande nog så jag kanske slår på en schysst rulle eller något. Det hade ju suttit fint med en helt ny som jag aldrig har sett. Menmen...krökar ni?


Cause we're living here in Allentown

God afternoon! Idag hade jag körlektion och sen träffade jag Sten Taxi och åt på Börje King. Vad hände sen då? Nej inte mycket faktiskt. Jag gick hem och målade naglarna med mitt nya nagellack som jag tjackade på Åhléns idag. Yeey, älskar känslan av att ställa ett nytt nagellack bland dom andra nagellacken i min samling.

Idag är den även måndagen den 13 juni vilket betyder att min fina kusin Hannah fyller hela 15 bast. Vad fort tiden gick, hon föddes ju typ igår känns det som.



Jessup

Hallå tjaaaaaaaa! Inget bloggande på ett par dagar och ni undrar själfallet vad som har hänt med mig. Har jag gått upp i rök? Har jag satt en till räka i halsen? Har jag flyttat till Korea?

Nej såhär är det, räkskalet som satt fast i min hals lossnade i torsdags kväll så jag slapp operation som tur var. Istället så gick jag och kollade på min syrras skolavslutning och det var astråkigt så när det var slut så åkte jag och mamma till Donken och käkade lunch och jag övningskörde lite.
Fredagkvällen gick åt till jobb fram tills halv 12 och då var jag så gott som död så jag åkte till farmor och farfars lägenhet och sov i 11 timmar innan det var dags att gå upp och knega igen.

Igår jobbade jag 14-23.30 och efter jobbet så gick jag, Sofia, Sofie, Fanny och Nemo till Dovas för att ta en afterwork men det spårade ur och vi blev kvar tills det var ljust ute igen. Då bestämde vi oss för att gå och äta kebab på Falafelkungen tätt följt av en ballerina kladdkaka-mcflurry på Donken. Feta och glada gick vi hem och idag träffade jag Stina och Elin för lite sen lunch på Tastys och lite allmänt chill i vårat kära Jakobsberg.

Nu funderar jag starkt på att gå in och ta en dusch och sen lägga mig i sängen och kolla på film, jag sov nämligen 3 timmar i natt och det räcker inte för att jag ska hålla mig pigg en hel dag.

Du vill ju ha Olle

Heeeeeeeeeej! Vet ni vad jag har gjort idag? Jo, jag har träffat Stina vi hängde i Jakan (vart annars liksom) och efter att ha hängt en stund på BK så bestämde vi oss för att dra oss vidare till pizzerian och köpa en sallad. Jag köpte en avokadosallad och vad tror ni händer, jo jag får någonting i halsen som vägrar försvinna så jag och Stina går hem till mig där jag försöker få bort det men det funkar inte och sen började jag få lite smått panik för det gjorde så satans ont när jag andades eller pratade så mamma ringde vårdcentralen och dom sa att jag skulle åka direkt in till Karolinska så det blev ambulans in till KS och ligga i väntrummet i 3 timmar innan jag fick komma in och dom körde ner en jättejättelång kamera upp i näsan som gick hela vägen ner i matstrupen och det var ta mig fan det vidrigaste och mest obehagliga jag har varit med om. Läkarna konstaterade iallafall att det satt ett räkskal fast i halsen och jag fick order om att äta så mycket jag kan nu ikväll fram tills klockan 24 och om den fortfarande är kvar imorgon när jag vaknar så måste jag åka direkt in till sjukhuset för att göra en operation.
TACK PANORAMA PIZZERIA I JAKOBSBERG FÖR EN HELT JÄVLA UNDERBAR EFTERMIDDAG/KVÄLL!!!!

Ser ut som att jag har världshistoriens kortaste ben

Shangela

Att Simon vann Big Brother och en halv mille igår sög ju blåvalsballe! Jag kan inte ta en sån sak alltså! Det enda som var roligt med honom var hans norrlänska men bara för att han pratar norrlänska så betyder ju inte det att han ska få 500 lax in på kontot.

Jag kör en dagens katt istället för att komma på andra tankar. How cool liksom??


Fransk elektropop


FAN VAD COOLT! CHECKA KATTEN! DET HÄR HÄNDER JU INTE! Det HÄNDER inte!


Ferry Hoke

Tjipp och välkommen till Hajk! Idag är det söndag och jag är ledig, hur känns det? Det känns...Dagen har hittills inte bjussat på något speciellt och det känns bara som att jag sitter och väntar på att BB-finalen ska börja. Stiffe och Ellepelle kommer hit och kollar på den med mig, wohoo. Bara så att alla vet så ska Martin vinna.


20

Juste, idag är det även 1 månad kvar tills jag fyller 20. Vet ni vad jag ska göra då? Jobba, eheheheheheh roligt. Men istället för att vara bitter och inåtvänd ser jag det hela positivt istället, jag slipper ha ångest inför va jag ska göra ;));;));)

Ibland önskar jag typ att jag dock var 17 igen för jag hade så lite att tänka på på den tiden. Jag bara glassade varje dag och hade det fett soft.

1 år

Kan ni fatta att det är 1 år sedan studenten! Jag dör lite, vart tog tiden vägen liksom??








It was my shoeee

Godmorgon Sverige! Slutade sent igår och drog hem titeln sambankare på jobbet för 3e gången på en vecka. Tro mig det är ingenting man vill vara, kontrollräkna alla pengar från alla kassor står inte på min topp 5-lista bland roliga saker att göra.
Iallafall, idag vaknade jag runt halv 10 och då gick jag ut och sprang, det ni! Nej men jag ska väl erkänna att det blev lite av en flopp, jag gick mestadels för jag har kondition som en gammal gubbe som har rökt i 60 år. När jag kom hem hade jag lyckats låsa mig ute, alltså jag kom inte in i porten för man måste ha aptus och jag trodde att det funkade att öppna med sin nyckel som det alltid har gjort förut men nu har dom tydligen bytt lås så jag stod där ute som ett fån och visste inet vart jag skulle ta vägen för familjen är på Ingarö. Tillslut kom det iallafall någon som skulle ut ur porten så jag kunde traska in och påbörja städningen av mitt skabbiga rum.
Nu är det iallafall rent och fint så jag ska ta en dusch och lite senare ska jag träffa Stina och Elin och käka lite för att sedan gå och se Baksmällan 2.

P.S Min första helt lediga helg sedan i mars, halleleijah halleleijah

Tre gringos tre gringos

Shobara! Det har varit dålig uppdatering här eftersom att jag har jobbat kväll både i går och i förrgår, + att jag har haft annat att syssla med på dagarna. Ikväll jobbar jag igen, slutar 23 (somsagt läs 23:30). Vill typ dö.
Nejdå, detta är bara en mjukstart inför sommaren.

Det positiva med den här sommaren:
- Jag kommer att jobba så mycket att jag inte kommer hinna äta massa onödigt vilket resulterar i att jag inte borde bli fetare den här sommaren
- Jag kommer att tjäna feta cash som kommer att vara välbehövligt så att jag kan betala hyran när jag flyttar hemifrån i augusti

Det negativa med den här sommaren:
- Jag kommer att vara ledig typ....aldrig.
- Jag kommer inte att kunna åka till New York förren i september

Sa jag förresten att jag kommer att återvända till ToysRus likt Simba i Lejonkungen?


Patrik

Jag är patrik. Om exakt 30 minuter befinner jag mig i den riskabla zonen i Barkarby. Kill meeeeeee!

P.S En liten makeover kommer ske på denna blogg inom en snar framtid. Inget storslaget dock, men något som gör att jag kanske tycker det är lite roligare att uppdatera för just nu är det ju lite segt på den fronten..

RSS 2.0